• Armagedon13
    958
    Dobro da ga nisu imenovali i za kardinala
  • Crusades1986
    9.5k
    Vec opetovana prica... nije problem u Kopicu, problem je u onima koji postavljaju i odlucuju. Tu se trebalo dolazit na prosvjede i akcije kad su bile.
  • vjeko1701
    5.9k
    Pa sa ovim nesposobnim uguzima ni ne može, u tome je problem. Sve da se i oni žele maknuti od Međugorskih izbjeglica, nemaju kompetencije voditi nogometni klub, posebno ne jedan poput Dinama.
  • Beli
    149
    Ocajni odabir :zip:
  • Bosskovitz
    7.3k
    Ne znam, ne dijelim defetizam za HNL. Mislim da ćemo najbolje znati kad vidimo hoće li se dovesti kakvo ozbiljno pojačanje u zimskom prijelaznom roku.

    Realno, svi ili većina su otpisali Europu, igramo protiv tradicionalno neugodnih Španjolaca i to protiv druge najjače momčadi La Lige tako da nikakav poraz osim možda sramotnog neće biti šok, a prolaz bi bio senzacija. Iz kupa smo ispali, znači najvjerojatnije od sredine veljače fokus na HNL i tu samo treba biti dobar u izravnim susretima - Osijek možda najmanje, ali i Rijeka i pogotovo Hajduk će kiksati u manjim utakmicama, nemaju oni ni kvalitetu ni širinu da pobjeđuju sve do kraja. Mislim da tu neće biti previše briga, čak ni s Kopićem. Više ću se brinuti oko Europe sljedeće godine, iskreno, ako Kopić taktički nastavi lutati.
  • Gelipter
    3.4k
    malo se olako razbacuješ ocjenama, a djeluje kao da si zaboravio kaj se sve događalo zadnje desetljeće i tko je najveću žrtvu tu podnio. Koliko god se trenutno tu kao problem čini Kopić, svi znamo tko je metastazirani karcinom u klubu. U pravilu sam za bunt, ali ako on može barem utjecati da se nešto promijeni. Čak da i Kopić ode, neće doći neko kvalitetnije ime, a time će se uprava samo još dodatno narugati svim normalnim navijačima Dinama.
  • Ali
    1.9k

    Sorry mozda sam se lose izrazio, nisam mislio na proslo desetljece. Nego na period ispred nas.

    Moje vidjenje borbe je da treba probati napasti sustav na manjim detaljima i biti ustrajan, ner za frontalni napad nemas resurse i male su ti sanse. A ovo je jedan sitni detalj. Jer su prvo probali sa njim kao privremeno rjesenje, navijaci su kao sto je i red na prvu loptu dosli i dali podrsku i igracima i nkemu da se "galvaniziraju" , igraci se jesu malo sabrali , ne odmah ali nakon par dana, ali trener je zalutao tu di je.
    I ako to navijaci ne kazu jasno i glasno , izgubili smo drago jeno vrijeme kvalitetnih priprema u sportskom smislu, a u upravljackom je to njima zeleno svjetlo da je "pokret otpora" popustio i da mogu kaml hoce i kad hoce i gdje hoce...
  • marcio amoroso
    31.9k
    Vidi @Ali.
    Boysi su zadnji koje se treba kriviti za nedostatak borbe, a transparenti koji su na sjeveru nisu za javno komentiranje, posebno ne od ljudi koji o tome uz dužni respekt nemaju pojma. Izbrisao sam par postova i molim da nastaviš u normalnom tonu. Krivaca ima milijun, nemojmo ih tražiti gdje ih nema.
  • og1986
    2.9k


    Jesi ti navršio bar 15 godina ? Gluposti pišeš o stvarima o kojima pojma nemaš.
  • Mali Zeus
    9.3k
    A niš, ako nećemo mi biti neka samo ne bude Hajduk prvak.
  • Ludovic IX
    5.1k
    neznam u kojem vi svemiru živite ali dinamo je i ovakav svemirski brod za sve ostale. jednostavno, u 17 utakmica će izgubiti najmanje bodova. ne kažem da neće gubiti, ali ovi će ih gubiti više.

    Livaja će se ispuhati u jednom trenu i onda hajfuk neće znat za pobjedu 3 utakmice za redom. Osijek je trenutno na vrhuncu i mislim da mogu samo lošiji biti što se tiče rezulata a rijeka je dobra protiv nas i više nikog
  • Ludovic IX
    5.1k
    drugi par cipela je to što ćemo u europi lagano klizit od sigurnog prolaza do mogućeg pa do skupljanja mrvica (osim u KL) ako se ne promijeni nešto u sljedećih godinu dana
  • og1986
    2.9k
    U nastavku sezone za osvajanje naslova jedino polažem nade u odmorne igrače koji bi na kvalitetu trebali sami sve išamarati.
  • Captain America
    13.3k
    Najgore od svega je i da popušimo naslov, love će bit i gamad će nastavit drmat klubom. Dobit ćemo 30 milijuna za Ivanušeca i Šutala, doć će postoci od Olma i Majera (ne znam jel od Joška imamo kakav postotak) i to će nam predstavit ko manji posrtaj, al da nema mjesta panici i "da smo ovo vidjeli sad i nikad više". Postavljanje Pićkoa je signal konkurentima da ovu zimu idu all in jer im se otvara šansa kakva nije 16 godina (tu ne mislim na Rijeku). Sva 3 kluba imaju sposobne SD i iščupat će se opet neki Drmići, Krovinovići, Fiolići, a nama će naši servirat nekog Jakoliša.
  • Dudu
    2.6k
    U pobjedi 3:1 protiv Rapida u četvrtom kolu Europa lige hrvatski prvak je kažnjen zbog navijačkih ispada. Zbog bakljade na sjevernoj tribini Dinamo je kažnjen s 49.750 eura, a za ubacivanje predmeta na travnjak još 33 tisuće eura. Ranije je Dinamo kažnjen zbog navijača i na utakmici protiv Genka s 31.250 eura te s 2750 eura zbog utakmice s West Hamom.

    Pisalo se ovdje da se bakljade više ne kažnjavaju, čini se da nije baš tako :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.