• Nino Bule
    11.5k
    Meni nije jasno kako je ovo dozvoljeno po pravilima, ne pratim previse f1, gledo zadnjih 10 krugova i nista mi nije jasno
  • deda
    28k
    Bravo Max. :clap:

    Bolesna sezona
  • Eduardo
    17.6k
    Ima li negdje snimak tog zadnjeg kruga?marcio amoroso

    Kraj dostojan najboljih filmova.

    https://sportklub.hr/automoto/formula-1/video-pogledajte-kako-je-max-postao-novi-prvak-f1/
  • og1986
    2.9k
    Očekujem Hollywoodske producente da već zovu za prava na film :grin:
  • Tundra
    518
    jebiga, Cibona nije više najpopularniji klub u Zagrebu
  • Remiza
    51


    Trener u svađi s Puljicem :)
  • db-izbjeglica
    12.8k
    Jbt što ga u nba-u pretjeruju sa ovim induvidualnim rekordima. Curry postigao rekord po broju ubačeni trica. Zaustavili utakmicu, to su čestitke svih živih mogućih, hodanje okolo, grljenje, svira nekakva epska glazba...traje, traje i traje. Koji klinac, ok, čovjek srušio rekord, igra dalje. Nadam se da u europski sport neće doći ta sranja.
  • Ludovic IX
    5.5k
    kad je kod njih individulan uspjeh bitniji nego momčadski. jebote, jel Harden prije koju sezonu ganjao onaj rekord pa su mu svi u klubu davali sve lopte, da skače doslovno sve bez obzira što su gubili tekme.
  • Mali Zeus
    9.7k
    Jbt što ga u nba-u pretjeruju sa ovim induvidualnim rekordima. Curry postigao rekord po broju ubačeni trica. Zaustavili utakmicu, to su čestitke svih živih mogućih, hodanje okolo, grljenje, svira nekakva epska glazba...traje, traje i traje. Koji klinac, ok, čovjek srušio rekord, igra dalje. Nadam se da u europski sport neće doći ta sranja.db-izbjeglica

    Po onom što sam vidio bio je time out i čestitali su mu suigrači. Možda griješim.
    Edit: da, griješim, cijeli cirkus usred tekme.
  • Papastrumf
    9.8k

    Davno sam pričao o tome. To je u američkim ligama baš izraženo i baš mi ide na živce. Priča se o osobnim rekordima koliko i o uspjesima momčadi.
  • xavier
    11.1k
    Ono što je najapsurdnije kod njihovog načina računanja, brojke se odnose isključivo na regularnu sezonu bez playoffa. Tako je za sve statističke kategorije. Sve "liste" se odnose na brojke iz regularne sezone dok playoff brojke ne zbrajaju u to.

    Curry inače ukupno gledano (regularna sezona + playoff) odavno ima najviše trica.
  • Jaro
    5.6k
    Ma meni to ionako nije sport. Pol lige ganja poraze kako bi ulovili pozicije za draft... sport udje u taj cirkus tek u doigravanju...
  • Deleted User
    0
    najjače mi je kad našeg hezonju (inače panj) proglase "cocky" likom , a 90% crnčića se ponaša kao da 3 razreda osnovne škole nemaju, majke, oca, odgoja. jedini razlog je bio što je lik bijeli europljanin a od njih se očekuje da budu tihi, mirni, hladni. dok crnčić može svašta raditi pa i reći bijelom europljaninu da je "white boy trash" i nikom ništ. uglavnom jako su egoistični i njima osobna promocija znači više od klupskog uspjeha. na prste dvije ruke možeš još nabrojati dobre nba timske igrače.
    btw. nismo ni mi baš normalni. kod nas su tema suci i tako već godinama. secira se kako je zadnji put sudio hajduku, uunaprijed se već strahuje što će sad biti. i tako pred derbi hajduk-osijek umjesto da čitaš o igračima ti čitaš kao glavnu vijest tko će suditi i zašto će baš on suditi. i mi imamo debilne poglede na sport samo druge vrste od američana.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.