• Dino
    2.2k
    većinski iskorištena od naših sugrađana RomaGZomanid

    Hahahahahahahaha smijesno. Di si to procital?

    Nije problem prestati primati nove zahtjeve, ali ukidati postojeće je uistinu nepromišljeno. Puno je tu faktora koje treba uzet u obzir prije donošenja ove nagle odluke.

    Uostalom, krajnje mi je smiješno da se prvo tuče po demografiji na svim frontovima, umjesto da se režu nepotrebni troškovi koje je gospodin Tomašević obećao smanjiti.

    Jedva čekam da se sastane s Dinamovom upravom i riješi problem stadiona jer i za to ima ideju još od izbora.

    Lik je fakat smiješan, nemam neki drugi epitet kojim bih ga bolje “ukrasio”.
  • Jaro
    5.8k
    ta kategorija je debilana izmisljena u svrhu kupovine glasova bivseg gradonacelnika. I ukidanje toga je jedino pravedno kaj se ima odluciti u vezo toga...
    Slicno je sa subvencijom stambenih krefita gdje jedini koji profitiraju su banke i investitori, dok kupci zbog automazskog rasta cijene kvadrata placaku jednako ili vise nego bi platili bezsubvencije
  • NitkoBitan
    12.9k
    Kakve majke odgajateljice kakvi bakrači. Cilj te mjere je bio da se rađa više djece, koliko ih se rodilo više, a koliko nas je to koštalo? Po meni totalno promašena mjera. Ne razumijem zasto sad kukaju za tih 4 tisuce kuna, pa ak se igdje u Hrvatskoj moze nac posao za prek 4 soma to je u Zagrebu. Salji djecu u vrtic ili kod bake/djedova kao i svi ostali i bok.
  • Baneki
    731
    Samo ću reći da se tu ne slažem s većinom na forumu. Ja sam apsolutno za tu mjeru i na razini države. Najbolje moguće uložena sredstva, kad se uzme obzir na što se sve troše novci iz proračuna.
  • GZomanid
    572
    Di si to procital?Dino

    Nisam nigdje pročital, žena mi je info iz prve ruke.. Ni sami nismo svjesni kolko struktura je bandić potkupio za svoje sigurne glasače..
  • GZomanid
    572
    Uostalom, krajnje mi je smiješno da se prvo tuče po demografiji na svim frontovimaDino

    I dokazano je da je ta mjera demografski promašena :)
  • Dino
    2.2k

    U redu, oprosti. Ak zena veli onda je tak.

    I dokazano je da je ta mjera demografski promašenaGZomanid

    Bi li mogao, molim te, podijeliti ovdje na forumu neki znanstveni rad o tome ili neko istraživanje koje to potvrđuje?

    Uglavnom nisam se htio mijesati u to je li mjera dobra ili nije (iako po svemu sto sam cuo podrzavam mjeru), nego sam se samo htio osvrnuti na to da je krajnje neljudski samo tako ukinuti ljudima koji vec primaju tu mjeru.

    A kad sam rekao da je glupo udarati po demografskim mjerama, mislio sam na smanjenje stipendija za izvrsnost, potpuno ukidanje stipendija za mlade doktorante, smanjenje stipendija za ucenike s poteskocama itd itd.
  • Nino Bule
    11.7k
    Ja dajem bubreg da su romi s obzirom na njihov broj u zg visestruko prezastupljeni u mjeri roditelj odgojitelj, to jedino nekom ko se pravi glup nije jasno
  • GZomanid
    572
    U redu, oprosti. Ak zena veli onda je tak.Dino

    Nemoj se ljutit ali nebi izlazio s detaljnijim informacijama, možeš mi vjerovat ili ne jbg.
    U svakom slučaju, sve mjere koje provodi grad, u debeloj su većini iskorištene od strane Roma ili nekih drugih ugroženih skupina. Bandinjo je baš sve osmislio i proveo u svrhu prikupljanja glasova, vrlo malo ih ima zaista pogođenih da bi pomogli ugroženima.
  • Dino
    2.2k

    Sve u redu, razumijem naravno.

    Nisam ni ja neki obozavatelj cigana, nit je to bila poanta mog prvog upisa.

    Ponavljam, nije u redu ukinut mjere u obrazovanju, a pogotovo ne u ovom sektoru bez osigurane infrastrukture.

    Mislim da ce se svako slozit da je nemoguce istovremeno naci posao, upisati djecu u vrtic (oba roditelji moraju biti zaposlena) u petom mjesecu sljedece godine pa cekati upis u devetom (ko ce radit ak nema di djecu strpat). Moramo ipak imati osjecaj za takve ljude.
    A sto se tice ukidanja prijava za nove korisnike, tu ne vidim problem.
  • Ludovic IX
    5.8k
    S obzirom tko vodi perjanice ZG klubova (Mamić, Gobac i donedavno bagra u Ciboni) i ne treba grad dati ništa osim za škole u tim klubovima i to da postanu masovnije , da ne mogu samo tatini sinovi igrati.

    Grad treba više novaca usmjeriti u amaterske klubove dok god građani grada Zagreba nemaju nikakve veze ni mogućnosti sudjelovati u radu tih najjačih sportskih kolektiva u Zagrebu a službeno su gradski klubovi/udruge građana i sl.
  • puxigadjurdja
    1.4k
    zx9krcfxixdai499.jpg
    Kad je Grinch na vlasti.
    Spomenik palim bo.. klizačima
  • Oluja
    3.7k
    Nisam iz zg i ne pripadam u ovu temu ali moram spomenuti kad je vec potegnuta tema adventa. Meni je to sve iskreno gadljivo jer svi mi jako dobro znamo sto je ustvari Bozic i sto se na taj dan slavi ali dekoracije na ulicama nicime ne ukazuju da slavimo rodjenje Isusovo. Gadljivo mi je da nigdje nema jaslica, svete obitelji i krscanskih simbola ali je zato sve puno jebenih orasara, snjegovica, sobova, pingvina i ostalih dlicnih pizdarija. Neka i tih dekoracija, nemam nista protiv toga i ne kazem da grad treba izgledati kao unutrasnjost katedrale ali sto je pretjerano je pretjerano. Otislo se toliko daleko i postalo je toliko besmisleno da cak i ispred crkve sv. Marka imamo postavu orasara i nekih jebenih stakora u vojnim uniformama. Bolesno.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.