• vjeko1701
    6k
    Ha? Možda ispadam glup al može neko pojasniti... Po čemu Hajduk ima veće očekivanje bodova od nas a čak 11 više od Rijeke. Lokomotiva više od Rijeke i Gorice.
  • reziser
    6.5k
    ovaj potez Brune Marića nikako ne opravdavam!

    ovako, javnom linču izložiti svoje djelatnike (suce)... tak se ne radi. Pogotovo jer ta situacija nije nikako čista niti jasna!
    Poniziti te suce pred svima, objavit negativnu ocjenu (na kojoj on NIJE bilo delegat)...sve da bi se dodvorili jednom klubu.

    Prvo se stane iza svojih djelatnika (u ovom slucaju sudaca) onda se dobro proanalizira sporna situacija, i donese se zaključak unutar kuće (sudačka organizacija) , i onda objavi medijima.

    a ne kao sad... samo jedan čovjek , u ovom slučaju Marić je javno presudio sucima stavio ih na stup srama

    dobro je rekao Bebek, krenimo s 2 razlike za hajduk pa da se moze normalno suditi i igrati...

    Sad će suci svaki kontakt nad hajdukovim igračem biti penal....
    možete li zamisliti pod kojim su pritiskom suci hajdukovih utakmica?

    Čini mi se da je strašan politički pritisak da hajduk ove godine mora biti prvi...
  • superhik
    10.6k
    gleda se omjer kvalitetnih prilika i udaraca, odnosno koliko se netko muči da bi realizirao pogodak. Dinamo po ovome mora uložiti jako puno truda da bi stvorio kvalitetne prilike i zabio gol
  • vjeko1701
    6k
    Pa dugo već pričamo o tome. Pucaju iz svih oružja od jeseni. Sad dal je igra na sve ili ništa ili samo početak torture koja će trajati godinama...ne znam.
  • reziser
    6.5k
    čak gradonačelnik splita (ili dogradonačelnik - nisam siguran jer danas nisam baš bio online) stavlja na svoj fejs da su pokradeni, da im nedaju da budu prvi...mislim...sere mi se....
  • vjeko1701
    6k
    @superhik thx
  • immerwieder
    1.3k
    Čini mi se da je strašan politički pritisak da hajduk ove godine mora biti prvi...reziser
    sve si rekel
  • SAS1987
    13.8k
    Hajduk radi organiziran pritisak na sudačku organizaciju i sa s obzirom na to da izgleda da ih nitko ne planira zaštiti je red da i Dinamo digne glas. Jer smo došli do situacije da je sudac u privat razgovoru izjavio da hajdukovci mijauču pa popio zabranu od par mjeseca a s druge strane Livaja fizički obračunava s navijačima, javno vrijeđa Dinamo itd. a dobiti će minimalnu financijsku kaznu.
  • reziser
    6.5k
    nitko ne spominje:

    PORUKE MRŽNJE / Odmah su sa tribina krenuli užasi, jeste li čuli što je Torcida pjevala usred Zagreba?

    Od samog početka utakmica krenule su poruke mržnje. Torcida je pjevala "I purgera i Riječana , i šakama i nogama", a zatim su pjevali i "Visoke peći potpaljujem ja..."

    Sve se ovo događa dok Hajdukovi igrači Danijel Subašić i Marko Livaja čekaju disciplinske kazne jer su pjevali "Mrzim Dinamo, srpsko ime to" u Splitu.

    Mrznja postaje normalna, pozivi na ubojstvo.... nema sankcija?
  • vjeko1701
    6k
    A HDZ polako gubi sjever,. Mora zadržat bar Dalmaciju...
  • deda
    29k
    Ja bih se kladio da u ovoj cijeloj igri oko tovara HDZ igra glavnu ulogu. Jednostavno ih žele dići na višu razinu koja osigurava kakav takav rezultat i time kupiti glasove.
  • marcio amoroso
    33.5k
    Ima logike, ali je nemoguće dokazati. Znam samo da je Kustić smeće od čovjeka i da će sigurno sa Lukšom imati neke dealove.
  • vjeko1701
    6k
    A sve kad tad izađe van
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.