• seljak86
    2.2k
    Ono što vidim da je pozitivno je to da tovara dolaze "i pape i dida" pa neće baš svi imati navijačku energiju ak znate na kaj mislim. A sjevera što se tiče se dobrovoljno prijavljujem da budem šamaratelj onih kaj budu na sjeveru šutili.
    Srce mi lupa, krv mi po žilama juri, ne mogu nabrijanost sakriti!!!!! UDARI, RAZVALI ZA DINAMU SLAVU!
  • reziser
    5.8k
    ne znam zakaj, al me pere takva pozitiva pred tekmu i jedva čekam da počne,
    osjećam spustanje tovarije na zemlju. :strong:
    optimist i po pitanju ljudi, očekujem 10 k.... 4000 njih i 6 naših u veliko slavlje na kraju!
    za sjever ne sumnjam da će biti pun i glasan
    mozda se i zapad probudi, napravit cemo sve da dignemo i zapad na noge!
  • flexXy
    1.8k
    Kad vidim kolko su se klosari razbahatili, pogotovo ovi koji su se doselili u zg, sve sam vise siguran da ih gazimo. Tko ne dode u nedjelju, ne mora vise nikad doci na Maksimir. Nazalost zbog zdravlja cu morat ispratit na zapadu, a vec vidim da se ni tamo necu moci iskontrolirat ako bude provokacija od zagrebackih tovara :smile:
  • The Undertaker
    3.7k
    Koliko vidim iz priopćenja kluba, oni su odlučili smjestiti 200 navijača Hajduka i na južni dio tribine Zapad. Koji pametnjaković se to sjetio? Pa protiv Rapida zamalo nije bilo sranja a sad su garantirana. Pogotovo ako zabiju gol.
  • reziser
    5.8k
    200 navijača Hajduka i na južni dio tribine ZapadThe Undertaker

    prijatleji kluba ili koji q...???
    Pogotovo ako zabiju gol.The Undertaker

    nadam se da do tog nece doci
  • Riot
    1.4k
    U nedjelju mi je ako Bog da prvi put da sam na utakmici Dinama.

    Pratim ovaj forum vec neke 2 godine i definitivno me naucio puno kako o klubu, tako i o grupi, te pojacao vezu izmedju Dinama i mene. Cekam ovu priliku dosta dugo, od Zagreba sam nekih 500km i granica nas dijeli.. I necu bit jedini za kojeg vrijedi ovo iznad.

    Nisam dosad nista pisao na forumu, ali eto neka ovo bude iznimka jer vjerujem da ce ovaj post pozitivno utjecat na vas, bit ce i novih lica!

    I naravno na Sjever, poderat grlo jer prvi put ne moze proc prosjecno! SVI SVI!
  • Oluja
    3.3k
    Idioti iz uprave koji godinama rade protiv svojih navijaca daju tovarima duplo vise ulaznica od onog sto ih pripada. Mozete li zamisliti da bilo koji drugi klub na svijetu daje najvecim rivalima toliko ulaznica pogotovo u utakmici ovakvog znacaja? Da su imalo normalni ne bi im dali niti jednu ulaznicu vise od onoga sto im pripada i jos ih zbog "sigurnosnih" razloga treba razbacati po jugu u 3 odvojena sektora
  • Neki tip
    18.3k


    Dobrodošao! I na Zonu i na Maksimir! :)
  • reziser
    5.8k
    čestitam na dolasku na zonu i na prvu tekmu, ostat ce ti sigurno u super sjecanju!! povedi i frendove....
    ti prolazis 500 km.... a neki nece ni 5 tram stanica
    čestitke
    lajkam!!
  • seljak86
    2.2k
    Ja krećem s osobnom inicijativom ljepljenja poziva po Gorici.
  • reziser
    5.8k
    ni meni to nije jasno
    imas 5% kapaciteta
    TOČKA
  • Salva
    2.3k
    Također, već smo se organizirali i kod mene na kvartu. Nadam se da ce i grupa dat neki dodatni “impuls” u vidu sluzbenog poziva, videa ili slicno. Sigurno i oni osjecaju da je ispred nas derbi kakav se godinama nije igrao.
  • reziser
    5.8k
    još bi trebalo sve pozvati da dođu min 30 minuta prije početka tekme...a ne da se skupljamo do 20 minute 1 poluvremena...

    dođimo na vrijeme na stadion :pray: , ima vremena za pive poslije....
  • NitkoBitan
    10.6k
    Ne sjecam se tekme prije koje sam bio nabrijaniji od ove. Gazenje tovara, muk njihove tribine i ludilo na sjeveru je ono za sto svaki pravi Dinamovac zivi. Trenutno sam u procesu pregovora sa sefom da ne radim u nedjelju (45kn/sat studentska satnica :joke: ). Jebe mi se za pare i za sve za ovo se zivi
  • marcio amoroso
    31.4k

    Da Zona ništa nije napravila u ovih preko dvije godine vrijedila je zbog ovog tvog upisa. Želim ti dobrodošlicu u ime cijele moderature i siguran sam da ćeš ovu utakmicu u nedjelju pamtiti cijeli život.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.