• Infinity
    19.1k
    U HNL-u nam ne treba nikakvo zaobilazenje pravilnika, mozemo ga osvojiti i ovako.

U Europi nam odgovara sto slabiji teren i spora lopta, jer su ekipe poput Citya tehnicki potkovanije. U nekom blatu ili 'bazenu' bi ih mozda i dobili. Na klizavoj podlozi bi popili sedam komada. Trebas vidjeti kakva su pravila ako nam 'slucajno' prskalice budu radile 24 sata pred utakmicu i uspijemo ih ugasiti taman kad igraci trebaju izaci na teren, a prethodno su se zagrijali na Hitrecu.
  • Majki2111
    4.1k
    Trebas vidjeti kakva su pravila ako nam 'slucajno' prskalice budu radile 24 sata pred utakmicu i uspijemo ih ugasiti taman kad igraci trebaju izaci na teren, a prethodno su se zagrijali na Hitrecu.Infinity

Zašto? Koja je ideja?

A za ostalo, možda i je istina. Al mislio sam u kontekstu da baš se jako snizi trenje, da se ni suparnički igrači nemreju prilagodit. Tipa efekt iznenađenja pa da se protivnici kližu doslovno po terenu->više grešaka. Dok bi naši imali posebne kopačke itd, itd. Malo protiv fair playa, al neka. Treba probijat granice.
  • The Undertaker
    8.5k
    Više se dobije sa šišanjem trave na dozvoljeni maksimum.
  • deda
    38.9k
    Majki govori interesantne stvari. Nije to uopće ludo nimalo. Manjkavost je jedino što ti je gostujući teren onda uvijek prilagodba.
  • Majki2111
    4.1k
    Da, ima smisla i to. A i taj minimum da se nakvasi lubrikantom?
  • marcio amoroso
    43.7k
    Ja mislim da će majki ubrzo doći sa idejom da se naš gol na daljinski smanji 5 centimetara, a protivnički poveća :grin:
  • deda
    38.9k
    A čuj ako sudac ne kuži, tko ga šljivi :rofl:
  • Majki2111
    4.1k
    Manjkavost je jedino što ti je gostujući teren onda uvijek prilagodba.deda

A niš, tjedan dana trening na jednoj podlozi, tjedan dana na drugoj. :grin: Kako se danas trenira za umjetnu travu. Kolko sam čuo Krznara on dva treninga prije tekme na umjetnoj promijeni podlogu. :smile:
  • xavier
    12.1k
    Majki govori interesantne stvari. Nije to uopće ludo nimalo. Manjkavost je jedino što ti je gostujući teren onda uvijek prilagodba.deda

Ne, Majki, kao i obično, želi ispasti "pametan" i sjetiti se nečeg čega se nitko od stotina tisuća ljudi koji profesionalno rade u nogometnim klubovima nije sjetio.

A nije se sjetio iz razloga što su to obično totalne gluposti. Stavi tako nešto na travu i najmanji problem će ti biti prilagodba na gostujući teren, a puno veća to što će ti pola igrača biti ozljeđeni zbog klizavog terena. Isto kao kad je pisao o tome da bi "trebalo smisliti nešto u dresu što će smanjivati umor igrača za vrijeme utakmice"...evo baš je i meni pala sjajna ideja na pamet. Trebalo bi smisliti aute koji ništa ne troše. Ja mislim da bi i to bila baš super stvar, a razradio sam ideju točno do razine do koje je i on.
  • NitkoBitan
    29.5k
    Meni se nekak cini ucinkovitije zbudit gostujuce igrace u 3 ujutro petardama/vatrometom ispred hotela i upalit par alarma na lokalnim autima . Ak ti sabotiras gostujuce ekipe finesama sa travnjakom isto te ceka i tamo
  • Majki2111
    4.1k
    Nisam pametan ispo nigdje. Porčito sam da je Liverpool krenuo sa time. Bacam neke ideje, i kaj? Pa forum je ovo...
  • xavier
    12.1k
    Meni se nekak cini ucinkovitije zbudit gostujuce igrace u 3 ujutro petardama/vatrometom ispred hotela i upalit par alarma na lokalnim autima . Ak ti sabotiras gostujuce ekipe finesama sa travnjakom isto te ceka i tamoNitkoBitan

Upravo tako...a nastavno na ovo tvoje, ja bih dodao puno prevruću ili prehladnu vodu pod tuševima, smanjenje razine kisika u gostujućoj svlačionici ili možda bolje nanijeti taj lubrikant na pod gostujuće svlačionice nego na travu...kad je bal...
  • deda
    38.9k
    Činjenica je da svi slave Barcinu prednost velikog terena. Njihova cijela koncepcija škole, sustava igre, scoutinga igrača je temeljena na tom detalju.
  • Nolifer
    12k

da, od kada nema sportskih...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.