• Neki tip
    18.3k
    Od Melnjaka radite Alabu, od Katića Van Dijka, mađar je Dani Alves, Krovinović Modrić, a Livaja Messi...Olmic

    Kao i obično, istina je negdje na sredini..

    Naime, nitko među dinamovcima ne trtari i ne radi Messija od Livaje nit Modrića od Krovinovića, za tu vrstu usporedbi, euforije i ludosti zaduženi su naši prijatelji s juga. Baš naprotiv, meni se čini da se u ruganju toj euforiji smeće s uma da se doista radi o više nego solidnim igračima za HNL, ne samo kad je o ovim nabrojanima riječ i da ovo jest, za njihove prilike, najbolji prijelazni rok unazad dosta dugo..

    Odakle pare i je li Melnjak Alaba nek si oni odgovaraju za koji mjesec, na nama je ipak da primimo na znanje da ovo jest jači Hajduk no što je bio prošle, pretprošle ili prije 5 godina i da napravimo svoj dio posla (ne "mi" kao navijači, nego "mi" kao Dinamo).

    Uostalom, što bi navijač, makar i hajdukov, trebao nego veseliti se igračkom jačanju svog kluba.. brojat pare od izlaznih transfera?

    Da, smiješni su u svojoj neobjektivnosti, da sprdat ćemo se kad opet osvojimo naslov, ali..

    1. "objektivnost" je u navijaštvu taman nešto ko u svakoj drugoj ljubavi.. jedva postojeća.

    2. dug je put do naslova. Pa i nama. I ja bih sanjao na njihovom mjestu.
  • xavier
    11k
    Od Melnjaka radite Alabu, od Katića Van Dijka, mađar je Dani Alves, Krovinović Modrić, a Livaja Messi...Olmic

    A tko to radi? Nađi molim te jedan takav post :brow:
  • Infinity
    14.9k
    Mozda za sve te igrace nema mjesta u Dinamu, al to su realno top igraci za Hajduk. Po igracima imaju najjaci kadar unazad par godina, sad je samo pitanje koliko su blizu Dinamu, jer i Dinamo ima daleko jaci kadar nego prije desetak godina kad su oni uspijevali biti drugi s manje od deset bodova minusa.
  • Infinity
    14.9k
    Jedan fun fact. Hajduk je ovo ljeto doveo igrace koji vrijede duplo vise nego igraci koje je ovo ljeto doveo Dinamo. Dinamo je s druge strane ulozio duplo vise para u svoja pojacanja nego Hajduk.
  • marcio amoroso
    31.4k

    Ulaganje u budućnost i sadašnjost. Jednostavno velika razlika.
  • db-izbjeglica
    11.8k
    Haha ova slika sa neretljakom je top...
    Istu priču vrte već 20 godina... Imao sam bolje ponude, al srce je odlučilo, novac je nebitan, sve smo dogovorili u 5 minuta... :lol:

    Na kraju balade, od silne ljubavi, postoji li uopće nekakav igrač u zadnjih 20-30 godina koji je stvarno pokazao odanost hajduku na duge staze... Poput recimo našeg ademija? Koji nigdje i nikada nije izbacivao nikakvu patetiku.
  • SAS1987
    13k
    Na kraju balade, od silne ljubavi, postoji li uopće nekakav igrač u zadnjih 20-30 godina koji je stvarno pokazao odanost hajduku na duge staze... Poput recimo našeg ademija? Koji nigdje i nikada nije izbacivao nikakvu patetiku.db-izbjeglica

    Zadnjih 20-30 godina više igraća Hajduka želi u Dinamo nego što ih želi ostati više nego što je potrebno.
  • Mali Zeus
    8.7k
    Livaja, Krovinović, Fossati, Katić itd. ok stvarno pojačanja i to na pozicijama di su trebali.
    Al ovo s Subašićem i Melnjakom je već natrpavanje i kupovanje jer eto dostupni su pa se onda uvjeravaju da su mnogo jaki.
    Mislim sad im je momčad stvarno solidna, al ne igraju jaka imena, treba to sve posložit i nadam se da će se poskliznuti par puta, Gustafsson imati ugodan razgovor s Torcidom pa letjeti ili će se otkriti neki škandal u upravi, tko je kome plaćao kave i ručkove ili se otkriju dubioze u vezi plaćanja igrača i više ne mogju isplaćivati plaće i da krene neki teški show koji će završiti tako da Jakobušić odstupi.
    Mislim da ne tražim puno. :grin:

    Nešto će se pitati i Osijek i Rijeku. Rijeka kakva god bila i stalno prodavala uvijek je tu i u njih se uvijek možeš pouzdati da pobijede na Poljudu.
  • marcio amoroso
    31.4k
    Pa onog jadnog Ljubu Miličevića kojeg su doveli iz Švicarske uopće nisu platili. Samo oni to zataškaju, a igrači šute zbog navijača.
  • serbus
    3.2k
    Ima kod tovara matrijala, također i par klinaca koji bi uz ove iskusnije skinuli teret da oni moraju povući.
    Što bi moglo dovesti i do njihove opuštenije igre bez grča a sam tim sa vremenom kad postanu uigraniji i još bolje rezultate. Mislim da je realno da se sa ovim kadrom bore za naslov i da je euforija sa pravom.

    Da sam od dole normlano da bi mislio da je ovo ta godina sa kadrom koji imaju a posvećeni samo hnl i kup. Što i mene veseli jer derbi ne bi trebao biti više reda radi nego onako igrački za naslov. 12 bodova je tu sa njima u igri.
  • Mali Zeus
    8.7k
    Ima kod tovara matrijala, također i par klinaca koji bi uz ove iskusnije skinuli teret da oni moraju povući.
    Što bi moglo dovesti i do njihove opuštenije igre bez grča a sam tim sa vremenom kad postanu uigraniji i još bolje rezultate. Mislim da je realno da se sa ovim kadrom bore za naslov i da je euforija sa pravom.
    serbus

    E to je ključ, mislim da zbog svih tih velikih očekivanja neće igrati opušteno nego baš u grču i da će ih to koštati a onda samo treba uzeti kokice i uživati.
  • serbus
    3.2k


    Također smo zaboravili spomenuti i jedan ključni faktor ako ipak neće biti prvaci, sudačka mreža je dio korporacije. :)
  • superhik
    9.7k
    Kako će tresak biti sladak

    cr297hkjx0dmpo06.jpg
  • serbus
    3.2k


    Ispast će da branim tovare ali to je za mene nogomet... bolje od zbrajanja love,bodova za lp,itd... Čista emocija pa kaj onda ako na kraju padnu, opet se digneš ideš dalje do iduće sezone. Ovo je navijački potez koji respektiram. Imaju ljude koje žele rezultat kluba u sinergiji sa gradom dok mi imamo antolića,mumiju i sukija....
  • superhik
    9.7k
    Sve to stoji, ali onda i staneš iza te potpore i kad je teško.

    Boysi nisu slizani sa svojom upravom, a kad im igrači izgube LP od Sheriffa isprate ih pjesmom i podrškom sa stadiona.
    Tovari sad slizani s upravom, nakon poraza im okreću leđa kad ih ovi dođu pozdraviti.

    Još jedna stvar, možda se Nikoličius kroz par godina pokaže kao novi Mamić pa imaš idućih deset godina trljati im ovu fotku na nos.
    Mislim, super za nas.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.