• Baneki
    710
    Ja sam tu na forumu već vidio tezu da Livaković ne zna igrati nogom pa sam na to obratio pažnju gledajući ga na utakmicama. Međutim, ja to ne vidim, sve što treba odradi i više nego dobro nogom. Možda ja nisam stručan u tom pogledu ali eto jednostavno ne vidim to kao problem kod njega.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Nijemci pišu da Dinamo pregovara s Werderom zbog Kastratija

    72qbdrmyy72kbhkt.jpeg
  • xavier
    11.1k


    Pregovori vjerojatno idu ovako nekako...Werder kaže "dajte nam 2 milje eura i vodimo ga u Bremen", a Dinamo će na to "ne, jednostavno ne želimo dati više od milju eura uz njega" :cool:

    Šalim se malo...prije nego mi @Majki2111 krene objašnjavati kako je Kastrati odličan :wink:
  • Majki2111
    2.6k
    Ne bih ga mijenjao niti za Messija na njegovom vrhuncu. :wink: Da se mene pita nije na prodaju, ali Krznar je isto već nešto nagovjestio da su uvježbani mehanizmi taktički kada Kastrati bez lopte napada planski prostor, nema smisla prodavat igrča na kojem temeljiš taktičke zamisli. Nije na prodaju!
  • Nolifer
    6.4k
    osobno cu ga odvest.Navijač Dinama


    DHLom ili City Expressom? :smile:
  • Eduardo
    17.1k
    nema smisla prodavat igrča na kojem temeljiš taktičke zamisli.Majki2111

    Onda nećemo prodati nikoga. Pa nije Kastrati jedini igrač na terenu za odrađivanje taktičkih zamisli. Valjda svaki od njih XI + oni koji uđu imaju svoju ulogu i rolu koju treba odraditi sa i bez lopte. Promašen ti je argument. A, pričaš cijelo vrijeme o njemu kao o nekom stožernom igraču momčadi, a zapravo se radi o liku koji je dio rotacije i većinom ulazi s klupe.
  • Mali Zeus
    9.1k
    Nijemci pišu da Dinamo pregovara s Werderom zbog KastratijaZGBhoy

    Mora da je neka skrivena kamera ili nešto.
  • Majki2111
    2.6k
    Pa nemam ništa protiv da nikog ne prodamo. Ekipa nam je dobra. A ovo ostalo kako ko vidi određenog igrača je stvar percepcije jer uvid u njihov ugovor nemamo.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    ti stvarno mislis da je Kastrati dobar i da treba biti prva postava i igrač Dinama na duge staze??????

    ove komentare ko da je Los pisao sa svog "matematičkog stajališta i razmišljanja" a to njegovo kao i on sam mi se krenulo gadit na najače.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Frend od mene Nijemac navija za Werder pita dal Kastrati valja ja njemu rekao ovo će hit legalna robija :rofl:

    Veli on: Ok onda ću tražit njega da me slika sa njegovom djevojkom :lol:
  • Majki2111
    2.6k
    Da to mislim jer što više gledam nogomet primjećujem kako je to igra prostora. Teren je toliko velik da je lopta toliko mala u usporedbi s njim pa nije toliko bitna, odnosno da igra s loptom nije presudna, pa čak da je i manje bitna od manipuliranja prostorom. Tu mi je Kastrati idealan. Može osvojit prostor i bez kopte a i sa loptom, ali mora poradit na snazi jer ga suoarnici prelako odgurnu u duelu.
  • superhik
    10.2k
    "Što više gledam nogomet primjećujem kako je to igra prostora. Teren je toliko velik da je lopta toliko mala u usporedbi s njim pa nije toliko bitna, odnosno da igra s loptom nije presudna, pa čak da je i manje bitna od manipuliranja prostorom."
    Ovakve razgovore sam znao voditi s frendovima kad smo se najeli gljiva :smile: :smile:
  • Krizy
    35k
    Tu mi je Kastrati idealan.Majki2111

    Da, idealan primjer kako mu često ni 105m nije dovoljno za sačuvati loptu unutar terena.
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    Jbg, tu je zajebo Dinamo, trebo je maximalni pitch size stavit od 108m :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.