• Nino Bule
    11.7k
    Mene isto ne bi cudilo da mu nitko neda 350k eura kolko sad ima, pa mu je draze ostat.
  • Olmic
    2.8k
    Veli Lesički da Ademiju prijeti pauza od 3mj ako magnetska potvrdi ono najgore
  • Neki tip
    19.6k
    Mene isto ne bi cudilo da mu nitko neda 350k eura kolko sad ima, pa mu je draze ostat.Nino Bule

    Nottingham mu daje istu plaću, odnosno preuzima plaću koju ima u Dinamu.
  • Nino Bule
    11.7k
    Onda je kule veci debil nego sam mislio
  • SAS1987
    13.7k
    Nottingham mu daje istu plaću, odnosno preuzima plaću koju ima u Dinamu.Neki tip sa Zapada

    Možda vjeruje da je dovoljno dobar za Dinamo ili mu je jednostavno bolje živjeti u Hrvatskoj i igrati svake toliko.u Dinamu ili otići na posudbu negdje blizu.
  • Mali dioničar
    14.7k
    Globan je kod nas dosta citiran, ali zaslužio je.

  • Krizy
    37.9k
    Evo vječna ljestvica kvalifikacija za LP-a:
    ktcqzz1d1lpvx44u.jpg
  • LovroZG
    1.3k
    Kao prvo - da li su igrači koji su bili na Euru svježiji od igrača koji su prošli pripreme? Pa mogli bi biti.

    Oršić i Ivanušec su na Euru slabo korišteni, a Ristovski i Ademi su sami po sebi malo teretni igrači kojima dosta treba za ulazak u formu. Petković isto nije igrao previše na Euru tako da bi mogla biti situacija da su igrači koji su bili na bazičnim klasičnim pripremama u biti igrači koji imaju manje svježine i koje treba odmoriti.
    Mali dioničar

    Istina je da igračima koji su nedavno prošli pripreme fali svježine, al dal tebi Petković i (pogotovo) Oršić zgledaju svježe?

    To šta neki igrači nisu igrali puno na EURO-u ne znači da ne trebaju odmor i da su svježi. Dok je veći dio momčadi bio na skoro tri tjedna odmora, reprezentativci su, nakon naporne sezone, samo nastavili s treninzima. Nakon EURO-a su dobili samo neki slabi odmor i za manje od tri tjedna su ponovno gurnuti na teren. Njih treba, u najmanju ruku, dozirat i štedit da ih se ne optereti previše.
  • vjeko1701
    5.9k
    Real Madrid pretkola :P
  • Mali dioničar
    14.7k
    Istina je da igračima koji su nedavno prošli pripreme fali svježine, al dal tebi Petković i (pogotovo) Oršić zgledaju svježe?LovroZG

    Meni Petković nikada ne izgleda svježe. U ovom trenutku mi ni Oršić ne izgleda svježe, ali znam da je protiv vrhunske Španjolske izgledao vrhunski, a nakon toga nije imao nikakav značaj napor. A ta utakmica je bila prije 20 dana, u međuvremenu je igrao Valur i Belupo i jučer.

    Uz svu tehnologiju koju u Dinamu koriste, imaju Štefanića kao kondicijskog trenera koji je jako dobar, mjere rezultate na treninzima, mjere im opterećenja, bilo bi mi užasno čudno da nemaju pravo stanje igrača.

    Sad ima tu i taj faktor koji je spominjan da igrači nešto rade i na svoju ruku. Prije koji dan je pisano "bravo za Ademija, pravi kapetan, sam si je skratio pauzu i došao na pripreme ranije nego mu je klub odredio". Šta ćemo sada s tom činjenicom recimo?
  • marcio amoroso
    33.1k
    Jedna stvar također mora biti jasna. Igrači više vole igrati utakmice nego trenirati, to onda dovede do toga da neki igrač zbog svog imena ili reputacije kaže, ok, ja sam spreman, igram.

    Ali što kaže @Mali dioničar uz svu tu tehnologiju i uz Štefanića bi oni morali imati sve pod kontrolom.
  • Zdravko Maček
    121
    NIsu se nešto naigrali na EURU, ali su cijelo vrijeme bili u trenažnom procesu a nisu odmarali. Sigurno im nedostaje odmora, ali takva je sudbina profi nogometaša u zadnje vrijeme, puno utakmica a malo odmora. U svakom slučaju valjda znaju u kakvom su stanju, a nadam se da će opet biti već spomenuto: da nabolje izgledamo kad se zahukta grupna faza a da do nje dođemo na rutinu.
  • serbus
    3.6k
    Kaj se tiče Kulenovića pravu šansu nije ni dobio a trebao bi igrat prije Čopa sigurno.
    Drugo zašto je plaćen tranfer da bi ga se vratilo ako mu se minute daju na kapaljku ili šalje na posudbe , mene on podsjeća na slučaj Kramarić. Njemu treba povjerenje prije svega i 10 tekmi u nizu pa da vidimo jesi ili nisi za dinamo.

    Isot tako puno tih mlađih koji se dovodi a ne igraju pa ćemo im jebat mater na krivo predanoj lopti,fulanom penalu.... Kad svi igraju u strahu mlađi ako zajebu nema ih na terenu godinama. Jučer da je bilo snimit facu Tolića umire na klupi od dosade... Na kraju će silom ozljeda ući mlađi i dignut ekipu.
  • Nino Bule
    11.7k
    Kulenovic ispred copa nema smisla ako ga se moze prodat, jer 350k eura placat treceg napadaca je debilana. Kule je dobio niz utakmica u rijeci po meni nije zadovoljio i sasvim je ok odluka da ga se utopi za 3 mil eura kad se vec nude dobri iznosi.
  • xavier
    11.2k
    Drugo zašto je plaćen tranfer da bi ga se vratilo ako mu se minute daju na kapaljku ili šalje na posudbeserbus

    Nisam baš shvatio na što ciljaš ovdje. O kojem transferu govoriš? Kad je dolazio iz Legije ili..?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.