• Olmic
    2.7k


    Ne slažem se da Menalo nije za Dinamo. Na pripremama odličan bio, on Čop u tandemu dobri. Mora dobit šansu svakako
  • marcio amoroso
    31.9k
    40-2, 37, 55, 3- 38- 77, 31, 24, 70- 11
    Ovako bi ja protiv Dragovoljca. Mora biti dovoljno za bar 1-0.
  • reziser
    6.2k
    pohvalio bi ekipu koja je dosla kombijem iz Županje na tekmu! bravo dečki!
  • Dudu
    2.6k
    "Uvijek nas frustrira kad izgubimo 2:0. Danas smo izgubili od ekipe koja je bolja nego što smo mislili da jest, ali pokazali smo da smo kompetitivni. Igra se još jedna utakmica"

    Izjava trenera Omonije. Slabo su oni izgleda gledali utakmice iz prosle sezone :joke:
  • marcio amoroso
    31.9k
    Odgovor Krznara na pitanje o vrućini na Cipru.
    Cijenim ovo :clap:

    - Nisam sretan kada se to spominje jer ne želimo nikakav alibi. Ne želim da se to potencira, nogomet se igra po svim vremenskim uvjetima.
  • deda
    27.6k
    A bolje bi bilo igrati u 8 nego u 6. Vjerujem da će se to izmajmunirat
  • Majki2111
    2.6k


    Netko je rekao da se Krznar ne zna nasmijat. Evo pustio je osmijeh na presici.
  • Neki tip
    19k
    "Uvijek nas frustrira kad izgubimo 2:0. Danas smo izgubili od ekipe koja je bolja nego što smo mislili da jest, ali pokazali smo da smo kompetitivni. Igra se još jedna utakmica"Dudu

    "U nekim fazama utakmice smo radili dobre stvari, a u drugima smo mogli biti bolji. Sve u svemu smo bili dobri, stalno smo pritiskali. Nije lako izgubiti kao danas, ali veselimo se uzvratu." ... dodao je Berg.

    A mi smo slabom igrom pobijedili momčad za koju smo mislili da je bolja nego što jest..

    Igra zbilja loša, ali čak i ne zamjeram. Osim Krznaru koji je dobre pripreme odradio s jednom ekipom, da bi tekme igrao s drugom.. umornim reprezentativcima van forme.

    Međutim, nekad je vrhunac forme bio u kolovozu, a u listopadu ili najkasnije studenom bi izgledali ko amateri.

    Zadnjih sezona ljeti izgledamo nikako, ali rješavamo.. nekad na guzove, nekad rutinski kao danas. Rast će forma i igra, nek prolaze dalje..
  • Infinity
    15.2k
    Prvo poluvrijeme mi je bilo ocajno. Jos gori ocaj ako skontam da je Omonia djelovala kao neka lijeva ekipa. Drugim poluvremenom sam zadovoljan. Da smo onako igrali i prvo dali bi im pet komada.

    2-0 rezultat je jako lijepa zaliha. Rekao sam prije utakmice da bi bio zadovoljan porazom na Cipru ako ce nas taj poraz voditi dalje, ali mislim da od ove Omonije ne smijemo izgubiti. Smatrao sam da su puno bolja ekipa, al ovo je teski skart. Mislim da ih mozemo dobiti i u tim neljudskim uslovima, a nemam nista protiv miroljubive nule i dosadne utakmice koja nece donijeti umor i ozljede igraca.
  • Bosna86
    11.5k
    130 k pregleda utakmice… 2 hiljade na stadionu… Koliko god se gamad trudila, ovaj klub još uvijek zanima ogroman broj ljudi
  • Carrasco
    4k
    i još oni koji su na TV-u gledali...
  • BBB Sibenik
    3.9k
    Taj Krznar je stvarno normalan lik i smiren, uvik spreman za popricat i zajebanciju nebi reka vako na tv. Prica san nakon utakmice sa njime, kaze da je bilo tesko probit dupli blok njihov i da je za to tribalo strpljenja, a uz nasu publiku je bilo tesko jer se radija pritisak. Bacija je foru da se samo dica rade na ho-ruk :grin: Ugl. zalija se na tezak teren ka i svi igraci Dinama. Sve u svemu bolja smo ekipa puno, a Majer je sinoc odigra bolesno.
  • Baneki
    714
    Kakvo je stanje s ozljedama Ademija i Ivanušeca? Ademi je odmah tražio zamjenu, a često je ozlijeđen u zadnje vrijeme,. ne znam je li u pitanju isti mišić.
  • marcio amoroso
    31.9k

    Ademiju kao mišić otišao, a Luka je ok.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.