• deda
    42.1k
    Nije. Sad kažu ipak Dnipro. Posudba na godinu dana.
  • marcio amoroso
    47.7k
    Samo ne znam zašto hoće da posude Šutala.
    Imamo četiri stopera, ako on ode ostaju samo tri, a to je definitivno premalo.
  • deda
    42.1k
    Možda ti ispune želju pa nekog dovedu
  • marcio amoroso
    47.7k
    Nadam se da će Lauritsen ući u formu što prije jer ove dvije tekme mu baš nisu bile bajne.
  • Mali dioničar
    18.8k
    Možda mu šiške smetaju, malo je pustio kosu.

Ona asistencija protiv Valura u Zagrebu će definitivno naći mjesto na nekoj youtube kompilaciji.
  • marcio amoroso
    47.7k

Haha, moguće da su šiške problem. Mene je naživcirao kad je propustio onu loptu u Reykjaviku i kad je onaj napadač izašao sam na Zagorca. Nema veze, može se desiti, ali on ide prigovarati Stojanoviću. Baš bzvz.
  • immerwieder
    1.6k
    prati viking zonu, pa zna da je stojke za sve kriv
  • The Undertaker
    9.3k
    Za sve što Lauritsen napravi loše kriv je on sam. Za sve što Stojke napravi loše kriv je trener. Barem meni.
  • Eduardo
    27.6k
    Di Marzio piše da bi Romin golman Robin Olsen trebao otići u Lille. To bi trebalo značiti da jedan od klubova koji se često spominjao u kontekstu Livakovića ispada iz igre.
  • Eduardo
    27.6k
    Koliko ima istine u ovom ne znam, ali Bešiktaš traži napadača i njihov trener želi Gavrana.

• Maki17
    282
    Stojanović prema Empoliu za 2 milje, sn
  • NB86
    17.4k
    Ima boga
  • Dudu
    2.8k
    Valjda nije patka, sretno Stojke :D
  • flexXy
    3.1k
    Pretpostavljam da se onda radi i na zamjeni, nebi bilo dobro da ostanemo samo na Ristovskom. Cudi me pa se jos nije ni jedno ime spominjalo.
  • Eduardo
    27.6k
    Po nekim defanzivnoj procjeni Stojke je treći bek, ofenzivno vjerojatno prvi. Moha prije ozljede je meni osobno izbor no.1 bez trunke razmišljanja. Pitanje je kakvog ćemo ga gledati ove sezone. Mislim da niti od Ristovskog nismo dobili što smo očekivali, posebice u napadačkom dijelu igre.

Imam osjećaj da je Stojanović - Ibanez ove generacije. Borbenost i požrtvovnost uvijek prisutni, ali uvijek fali ono nešto. Ako jedan segment funkcionira savršeno onaj drugi zakaže. A većinom je taj koji zakaže onaj obrambeni dio. Nosi breme Pedra, dežurnog krivca i kad je i kad nije. Možda bi ipak rastanak bio najbolje rješenje i za igrača i za klub.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.