• agramZ
    2.3k
    znaci rijesili se stare garde i s time uz izbore napokon potpuno odvojili upravu od same momcadi, bilo je i vrijeme.. da citiram penavu:
    S jedne strane kao igrač se maksimalno posvećuješ treninzima, slijepo slušaš trenera, fokusiraš se na utakmicu, a s druge strane znaš sve što se događa u klubu i normalno je da te dvije funkcije dolaze u konfrontaciju. Laknulo mi je jer je došlo do promjene u upravi i siguran sam da će klub od cijele ove situacije imati jako velike koristi
  • hmoody
    128
    Jako dobar intervju Penave.
    Rekao bi objektivan pregled i njegove karijere u Dinamu i općenito našeg kluba u tom periodu.

    Zanimljivo mi je ovo što je rekao za Mudronju. Nadam se da će se pokrenuti i pokazati da može puno više od onog što je pokazao u prošloj sezoni.
  • serbus
    3.5k
    Za vikend sam malo doma radio pospremu i nađem članske od kluba.
    E sad našao sam 2014 ,2016 do danas članske fali mi 2015 ima li netko da može postaviti sliku sa te iz 2015, pamtim slike ko Modrić pa možda se sjetim jesam li propustio godinu ili je još negdje doma.
  • nkdz
    829
    qb7odynymcymxxyf.jpg
    avfoonoerqw9wxqn.jpg

    Evo je
  • Baneki
    717
    Devet utakmica u jesenskom i isto toliko u proljetnom prvenstvu prije playoffa. Možda bi ipak liga sa 12 klubova imala smisla da se broj utakmica malo podeblja.
  • Ivek3009
    55
    Prema pisanju crofutsala Herceg više nije igrač Dinama,dok je Antonio Konsuo iz Squarea došo u Dinamo i novi golman Ante Piplica
  • nkdz
    829
    Steta za Hercega, odlican golman, osim mozda u igri nogom :D zvuci poznato? :D
  • Ivek3009
    55
    Svaka sličnost je slučajna :rofl:
  • hmoody
    128
    Piplica je treći golman reprezentacije tako da se nadam da će biti dostojna zamjena jer je Herceg u velikoj većini utakmica bio na vrhunskom nivou.
  • nkdz
    829
    Prometno na Dinamovim vratima: Mladi dvojac zamijenio iskusnu trojku

    Prijelazni rok u futsalu počeo je 15. srpnja, a traje do 30. rujna, a početkom listopada počinje i nova sezona 1.HMNL.


    Novi golman Futsal Dinama je 21-godišnji Ante Piplica koji je u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2022 nedavno debitirao za hrvatsku A reprezentaciju. Piplica je seniorsku karijeru počeo u Herojima 2007, a 2019. je s klubom iz Vodica igrao finale juniorskog prvenstva Hrvatske i proglašen je najboljim juniorskim vratarom države. Piplica u redove Dinama stiže iz Uspinjače Gimke kao jedan od najperspektivnijih vratara Hrvatske.

    Član seniorske momčadi iduće sezone bit će i ‘srebrni junior’ i mladi hrvatski reprezentativac Filip Domiter. Mladi golman prošle je sezone s juniorima Dinama igrao finale prvenstva države i bio je jedan od najboljih vratara završnog turnira. Domiter je upisao i jedan nastup za seniorsku momčad Dinama, bio je u zapisniku utakmice osmine finala Kupa u Pločama protiv Porto Tolera.

    Klub su s druge strane napustila tri vratara. Nakon dvije sezone u kojima je bio ponajbolji igrač Dinama, Mario Herceg napušta modru svlačionicu. Herceg je u dvije sezone 42 puta nosio sveti dres, primio je 91 gol, zabio dva i upisao jednu asistenciju. ‘Pajdo’, hvala ti na svemu i želimo ti sve najbolje u nastavku karijere.

    Vratarsku poziciju napušta i Antonio Vuk, no, ‘vedri duh’ Dinamove svlačionice ostaje u klubu u funkciji trenera u Dinamovoj školi futsala. Vuk je u zapisniku utakmice bio u devet navrata, no nije ulazio u igru. Osim na utakmicama Škole futsala, Vuka ćemo nastaviti gledati i na terenima Trofeja Dinamo.

    Od kluba se oprašta i legendarni golman Danijel Bešlić, jedini igrač uz Matiju Đulvata koji je bio u kadru Dinama u svim sezonama od početka demokratskog ustrojstva kluba. Zadnji put je bio u zapisniku u sezoni 2018/19, no i sve vrijeme od tada bio je član prve momčadi. Ukupno je u 62 utakmice bio u zapisniku, a, zanimljivo, u svim utakmicama u kojima je Bešlić branio, Dinamo je pobijedio. Mister 100%, nadamo se da ćeš odigrati još barem jednu tekmu za klub, na Šalati 2021.

    S obzirom na to da je do početka sezone ostalo još više od dva mjeseca, u Dinamovom kadru bit će još promjena, no vratarska pozicija je za sada riješena, a čine je Ivan Pavlić, Ante Piplica i Filip Domiter.

    futsal dinamo

    evo i sa službene stranice potvrde, odlaze Herceg, Vuk i Bešla, a trojac golmana u sljedecoj sezoni ce biti Pavlić, Piplica i Domiter
  • Cosey
    434
    Ne znam jel sam propustio kaj ili ne, hoće li biti ove godine Šalate?
  • Navijač Dinama
    7.3k
    ako i bude, vjerovatno neće biti sa navijačima, jer tribine nisu još u funkciji od potresa.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.