• Mali dioničar
    14k
    Sponzoriranje klubova od strane kladionica je teško licemjerje.

    Umjesto da se sustav postavi da klubovi koji su na listiću dobivaju znatno veći postotak uplate, kladionice koriste klubove prodajući svoj proizvod i klubovima idu mrvice mrvica (kroz manipulitavne troškove dio toga se poslije redistribuira).

    Da ne pričamo o moralnom hazardu. Ja se povremeno kladim, ali to mi ne utječe na život niti negativno niti pozitivno, ali ima ljudi koji zbog klađenja završe u gadnim problemima. Doduše ista je situacija i sa alkoholom i lijekovima pa jasno da se i kladionice smiju reklamirati.

    Zato mislim da bi jedino pravedno bilo da Dinamo, Hajduk i ostali klubovi koji su na listićima dobivaju veći dio uplata.

    Ovako je Dinamo praktički zahvalan da ga industrija klađenja sponzorira, a ta industrija klađenja od nogometa generira monstruozne profite.
  • NORTE
    8.9k
    Mislim da je novi glavni sponzor Psk. Nedavno su stavili ogroman plakat na staklo liftova iznad fan shopa.NORTE

    Na istom plakatu nalazi se neki adidas plavi dres s reklamom Psk i loptom (sve u bijeloj boji). Je li baš to i novi glavni dres ne znam, al eto barem kao informacija kako će najvjerojatnije izgledati reklama na dresu.
  • NORTE
    8.9k
    Taj dres s plakata definitivno dizajnom nije isti kao onaj koji je 'procurio'.
  • xavier
    11.1k


    A koji je procurio?
  • Đuka
    91
    Ovo je ta reklama392b5zv514rxm3br.jpg
  • Dudu
    2.6k
    Opa dres bez uzorka. :ok:
  • Olmic
    2.7k
    Mislim da ovo nije novi dres.. U fotogaleriji s potpisa, pozirali sa starim dresom, ali opet nema smisla da za 7 dana mijenjaju reklamu. Zapravo ima ako to neki rodjak dela
  • xavier
    11.1k
    Koja bi bila logika da na stadionu cijelo vrijeme stoji ogromna reklama PSK na novom dresu, a na presici ih predstave na starom da bi onda koji dan kasnije "predstavili" novi...koji je cijelo vrijeme na ogromnoj slici na stadionu?

    Ovo je čisto "generički" dres za reklamu.

    Što se tiče novog, budi nadu što je puno novih jednobojnih adidasovih dresova koji su predstavljeni ovog ljeta bez uzorka.
  • Nolifer
    6.4k
    Ovo je čisto "generički" dres za reklamu.xavier

    To sam i ja pomislio, da su stavili nešto takvo, za potrebe snimanja reklame... Ja bum ko i svaki put uzel dres bez reklame...
  • Pop corn
    4.8k
    Ako ima imalo soli u glavi ovima u klubu dres ce biti jednobojan i skroz jednostavan. Replika onog iz 1982. godine obzirom da je ovo sezona u kojoj se obiljezava 40 godina od tog trofeja.
    Vidjeli smo na dresovima švaba i danaca da sve moze biti u jednoj boji pa i linije adidasa. Samo lijepo veliki grb, desno logo i dolje reklama.

    Steta da o tome nitko u klubu ne vodi racuna.
  • Mali dioničar
    14k
    Prije 10 godina je bio isti dobavljač kao i 82. i dresovi su bili praktički replike.

    uc63jxeqrwcv1dfq.jpeg
    ibb5bt8fk1vqjakg.jpeg

    Čak i verzija bijelih gaćica. I štucne, samo kontra kombinacija bijele i plave boje jer se danas u pravilu i štucne trebaju razlikovati, a tada nisu trebale.

    5pugckmw81h9a51f.jpeg
    9trehyog1t0gmv1b.jpeg
  • Stihl
    3k
    E to je to! Jel treba tu kaj posebno jos govorit? Potpisujem takav dresek za stalno.
    Jedino ova dva rezervna na prvoj slici izbacit :wink:
    Prije dve-tri godine sam klincu kupil dva kompleta tog dresa, dođe mi da mu ga otmem, al ne stanem u njega hahah
    ovd1250lqxbjal9y.jpg
  • xavier
    11.1k
    Ja imam ovaj prvi lijevo na slici (tamnoplavi) :grimace: dobio na poslu za rođendan...i još kaže kolegica da je "prošla pola grada i nigdje nije našla onaj lijepi zlatni nego svugdje uglavnom imaju samo onaj obični plavi (srednji na slici odnosno prvi dres)" :monkey:
  • marcio amoroso
    31.9k

    Hahahahhaha. Šta ti je žensko.
  • markoli
    1.6k
    To je bio prvi dres koji je bilo moguće kupiti na web shopu, odabrati ime i broj igrača. Odmah sam uzeo Tonel 13 plavi i sjećam se uzbuđenja kada mi ga je buraz dofurao na more. U ormaru je, iako se tisak već lagano uništio.

    Sjećam se da sam u njemu hodao ispred Santiago Bernabeu tamo 2012. prije tekme s Realom. I naišla neka grupa Portugalaca - oduševljeni što vide dres Tonela, navijači Sportinga, obožavaju ga.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.