• NORTE
    21.5k
    Imamo u kadru kakvog viška za poslat Gnk Rijeci?
  • flexXy
    3.1k
    Đurasek ce i ove sezone na posudbu, ovaj put u Goricu.
  • Krizy
    64.3k
    Dosad što sam pohvatao pisalo se za Horkaša, Josipovića, Čabraju, Milića, Burtona, Điru, Đuraseka, Marina, Kulenovića i možda Šutalo da će na posudbe.

Raskid/transfer viškova: Pinto, Hajrović, Leovac / Atiemwen, Andrić, valjda Kastrati...
  • Neki tip
    21.3k
    valjda Kastrati.Krizy

Pogađaš/priželjkuješ ili postoji kakav izvor?
  • Krizy
    64.3k
    Za njega samo priželjkujem hahah, za ostale se pisalo u vezi posudbi i transfera te Pinto, Leovac i Hajrović lako mogući raskidi.
  • Neki tip
    21.3k
    a, ok, tak sam i mislio, jer čisto sumnjam da će Kastrati na transfer listu pa si me iznenadio
  • Baneki
    812
    .Pinto je još uvijek član Dinama?!? Imam osjećaj da je igrao još sa Bračunom u obrani.
  • Infinity
    20.7k
    Belog ne bi micao.
  • Krizy
    64.3k
    A SN su 2 puta pisali da će na prodaju pa sam zato stavio. Iako nije da su vjerodostojan izvor :grin:
  • Kwedi
    3.9k
    Ivan Laća iz Šibenika potpisuje na 6 godina.
    Napadač, 18 godina, 17 nastupa, 0 golova.

Ima li išta potencijalno sumnjivo?
  • Kwedi
    3.9k
    Kwedi

yjkyyrc1mew4balj.png
  • Mali dioničar
    18.7k

Ima li išta potencijalno sumnjivo?
    Kwedi

Tu se vidi genijalnost skauta i strategija.

Vjerojatno mu je rečeno da se ne ističe zabijanjem golova da mu cijena bude niža pa će eksplodirati u Dinamu.

Lako je kupovati napadače koji zabijaju, to je očigledno i svatko to može.
  • deda
    42.1k
    Ojn je Gjirin nećak. I talent jebeni. Gledao sam ga.
  • miro
    8.2k
    meni je potpuno nepoznat, kakav je tip igrača? jel brz, visok, dribler, killer....
  • LovroZG
    1.3k
    Meni je on bio ok igrač kad sam gkedo Šibenik, al vidim da Šibenčani dosta seru po njegovom karakteru. Navodno se ponaša ko zvjezdica neka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.