• Markelo
    2.5k
    Ma penal ko kuća. Šalu na stranu, to za mene nije penal ma da je i za Dinamo sviran. Ne, ne i ne
  • Neki tip
    19k
    Kakva sprdačina, pa čist penal. Koljenom mu odnio stopaloEduardo

    Ja penal ne vidim ni u tragovima, ni nategnut.
  • Neki tip
    19k


    A sve mi nesto Euro nije napet.. pa mi sve nesto naši ne ulijevaju povjerenje.. pa sve nesto poluprazni stadioni.. pa sve nesto "bolje bi nam bilo biti drugi, nego prvi".. a onda se približi tekma, s Englezima na Wembleyu i samo želim da ih zgazimo.
  • Infinity
    15.2k
    Ako gazenje po stopalu napadaca nije penal onda ja ne znam sta je penal. Moze se okarakterizirati kao nenamjeran start, moze se okarakterizirati kao glup penal, al covjek mu gazi stopalo u startu u kojem je vidljivo da ne ide cak ni na loptu, vise je djelovalo da ide zatvoriti kut.

    Neki dodiri manjeg intenziteta su se svirali kao penal i u usporedbi s tim penalima ovo je penalcina.
  • Krizy
    35.4k
    Bilo je jasno da je u nesvijesti. Kad sam stigao do njega, disao je, mogao sam osjetiti njegov puls. Međutim, iznenada se to promijenilo i počeli smo ga oživljavati. Pomoć je stigla doista brzo od medicinske ekipe i od ostalog osoblja njihovom brzom reakcijom, učinili smo što smo morali i uspjeti vratiti Christiana. - rekao je dr. Boesen.
  • Eduardo
    17.2k
    Prema SN Gvardiol, Lovren i Kramarić kreću od prve minute.

    ck93w45qj4l40aja.jpg
  • Navijač Dinama
    7.3k
    tu je i Kovačić. U većini kombinacija se spominjao Vlašić(samo isturen prema naprijed).

    Od postave ovake, mislim da će Rebić i Kramarić na terenu zamjenit pozicije, i da će Kramarić možda više igrat kao "lažna devetka" nego recimo klasični špic.

    Čak 9 igrača koji su u jednom trenutku bili ili igraju za Dinamo :cool:
  • Eduardo
    17.2k
    Očekivana postava Engleza.

  • Krizy
    35.4k
    jniwr7e8ixhbznfg.jpg
    qve6csx04n2i2uwg.jpg
    Jebeš klečanje, Hrvatska nikad nije bila kolonijalna sila, niti robovlasnička zemlja.
    Dubrovačka Republika je zabranila trgovinu robovima 1416.. godine, skoro 400 godina prije Britanije i Amerike.
    Reprezentacije koje kleče su redom one iz država koje su kolonizirale Afriku i ubile milijune crnaca. A sada ti isti govore drugima da su rasisti jer ne kleče. Fuj!
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Strašna reakcija sudca koji je u roku 5 sekundi prekinuo utakmicu i pozvao liječnike, suigrača, a pogotovo KjeraEduardo

    realno, kjaerova reakcija je spšavanju života doprinijela možda 0,1%, po medijima ispada da za spašavanje eriksonovog života 90% zasluga ima kjaer, a 10% liječnici.

    čovjeku su život spasili liječnici i ostalo medicinsko osoblje na stadionu. zapravo, eriksen je imao sreću što mu se to dogodilo na utakmici, jer su stručni ljudi dotrčali do njega doslovno 20 sekundi nakon što se srušio. mogao se srušiti negdje u "privatnom životu" gdje bi liječnicima onda trebalo 20 minuta da dođu do tog mjesta.
  • Eduardo
    17.2k
    - Čudo da je živ. Samo sam vidio da je potrčao k lopti, a noge su mu otkazale i pada. Ako su mu radili agresivan CPR (reanimacija) i ako su koristili defibrilator, onda mogu reći da se radi o primarnom srčanom zastoju. Noge su ga izdale, što je jasan pokazatelj da je nešto opasno krenulo po zlu, postao je mekan i samo se srušio. Vjerojatno je mosak ostao bez kisika - razglabao je Sharma za Daily Mail pa dodao:

    - Vrijeme u slučaju od kad je pao na zemlju do momenta kad je reanimiran zovemo 'downtime'. Što dulje traje taj 'downtime' to gore, svaka minuta smanjuje šanse za preživljavanje za sedam posto. Ali ne zaboravite, on je mlad i zdrav čovjek, vrhunski sportaš, nije poput starijih koji imaju srčane probleme. Ovaj momak ima fantastičnu cirkulaciju. Obično, ako je netko proveo pet ili šest minuta u 'downtimeu', ako ga povrate, nalazi se u kritičnom stanju i treba ga priključiti na respirator.

    Potvrdio je kako s Eriksenovim srcem nikad nije bilo problema:

    - Od dana kad je potpisao za Tottenham moj je posao bio da ga testiramo i vršimo pretrage. Njegovi testovi do 2019. godine bili su potpuno normalni, nije bilo nikakve srčane mane. To garantiram jer sam ja radio testove - rekao je.

    - Bez uljepšavanja, Eriksen je bio mrtav. Umro je. Teško da će ikad više zaigrati nogomet. Bio je mrtav jedanput i može li mu medicinska struka dopustiti da opet umre? Ne može. I neće. Niti jedan doktor mu neće dati dozvolu nakon ovoga. Ovo je kraj karijere, ali dobra vijest je da će živjeti - dodao je profesor, prenosi Mirror.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Joao Cancelo pozitivan i otpada, umjesto njega ide Diogo Dalot.
  • xavier
    11.1k
    Joao Cancelo pozitivanNavijač Dinama

    Koliko se svijet promijenio, do prije godinu dana ovo je značilo sasvim nešto drugo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.