• xavier
    11.1k


    Pa kažem, on može zabijati te šuteve. Ne mislim da je mogao biti vrhunski šuter, ali mogao je biti stvarno ok. Njega je psihički jako pogodio onaj trade u Minnesotu. No to je tako u NBA. Jednom kad potpišeš ugovor, u bilo kojem trenutku možeš završiti u nekom drugom gradu i momčadi.

    Imao je on i u Sunsima dobrih partija, ali ono što se meni ne sviđa je što je završio na centru. Mislim da to nije dobro ni za njega ni za našu košarku.
  • andrija91
    610
    da, odlazak iz sixersa je njemu grozno pao. on je inače lojalni vojnik gdje god je igrao i tamo se zaista super snašao , umalo bio rookie godine, davao sve od sebe na terenu, navijači ga voljeli i onda iz vedra neba aj bok. potpuno ga razumijem ali eto i to je nešto na što nba igrač mora naučiti jer je to tamo normalna stvar. ako je u 00:00 kraj transfer roka igrači doslovno nisu sigurni dok ne kucne tih 00:00. transfer se često dogodi u 23:59. show.
    ja se sad ne mogu sjetiti kako se zove kad igrač zaglavi između dvije pozicije , tj. nije definiran na određenoj poziciji. ameri imaju termin za to. ugl šariću se baš to dogodilo.
    po meni on je trebao bildati na uštrb brzine i biti snažna četvorka s urođenim darom za kreaciju i raditi na šutu. nažalost forsali su ga na trojci a on to zbog sporosti ne može igrati. spominjali ste joe inglesa koji nije atleta na poziciji tri ali je opet brži od šarića, tako da dario samo četvorku može igrati. ovo što sad igra peticu ponekad to je trend u nba ligi da se igra bez klasičnog centra ali meni je to bzvz. rocketski su dosta tako igrali prošle sezone.
  • xavier
    11.1k


    Tweener je riječ koju tražiš. Obično se odnosi na igrača koji nije dovoljno brz da bi bio SF, a nije dovoljno jak da bude PF. Samo što on to zapravo nije ni bio. On je bio punokrvni NBA PF, a ove sezone igra centra.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    kako je otišao iz Sixersa i pao je nekako, da li nova sredina, ne znam do čega je, ali rookie sezona tamo mu je bila vrh, ja i dalje se pitam, kako li je Brogdon sovjio taj ROTY ispred Šarića.
  • andrija91
    610
    tweener :)
    hvala ti.
    brogdon je po mnogima nezasluženo uzeo nagradu ali njegov team je te sezone išao u playoff a šarićev nije. vjerojatno zato. a i to što nije dobio nagradu za rookie sezone također utječe na njegov razvoj karijere. možda bi se bolje odvijala da je dobio nagradu, ima to težinu i u medijima i samom statusu među klubovima, igračima, staffom.
  • andrija91
    610
    suns- nuggets
    3 - 0
    4 meč lopte za sunse.
  • marcio amoroso
    31.9k
    Izgleda da će ipak igrati Jazz i Sunsi u finalu zapada. Momčadi koje jesu bile na vrhu, ali ih nitko nije očekivao u finalu.
  • andrija91
    610
    jel to znači da babo i šarić neće igrati za repku ili onaj koji u finale nba neće moći ?
    ne znam kad startaju kvalifikacije.
  • flexXy
    1.9k

    29.6 krecu kvalifikacije, ne budu njih 2 igrali. Treba pohvaliti Šamanića koji je od Spursa tražio da ga puste da se pridruži reprezentaciji iako još nije sanirao ozljedu.
  • andrija91
    610
    auuu. jbg.
    šamaniću svaka dala . malo sam gledao njegove tekme kad je igrao , i u g league je igrao, i čini se da ima muda. čini se da ima baš ono što bender nije imao .
  • Bosna86
    11.5k
    Ima li tko link za Babica
  • r1oma
    1.5k

    Pretpostavljam da bi trebao biti ovaj: http://hd.crackstreams.net/live/ch4.php
  • r1oma
    1.5k
    @Bosna86
    mislim da je ovo bolji link (http://cdn.livetv429.me/webplayer.php?t=ifr&c=1621911&lang=en&eid=1081387&lid=1621911&ci=13&si=6) jer na crack streamu ocito ne prikazuju event
  • Bosna86
    11.5k
    Hvala ti, znam ja za ove sve stranice ali neće nijednu da mi pokrene iz nekog razloga
  • Bosna86
    11.5k
    Prenosi Hambi na instagramu
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.