• masacusec
  349
  Braća grimm uvijek su korak dva ispred pravosuđa i javnosti.
 • xavier
  3.5k
  Zadnji boldani dio je vrh. Naravno da je to template koji je uvijek isti, ali izgleda baš smiješno u ovom slučaju...pa posjeduje svatko informaciju o njemu. Svi znamo točno gdje je, hrvatski novinari dnevno prenose njegove izjave...
 • masacusec
  349
  Ovo je čak i osvježenje institucije. Kolike gradske instance i dan danas nemaju službene e-mail adrese....:gasp:
 • NORTE
  1.3k
  Znate onu MITO I KORUPCIJA!
  Bez obzira što je ovdje stvar pravosuđa, tragedija od države, pravomoćno osuđen mjesec dana ide iz države i vraća se pa se onda izdaje tjeralica :rofl:
 • masacusec
  349
  Sjećam se prije 14-15 godina kad bi nas zbog pijane dernjave DINAMO ZAGREB po cesti, strpali u maricu i poslali u stanicu na trežnjenje i nebi nam dali da majku nazovemo i velimo di smo, šta smo….
  A danas, ovaj majstor, 2 mjeseca nakon izvršnog rješenja presude, slobodno šeće po svijetu i prelazi granicu kao Sofia Vergara po crvenom tepihu….
 • Gelipter
  652
  bigkth3xdjrp7cp1.jpg
  Teško je i karikaturu raditi kad je realnost jedna velika tragikomedija puna paradoksa, ali respekt.
 • SAS1987
  2.6k
  Ne brinite toliko, Mamići su završena priča. Kako su se snašli? Bjegunci su u BiH i kad tad ce ih morati izruciti. Sada pateticno pokusavaju srusiti presudu i ako im uspije u sto ne vjerujem nece se moci vratiti u hrvatsku jer ih ceka istrazni zatvor i nova suđenja.
 • Navijač Dinama
  1.7k
  BiH i kad tad ce ih morati izruciti.SAS1987

  BiH ako ih ne želi izručit, oni to ne moraju. A i sama Hrvatdka država ima par "izbjeglica" iz BiH, koje nisu izručili nazad. Nažalost to im dođe kao neka vrsta povoda za ne izručivanje daltonista nazad u HR.
 • SAS1987
  2.6k
  Jednog dana ce i BiH poceti pregovore sa EU a i mogli bi ameri pritisnuti zbog druge optuznice jer su upleteni. Pa da ih nikada ne izruce to bi uz nove presude znacilo da bi tamo bili prakticki do kraja života.
 • Nino Bule
  725
  Morat ce ili sluzit u bih ili biti izruceni. Tesko, skoro nemoguce, da ce se izvuc od sluzenja kazne.
 • Navijač Dinama
  1.7k
  Morat ce ili sluzit u bih ili biti izruceni.Nino Bule

  Ova prva opcija je realnija. Isto tako, mislim, da neće služit baš 5-6 godina za koliko su optuženi, jer je nivou korumpiranosti BiH pravosuđa jako velik, tako da bi se glavonje mogle nagodit sa sudstvom, odradit 2-3 godine. Radi "dobrog" ponašanja skratit im, otplatit ostatak koliko bude treball, i nažalost slobodni su.

  Za to vrijeme se nadam da će se situacija u Dinamu promjenit, kako ovakve nakaze, i nakaze slicne njima( koje i dan danas sjede u upravi kluba) ne bi više nikad zasjele u upravi.
 • SAS1987
  2.6k
  f17vtdqmhz5k74g2.jpg

  Ozbiljan je atentat kad te upucaju u nogu pistoljskim kalibrom :grin:
 • masacusec
  349
  The Godfather, part IV: mamic family vs pripuz family
 • Mali Zeus
  334
  Famozni atentat.

  Koliko je ono bilo napadača. 2 pa 3 pa cijela banda pa je bio kod kapelice pa je izlazio iz auta pa je bio na terasi i pio kavu. Pa su napadači pobjegli tj jedan ili 2 ili su se skrivali iza grmlja ili je netko pucao iz helikoptera ili se dron pojavio, a on je bio s cijelom obitelji tj samo sa braćom.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.