• flexXy
    1.8k
    apsolutno nikakav program osim agitiranja protiv Tomaševića i njegovog kakti otkrivanjaMali Zeus

    Znaci nekaj slicno kao i Tomaseviceva cijela kampanja.
  • NitkoBitan
    11.4k
    Škoro samo treba u sučeljavanjima citirati od rijeći do riječi nebuloze iz Tomaševićevog programa. Sjećam se u jednom sučeljavanju kad je Škoro priupitao Tomaševića šta mu znači LGBT rasvjeta u programu, ovaj je totalno izgubio kompas haha
  • Mali Zeus
    9.1k
    Znaci nekaj slicno kao i Tomaseviceva cijela kampanja.flexXy

    Ako misliš na to da Tomašević nema program ne bih se baš složio. Sad kaj tko misli o tom programu to je druga priča.

    Evo recimo u mojoj gradskoj četvrti i mjesnom odboru su bili dosta angažirani i točno se moglo pročitati što vide kao probleme i što bi napravili. Od Škore sam vidio samo plakate.
  • Papastrumf
    9.3k
    Realno, Škoro nema teoretske šanse. Dostići prednost od 100.000+ glasova je nemoguća misija. Ionako mu ništa ne bi značilo to mjesto gradonačelnika budući da ovi imaju većinu u skupštini.
  • Markelo
    2.5k
    Šta Škori ostaje drugo osim ideologije nakon ovakvog rezultata Tomaševića? On mora mobilizirat i ujedinit desnicu koja mora izići u rekordnom broju, nadajući se da će ljevica opijena pobjedom ignorirat drugi krug misleći da će ionako bit dovoljno glasova za Tomaševića i da mogu za vikend na more. Rekao bi gotova pa nemoguća misija

    Btw, Tomaševiću možemo slobodno pridodat i ovih Klisovićevih 30k glasova u drugom krugu
  • xavier
    11.1k
    Realno, Škoro nema teoretske šanse. Dostići prednost od 100.000+ glasova je nemoguća misija. Ionako mu ništa ne bi značilo to mjesto gradonačelnika budući da ovi imaju većinu u skupštini.Papastrumf

    Prvi dio, apsolutno, ali za drugi nisi u pravu. Itekako bi mu značilo da postane gradonačelnik (što se naravno neće dogoditi) jer gradonačelnik predlaže proračun i ako skupština dvaput odbije taj proračun, idu prijevremni izbori što iz njegove perspektive nikako ne može biti loše.

    No kažem, naravno da neće postati gradonačelnik.
  • kinfa95
    474
    Ma kad bi Škoro ovo dobio u drugom krugu to bi bila sigurno najveća senzacija u povijesti hr politike. Iskreno mislim da nema nikakve šanse..
  • NitkoBitan
    11.4k
    Osobno znam da su i neki desničari glasali za Tomaševića ali čisto sumnjam da će u drugom krugu glasat opet za njega pored Škore. Kada se zbroje postotci Tomaševića, Anke i Klisovića dođemo do nekih 54% na strani ljevice. Apsolutno očekujem smanjenje entuzijazma sa njihove strane u drugom krugu i mobilizaciju suprotne strane. Škoro treba pridobit centar zato što je Tomašević u prvom krugu dobio dosta glasača centra. U programu stranke Možemo! stoje neke stvari koje su u apsolutnoj suprotnosti pojma slobodno tržište i tu mislim da bi isticanjem toga Škoro mogao profitirati..
  • Pop corn
    4.7k
    Samo jedan podatak: Tomasevic je dobio u prvom krugu vise glasova nego Bandic ikada u prvom krugu. Sve to govori o drugom krugu.
  • SAS1987
    13.2k
    Osobno znam da su i neki desničari glasali za Tomaševića ali čisto sumnjam da će u drugom krugu glasat opet za njega pored Škore.NitkoBitan

    Zašto bi netko glasao u prvom krogu za Tomaševića a u drugom za Škoru?:smile:
  • NitkoBitan
    11.4k
    Zato što se predstavljao kao ideološki neutralan kandidat. Vjerujem da će Škoro potencirat neka ideološka pitanja kako bi pridobio centar i desnicu. Naprosto nije se imalo vremena previše za "pozabavit" Tomaševićem jer se u prvom krugu prvo trebala eliminirat konkurencija- Filipović i JPV.
  • NitkoBitan
    11.4k
    Nego meni je sva ova priča oko Tomaševića toliko gadljiva da ne mogu opisat. Dostupni su podatci po biračkim odborima i fakat je zanimljivo da su recimo u mom biračkom odboru i Bandić i Tomašević dobili preko 50%... "neka nova energija" su zapravo bivši Bandićevi glasači koji su doživjeli katarzu i pere ih grižnja savjest... nakon Bandića novi Bandić
  • xavier
    11.1k


    Neki koji su glasali u prvom krugu, u drugom neće uopće glasati. Neki koju su glasali za Jelenu, Filipovića, Klisovića, Troskota ili nekog drugog, sad će dati glas jednom od dvojice preostalih kandidata. Izaći će čak neki koji nisu uopće glasali u prvom krugu. To će se sve naravno dogoditi.

    No netko tko je u prvom krugu dao glas Tomaševiću ili Škori, sigurno neće izaći u drugom krugu...i onda dati glas onom drugom kandidatu za kojeg nisu glasali u prvom.
  • NitkoBitan
    11.4k
    Što bi trebao? Svoje mišljenje o svakoj bitnoj temi je dao u sučeljavanjima do sada, također ima program koji je dostupan na internetu. Sorry ali ja ne želim kao i mnogi Zagrepčani Trg maršala Tita, dugine boje u tramvajima, LGBT rasvjetu i ostale gluposti. A što se tiče privlačenja investicija ne znam kako ih ovi zelenaši mogu privući kad su protiv apsolutno svake gradnje i prodaje zemljišta, oni bi radije parkić za djecu, stvarno primamljiv stav za investitore...
  • deda
    27.3k
    Imat će 4 godine prigodu da ih možemo pljuvat. Strpljivo
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.