• Eduardo
    16.8k
    AMERIČKA investicijska banka JPMorgan Chase & Co., jedna od najjačih financijskih institucija svijeta, povukla se iz projekta Superlige.

    "Očito je da smo pogrešno procijenili situaciju", objasnili su iz bankarskog giganta koji je trebao biti glavni investitor ekspresno propale Superlige zašto se povlače iz projekta.
  • db-izbjeglica
    11.8k
    Kaže perez da je u svijetu 4 000 000 000 nogometnih navijača i da pola navija za 12 klubova iz superlige.

    Ako je tako, ako tih 12 klubova ima 2 000 000 000 navijača, trebaju ih samo nagovoriti da im daju 2-3 eura svaki i rješilii su sve probleme. Znači, 2-3 eura jednokratno i ne treba im nikakav jp morgan, lova do krova.

    Uostalom, odcjepite se, tko vam brani. Napravite svoju ligu koja će imati 2 000 000 000 navijača, a ostalih "tisuću klubova" ostavite u bijedi sa njihove 2 milijarde navijača. Koji će vam klinac ti bijednici, kad je vas 12 jače od njih 1000?

    Jbt kakav klaun, ne vjerujem da netko toliko glup može egzistirati u tom svijetu. Umjesto da se pokrije ušima, lik i dalje baca totalne gluposti i vadi smiješne i krivo interpretirane statistike.
  • Navijač Dinama
    6.8k
    Milan potpisao Maignana( golman Lille-a). Te su priče o dovođenju Livia u Milan svedene na veliki minium. :smile:
  • Infinity
    14.9k
    Sad citam o ovom novom formatu LP. Jedna stvar se stalno spominjala, a to je da bi klub s najvecim koeficijentom u kvalifikacijama trebao upasti direktno u LP. UEFA je sad objavila da je to samo djelomicno tocno. Preko koeficijenta ce upasti dva kluba, ali ce se gledati koeficijenti klubova u kvalifikacijama za LP, te klubova direktno plasiranih u EL i KL. Nema sanse da Dinamo tu imadne neke koristi s obzirom da u EL sedam najjacih liga ima dvanaest klubova direktno, a to su uglavnom Arsenal i slicni klubovi koji imaju top koeficijent. Na ovaj nacin ce samo netko od ovih najjacih liga dobiti dodatnog predstavnika u LP.
  • Mali dioničar
    13.4k
    Najava Chelsea-WHU, najboljih 5 golova Chelseaja u povijesti tih dvoboja.

    Jedan je zabio bivši igrač Dinama, nije Kovačić. :joke:

  • agramZ
    2.2k
    originalna superliga.
    tknF1Dr.jpg
  • ZGBhoy
    1.7k
    :rofl: 74lg7s0uz3efo1gr.png
  • gio
    101


    Igrač Frankfurta na pitanje novinara što misli o bliskom susretu ultrasa Frankfurta i Leverkusena (upalite subtitle ako me razumije njemački)
  • og1986
    2.9k
    U Francuskoj mrtva trka za naslov prvaka, a u Italiji nikad neizvjesnija završnica tko će u Ligu prvaka.
  • Dudu
    2.6k
    Lille stvarno naumio uzet titulu, Lyon vodio 2-0, Lille okrenuo na 3-2 u svoju korist.
  • Kwedi
    3.8k
    OFFICIAL: Alan Shearer and Thierry Henry are the first two players to be inducted into the Premier League Hall of Fame.
  • Navijač Dinama
    6.8k
    Nagelsman od iduće sezone novi trener Bayerna.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Dolazeću sezonu Julian Nagelsmann prelazi iz RB Leipzigu u FC Bayern i preuzima trenersku poziciju.

    Na Slici Julian Nagelsmann

    abhno532u40scrjo.jpeg
    ad7kh5uqydmi5k3o.jpeg
  • xavier
    11k
    f8j50nsh32dirr2x.jpg

    odmvdly9ohxpn3ru.jpg

    Da ne bi bilo nesporazuma, nemam ama baš ništa protiv niti jedne vjere i ovo ne ide u tom smjeru. Za igrača je to u svakom slučaju pohvalno.

    Ono što želim reći je da u slučaju da se radi o nečemu povezanom s kršćanskim običajima, onda istim tim našim novinarima to više ne bila "prekrasna priča" nego bi narativ bio puno negativniji u stilu "odluči jesi li vjernik ili profesionalni sportaš".
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.