• og1986
    2.9k


    I Aston Villa protiv Cityja
  • Navijač Dinama
    6.8k
    Bilbau ukidaju domaćinstvo za Euro.
  • Nolifer
    5.9k
    xqjhuqolplztwhfg.jpg

    Počeo protest protiv Glazera
  • db-izbjeglica
    11.8k
    perez kuka kao su u problemima, izgubili su toliko i toliko stotina milijna eura, na vidjelo izlaze dugovi real madrida, priča o "smrti nogometa", kako su promjene u vidu superlige nužne za opstanak klubova i nogometa općenito...istovremeno, potpisuje davida alabu za 22 000 000 eura godišnje plaće :rofl:

    pa jbt, tko je tu lud?
  • Infinity
    14.9k
    Kaze covjek da nije posteno da su oni u vrhu, a da drugi zaradjuju dok oni nizu minuse. Napravim sebi vilu na kredit koji ne vracam i zovem Zivi zid da me spasi delozacije :rofl:
  • deda
    26.3k
    Svakom njegovom su mi sve mrži kao klub. Fuj, fuj
  • xavier
    11k
    Kaze covjek da nije posteno da su oni u vrhu, a da drugi zaradjuju dok oni nizu minuseInfinity

    Baš sam ovo jutros komentirao.

    Znači dovedu sve što vrijedi i imaju oni i Barca rostere koji su triput skuplji od 5. ili 6. na toj listi i žale se što su "u minusu dok drugi zarađuju". Znači želiš imati sve najskuplje igrače koji hodaju po nogometnim travnjacima, a na UEFA-i je da smisli kako da još od toga i zarađuješ. Sjajan plan.
  • db-izbjeglica
    11.8k
    kaže, ti klubovi osvajaju trofeje zadnjih 20 godina:

    tottenham: jedan osvojeni liga kup u zadnjih 20 godina :lol:

    također, ja bi pitao pereze, šta misli gdje je granica?
    koliko godišnje trebaju plaćati obrambenog igrača prije nego kažu, ok, to je ipak malo previše love i gdje ovo sve skupa vodi, koliko je održivo i ima li potrebe da to malo racionaliziramo.

    najbolje od svega, stari prdonja ima skoro 8 banki, a priča o dvadesetogodišnjim periodima.
  • deda
    26.3k
    Osvajaju ih upravo zato što žive na kredit, nerealnim očekivanjima i grbači drugih. Dok nisu tako živjeli nisu osvajali toliko trofeja. Fuj, fuj. Da Bog da propali.
  • Neki tip
    18.3k
    Kaze covjek da nije posteno da su oni u vrhu, a da drugi zaradjuju dok oni nizu minuse. Napravim sebi vilu na kredit koji ne vracam i zovem Zivi zid da me spasi delozacije :rofl:Infinity

    Baš taj princip. Možda bi i "pravo na pokal" trebalo postati ustavnom kategorijom. :)
  • Infinity
    14.9k
    Da Bog da propali.deda

    Napit cu se u ime bankrota bilo koga od 12 debila, pogotovo ako Real to dozivi.
  • Nolifer
    5.9k
    Ovaj realov predsjednik je skroz skrenuo. Prvo kuka za lovu, drugo sere sad o navijačima, a treće govori da mu je Lukica kao sin, pa zna situaciju i četvrto istina kupuje Alabu, a očekuje kao i Mbappea... Ova superljiga je sve samo ne nogomet... A kolko čitam, britanci bi osnivali neku svoju superligu?

    Oformi li se Superliga ili ne, svi smatramo da se Premiership treba promijeniti i unaprijediti, rekao je predstavnik jednog od klubova iz Premiershipa, a izgleda da je znao nešto više. Format Lige prvaka je izmijenjen i ta je činjenica prošla malo 'ispod radara', a sprema li se to i promjena na Otoku?

    Škotsko bi prvenstvo dobilo na konkurentnosti odlaskom Celtica i Glasgow Rangersa, ali pitanje je koliko bi pala popularnost lige. Sigurno je da bi popularnost nove 'britanske Superlige' i porasla jer na svijetu postoji velika baza 'old firm' navijača koji bi voljeli svoje klubove vidjeti u ponajboljoj svjetskoj ligi.

    Ali to ne bi bile sve promjene jer bi reforma, očekivano, bila dublja. Broj klubova smanjio bi se na 18 umjesto sadašnjih 20, a prve četiri momčadi na tablici išle bi u doigravanje, kao što se igra u njihovom ragbiju. Fifa i Uefa već su istaknule da bi podržale takav rasplet, a i čelni čovjek krovne svjetske nogometne organizacije Gianni Infantino istaknuo je da bi uz ovo dopustili i spajanje između Nizozemske i Belgije te Mexica i MLS-a.

    Imao bi prste u tome i britanski premijer Boris Johnson koji bi mogao imati još jedan forte kako Škoti ne bi napustili Veliku Britaniju jer se sve glasnije priča o drugom referendumu za izlazak. Gledanost i zarada bi sigurno porasli i u ovoj korona krizi, a pogotovo nakon što će se gledatelji u punom kapacitetu smjeti vratiti na tribine.

    A bit će to i prilika da neko nakon sezone 1984/1985 osvoji škotsko prvenstvo, a dea se ne radi o Celticu ili Rangersima. Tad su na tronu bili nogometaši Aberdeena, a drugi bi klubovi također dobili 'lakšu' priliku za ulaz u Europu. Superliga je očito samo okidač za promjene u svjetskom nogometu, tko zna što nas još očekuje...
  • xavier
    11k
    Mexica i MLSbbbjura

    Ne znam kako bi ovo izveli s obzirom da je MLS i inače zatvorena profesionalna liga s franšizama gdje vrijede mnoga drugačija pravila (u prvom redu salary cap) dok je Meksiko ipak "klasična" liga.

    A rekao bih da je Meksiko sasvim dovoljno velik i da ima dovoljno veliku tradiciju za samostalnu ligu.
  • vjeko1701
    5.9k
    Al u tom slulaju, Rangersi i Celtic se opraštaju od trofeja a vjerojatno i europe na dulje vrijeme a Škotska pada ispod 20. mjesta, ako ne i puno niže.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.