• Dudu
    2.6k
    Haha svaka mu čast, nek je i on proradio.

    Navijam da ispadne Lokomotiva i drago mi je da će očito ispasti, ali kao čovjek koji traži neku logiku u svemu, naprosto sam frapiran onime što oni rade..

    Samo primjer golmana: Hendija započne solidno branit, dovedu nekog Alexa, frajer nema pojma, brani par utakmica, vrate ga na klupu, Hendija ispao iz forme, vrate ga na gol, Hendija hvata formu i nakon par očajnih utakmica brani bolje. Vraćaju iz penzije Santinija, Hendija na klupu, Santini brani i loš je, s vremenom uhvati kakvu takvu formu, Santini na klupu, na gol Hendiju koji je van forme :rofl: :rofl:
  • xavier
    11.1k


    Lokomotivina sportska politika ove sezone na trenutke stvarno izgleda kao da žele ispasti.
  • LovroZG
    1.3k
    Pa vjerojatno i žele. Toplak je prije par kola započeo priču da su mu super Loksini juniori i da će neki dobit priliku. Danas im dva klinca ničim izazvani startaju ko da se ne bore za ostanak.
  • db-izbjeglica
    12.5k
    Znaš da si na dnu kad ti kulenović zabija
  • Dudu
    2.6k
    Ako sam dobro izbrojao, za Lokomotivu ove godine nastupilo 46 igrača u prvenstvu, ovaj Argentinac Bonansea ako uđe bit će 47 :D
  • Nino Bule
    11.2k
    toplak cesto odmara i "tankira" utakmice protiv favorita prije susreta s konkurentima za ispadanje, isto je radio i u interu i varazdinu.
  • Dudu
    2.6k


    Tankira Lokomotiva cijelu sezonu :rofl:
  • immerwieder
    1.2k
    igral je Bonansea već protiv blitvajunajteda,
    meni se čini da je zapravo fingiran sukob s bracekima, a da je zapravo ova sezona poslužila za financiranje bijega izvlačenjem love iz kluba, jer su i oni shvatili da to tak više ne ide
  • jp23
    2.2k
    Well predviđanje ti se ostvarilo pošto je konačni rez zaista bio 3-0 :lol:
  • Dudu
    2.6k


    Dan prije sam igrao bezveze listić s 3 para iz HNL-a, promašio sva tri (Šibenik dvojka, Gorica kec, Osijek Hajduk iks), kad ne igram ništa, pogodim i ishod i točan rezultat :lol:
  • Krizy
    35k
    5o92otuyd77m6ivo.jpg
    Novac potrošen na pojačanja po ligama u zadnjih 5 godina, 2 najveća potrošača i postotak koji odlazi na ta 2 kluba u odnosu na potrošnju cijele lige.
  • marcio amoroso
    31.8k
    Zanimljivo koliko Bayern troši, a kakve rezultate postiže. Stvarno su tata mate.
  • db-izbjeglica
    12.5k
    Crveni burtonu, ajd super.
    Al kako onda prošlo kolo Igor Silva nije dobio crveni? Super kriteriji!
  • Krizy
    35k
    Ljestvica zadnje 3 sezone, od 2018./19.:
    eqta67r70tckivoe.jpg
  • Eduardo
    17.1k
    Bruno Marić gostovao je na HNTV-ovoj emisiji "Treće poluvrijeme", po prvi put u ulozi predsjednika sudačke organizacije. U eter je pustio nekoliko vrlo snažnih poruka.

    - Jako ćemo smanjiti liste sudaca. Da bi bili u formi suci moraju stalno suditi i naše je da im to omogućimo. To je jedan od naših strateških ciljeva, to i UEFA traži. Zato ćemo napraviti jedinstvenu listu Prve i Druge HNL. Apsolutno smo odlučili da nema više regionalnog ključa po kojem su suci mogli napredovati. Od sada će jedini kriterij biti kvaliteta, a ne regije iz koje dolazi.

    Kazao je Marić ponešto i na temu pritiska članova Izvršnog odbora HNS-a, odnosno ljudi iz klubova.
    - Nikakav pritisak na suce neću dozvoliti, ignorirat ćemo njihove želje. Imamo komisiju u kojoj sjede sudački stručnjaci i držat ćemo se samo našeg stava, naših odluka. Ne dolazi u obzir da neki sudac bude sklonjen u stranu zato što to klubovi traže. Napokon, suce više nećemo kažnjavati tako da ne sude utakmice, jer to nigdje ne vodi. Ne možeš biti u dobroj formi ako ne sudiš redovito. Ako je netko sudio ispod razine, on će i dalje suditi, možda u Drugoj HNL. No, zbog jedne pogreške na utakmici koja je dobro odsuđena, nikakvih sankcija neće biti. Mi sucima želimo biti podrška i trebamo im omogućiti da budu u punoj formi, a ne da ih našim odlukama udaljujemo od terena i tako ih činimo lošijima.

bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.