• Krizy
    33.6k
    Nakon pobjede protiv Lokomotive, slijedi nam još jedan europski ispit - uzvratna utakmica protiv Villarreala. Biti će jako teško, pogotovo uz to što Gvardiol nema puno utakmica u nogama nakon povratka od ozljede a Petković, Ademi i Gavranović su "načeti" te je upitno koliko spremni će biti te hoće li uopće biti spremni.

    U prvoj utakmici Villarreal je dobio 1:0 pogotkom Morena iz penala ali se imamo pravo nadati prolasku, pogotovo ako ponovimo prvo poluvrijeme uz bolju završnicu. Villarreal nije pokazao ništa posebno ali dobili su iz penala kakav je mogao biti sviran i Dinamu pri rezultatu 0:0.

    Emery je za vikend dosta rotirao kako bi sačuvao igrače za Dinamo, što je još jedan dokaz da se Dinamo više ne podcjenjuje u europskim utakmicama. Koeficijenti su 1.5 - 4.15 - 6.9.

    Sretno dečkima i nadajmo se da ovo nije posljednja europska utakmica ove sezone, Dinamo se sigurno može potući za prolazak!
    1. Kakav rezultat očekujete? (48 votes)
        Pobjeda Dinama
        79%
        Neriješeno
        8%
        Pobjeda Villarreala
        13%
    2. Tko prolazi u 1/2 EL? (48 votes)
        Dinamo
        79%
        Villarreal
        21%
  • Nolifer
    5.9k
    Idemo po pobjedu! Kratko i jasno!!
  • Krizy
    33.6k
    1-2 Moreno (p) / Ivanušec, Majer
  • Eduardo
    16.8k
    Imam osjećaj da će Oršić to riješiti u stilu. Gol za 0:1 bit će golčina koja će okrenuti utakmicu na našu stranu, nešto slično kao protiv engleskih kokošara. Samo neće biti 3:0 već 2:1 za nas što nam je dovoljno za prolaz.
  • NitkoBitan
    10.6k
    Kofa 8 na prolaz Dinama, bome nakon cetvrtka mi se pune dzepovi ✌️
  • Infinity
    14.9k
    Meni sve nekako vuce na onih 0-2 protiv Anderlechta. Imam neki osjecaj da cemo gledati istu utakmicu i da cemo sigurno proci. Samo da sudacka nadoknada ne imadne isti scenarij.
  • Neki tip
    18.3k
    Čudne li smo biljke mi navijači..

    Ajde da se malo podsjetimo rezultata ovakve ankete kao što je gore postavljena uoči prvoga kola ovosezonske EL (doma, s Feyenoordom!):

    0cvqv7jxtnw43rt5.jpg

    Pola godine kasnije, nemamo sumnje u to da će Dinamo nadoknaditi domaći poraz iz prve utakmice četvrtfinala Europske lige, protiv španjolskog kluba. :brow: :blush:

    Neka, neka.. Dinamo je zadnjih par godina klub koji u rezultatskom smislu lijepo raste, red je da rastemo i mi.
    Od dežurnih mrguda, pesimista i cinika postajemo nabrijani optimisti.. sviđa mi se promjena! :cool:

    (Osobno sam, doduše, glasao za x, ali hebeš mene, užitak mi je vidjeti da sam ovako optimistično nadglasan. :))
  • Eduardo
    16.8k
    Meni daje nadu što smo svaki uzvrat odigrali vrhunski (Feyenoord, CSKA, Wolfsberger, Krasnodar, Tottenham). Izuzev Krasnodara svaka prva je bila u nekakvom grču, kao da skeniramo protivnika. Svaki uzvrat bio je sušta suprotnost, rapsodija i dominacija.
  • Neki tip
    18.3k
    da, primjetan je taj pomak nabolje u baš svakoj "drugoj" tekmi koju smo igrali u Europi, ali nekako mi racio ne dopušta baš neki preveliki optimizam kad u obzir uzmem da nemamo Petkovića, Gavranovića, a izgleda ni Ademija..

    Daleko od toga da se ne nadam, ostajem pri napisanom nakon prve tekme. Tek nešto bolja igra u dužem periodu utakmice, a više nespretno-nesretni penal, rezultirao je njihovom pobjedom. Sitnica koja u drugoj tekmi može na drugu stranu.. 0-0, 1-1, 1-0 i 0-1, sve mi je to jednako vjerojatno, baš kao što je i prva tekma mogla završiti.

    Neki su navijali za Tolića u napadu, nije išlo ni protiv Lokomotive. Osobno sam bio za Belog, nije ni to baš neka sreća (mada nije bio loš). Mozda je onaj SN eksperiment s Gvardiolom neko na prvu blesavo, ali kad sve sabereš čak i moguće rješenje. :chin: :yikes: Ne znam, nek Krznar smišlja kaj će, a ja ću ga kudit ili hvalit ovisno o ishodu. :)
  • Beowulf112
    301
    Mozda bi trebalo Ivanuseca gurnut u napad.On zna zadrzat loptu i primit je ledima okrenut golu.Jak je u igri 1 na 1.Mene je isto tolic razocarao malo protiv lokosa.Zato bi probao ako petko ne bude spreman sa Ivanusecom.A beli nek ode na poziciju ivanuseca.
  • Krizy
    33.6k
    Svi rezultati testova negativni :up:
  • SAS1987
    13k
    Mozda bi trebalo Ivanuseca gurnut u napadBeowulf112

    Ivanušec je odličan na svojoj poziciji i ako ga premjestimo u napad dobijemo u najboljem slučaju prosječnog napadača a gubimo pravog Ivanušeca.
  • Gelipter
    3.3k
    Nisam sklon prevelikim promjenama pozicija igrača koji su se bome pokazali i dokazali na svojim pozicijama. To se može eventualno raditi u HNL-u u slabijim tekmama, ali ni onda se to ne pokaže najčešće kao dobra opcija.
  • Krizy
    33.6k
    Prema saznanjima Sportskih novosti sve je veća vjerojatnost da će Ademi zaigrati protiv Villarreala, naravno ukoliko se situacija ne pogorša. Opet će kapetan Modrih stisnuti zube za Dinamo, samo je pitanje hoće li odigrati cijeli susret, sat ili pola sata.
  • Navijač Dinama
    6.8k
    satKrizy

    Dovoljno da dadnemo 2 gola, i onda umjesto njega Perića da se zabetonira tih 2-0. :cool:
  • Nolifer
    5.9k
    ČOVJEK ZBOG KOJEG JE RONALDO DOBIO SLOM ŽIVACA SADA SUDI DINAMU! UPOZNAJTE INSPEKTORA IZ ROTTERDAMA
    Jako je Makkelie zaposlen ove sezone, iza sebe ima čak 34 utakmice u nizozemskom prvenstvu

    Danny Makkelie, 38-godišnji policijski inspektor iz Rotterdama, sudac je dvoboja u Villarrealu. Treća je ovo utakmica koju Makkelie sudi Dinamu, u dvije dosadašnje Modri su u gostima slavili bez primljenog pogotka. Nosi li Makkelie sreću Zagrepčanima ili je tek puka koincidencija da su s Nizozemcem u ulozi glavnog arbitra u gostima pobijedili Aalborg i Sheriff Tiraspol? Tko zna, ali dosadašnja iskustva su iznimno pozitivna jer jednom je sudio i Villarrealu, u veljači 2017. godine, kada je domaćin u šesnaestini finala Europske lige izgubio od Rome 0:4. Ove sezone još nije sudio Europsku ligu, ali je sedam puta arbitrirao u Ligi prvaka.

    Makkelie je FIFA sudac od 2011. godine i već u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu prvaka ostao je upamćen po osam žutih i tri crvena kartona. Na utakmici Željezničar - Maribor (1:2) u srpnju 2012. igračima sarajevske momčadi je u samo 11 minuta, od 53. do 64. minute, podijelio tri crvena. Drugi žuti Čoliću i Svraki, a direktno isključenje za Srđana Stanića. Gostima je u tom susretu pokazao tek jedan žuti, a svi ostali u njegovoj bilježnici nosili su dres Željezničara. Potvrdio se proteklih godina kao beskompromisni sudac, koji se ne libi pokazati kartone i suditi kaznene udarce.

    Utakmica u Villarrealu treća je za Makkeliea u Španjolskoj ove godine. U veljači je sudio susret Lige prvaka između Seville i Borussije Dortmund, potom je u ožujku sudio Real - Atalanta, a sutra je u Villarrealu. Ali, najviše Makkeliea ove godine pamtimo po kontroverznoj utakmici iz Beograda jer Nizozemac je bio glavni arbitar kvalifikacijskog dvoboja Srbija - Portugal (2:2) u kojemu nije priznao pogodak Ronalda u zadnjim sekundama ne vidjevši da je lopta prešla-gol-liniju. Razbjesnio je Makkelie velikog Ronalda, ali nekoliko dana kasnije ispričao se portugalskoj reprezentaciji i njihovom izborniku za učinjenu pogrešku.

    Makkelie je rođen u Willemstadtu, metropoli karipske države Curacao, a živi u Dordrechtu, gradu od 120.000 stanovnika južno od Rotterdama. Privržen je svom policijskom poslu, pa iako je postao profesionalni nogometni sudac s poslom u Nizozemskom nogometnom savezu, dosadno mu je blo u ulozi činovnika, pa se vratio njemu puno zanimljivijem poslu policijskog inspektora. Voli dijeliti pravdu Danny Makkiele...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.