• xavier
    11.1k
    Novi trener Šibenika je Kolumbijac Sergi Escobar Cabus.
  • flexXy
    1.9k

    Spanjolac je, i bio je glavni trener sveukupno 6 utakmica u karijeri.
    https://www.transfermarkt.com/sergi-escobar/profil/trainer/61416
  • xavier
    11.1k


    U pravu si. Krivo sam protumačio naslov "Šibenik pronašao trenera u Kolumbiji".
  • marcio amoroso
    32.5k
    Bilo je jasno da će Rendulić letjeti i da će doći netko njihov.
    Meni se sviđalo kako radi Rendulić, ali je realno ignorirao sve ove Kolumbijce i ostale strance koje su mu dovodili, jel bio u pravu pokazati će vrijeme.
  • xavier
    11.1k
    ali je realno ignorirao sve ove Kolumbijce i ostale strance koje su mu dovodili, jel bio u pravu pokazati će vrijeme.marcio amoroso

    Ne znam kakvi su bili, ali ovi koji su više "unutra", kažu da su Kolumbijci malo podcijenili ligu i da su "pojačanja" koja su dovodili na razini druge lige.
  • marcio amoroso
    32.5k
    malo podcijenili ligu i da su "pojačanja" koja su dovodili na razini druge lige.xavier

    Znači nešto slično Istrinim Španjolcima.
  • flexXy
    1.9k
    Oni su i dalje u uvjerenju da moraju sa ovom momcadi biti top 5. A sto se tice kvalitete igraca, u prvu momcad su sad prikljuceni Torres i Masangu koji su prije tjedan dana igrali za sibenik 2 u remiju sa Mladosti iz Tribunja. Mislim da ova avantura nece dobro zavrsit za Sibenik.
  • deda
    28k
    Svi podcjenjuju ovu ligu što nije ni čudno kad mi sami po njoj pljujemo. Red je da se klima promijeni
  • čovjekjogurt
    60
    Ja sam gledao dosta utakmica Šibenika i nitko od tih Kolumbijaca i Španjolaca osim onog Mese nije bio dovoljno kvalitetan za prvu HNL. Za vrijeme najžešćeg korona lockdowna u nedostatku boljih liga Sportklub je prenosio kolumbijsku ligu i vidjelo se da je ta liga debelo ispod HNL-a. Bude li se gospodin Escobar uzdao u kolumbijske igrače mogao bi Šibenik dogodine izgledati ko Rudeš u zadnjoj sezoni. Kolumbijski vlasnici očito misle ko i oni iz Alavesa da je HNL poluamaterska liga koju se može pokoriti sa 2-3 milijuna eura ulaganja i sa par pojačanja iz kolumbijske i druge španjolske lige. Vjerojatno su nezadovoljni Rendulićevim šestim ili sedmim mjestom i računaju da bi bolji trener u ovoj ligi izborio barem Europu sa Šibenikom.
  • Eduardo
    17.6k
    Saint-Etienne ovog ljeta kreće u lov na braniča Gorice Krešimira Krizmanića, piše Le 10 Sport.

    Sjajni 20-godišnji branič koji može igrati i stopera i lijevog beka ove sezone igra sjajno, a to nije promaklo Saint-Etienneu. Deseterostruki francuski prvak nije u najboljoj financijskoj situaciji. Ne može si priuštiti skupe prinove i baš Krizmanića vidi kao idealno rješenje.

    "Saint-Etienne već radi na njegovom dovođenju. Predstavnici kluba kontaktirali su Goricu i nastavit će pratiti Krizmanića, koji ne bi trebao biti preskup. No Claude Puel morat će brzo reagirati jer mladog hrvatskog reprezentativca žele i neki bundesligaši", piše Le 10 Sport pozivajući se na izvor s dobro upućenog portala Goal.

    "Krizmanić sigurno nije na prodaju do ljeta 2022. godine. Dva milijuna? Ha ha. Za to mogu dobiti Doku ili Jovičića, neka si odaberu jednog. Krizmanić sad nije na prodaju, a kad bude, vjerojatno će biti prodan za veći iznos od Kristijana Lovrića, koji će svakako biti naš rekordni transfer", komentirao je predsjednik kluba Nenad Črnko.
  • Baneki
    730
    Kako se ružno izrazio za ova dva igrača, nek si odaberu jednog, kao na tržnici.
  • Majki2111
    2.6k
    Kaj se dešava sa Slavenom? Oni jednu priliku nemogu Varaždinu stvorit...
  • Carrasco
    4.1k
    Đurasek igračina!
  • Nolifer
    6.7k
    Brylian Negietha Dwiki Aldama, ime je novog igrača Rijeke! Vjerojatno za ovog 19-godišnjaka još niste čuli, ali radi se o najperspektivnijem igraču iz Indonezije. O dolasku Aldame pregovaralo se već mjesecima, još je u studenom sve bilo na "sutra dolazi", ali sve skupa se malo oduljilo...

    Indonezija je zemlja od 267 milijuna stanovnika, a ovaj će daroviti mladić pokušati svoje nogometne vještine prikazati pred novim trenerom Goranom Tomićem, uz povremene nastupe za juniorsku momčad.

    Iskreno, nikad nisam čuo za njega...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.