• Kermit
    885
    Možda se treba pomiriti s činjenicom da Stojke nikad neće popraviti taj svoj temperament pa bude neki moderni Roy Keane ili čak Zidane. :cool:LilScav

U doba VAR-a je to nemoguće, osim ako hoćeš oboriti rekord u broju crvenih kartona u sezoni/karijeri.

Stojke je ko krava koja se ritnula i prolila mlijeko. Kaj mu vrijede golovi kad je ostavio ekipu na cjedilu i to na tako glup način. Ajde da ga je frajer šutnuo ili zašlatao, a ne ovo. Nogomet se igra za golove i pobjede, a ne za opći dojam. Da, zabio je golove, ali isto tako crvenim Dinamo ostavio bez pobjede.

Stojke uber alles!
  • Dinaminjo
    2k
    Ovog decka nece niti jedna ozbiljna momcad htjeti..

..ovo je sad vec uzorak
  • FelceAzzurro
    1.5k
    McKenna mu treba jednu odgojnu opaliti da mu zvoni u ušima. Jedino ga se tako može centrirati.
  • Mali Zeus
    20.3k
    Zar je toliko teško ne ošamariti protivničkog igrača u vremenu VARa kad se sve vidi i snima, ne nabiti loptu pored toga što imaš već žuti karton, ne kreveljiti se protivničkim igračima? Eto novost modernog nogometa je da da navijači oproste igraču nakon objavljenog instagram storija, prekrasno. Mladiću nije mjesto na instagramu nego kod sportskog psihologa, a ako već ide očito nije dovoljno.pešća

Imaš pravo, ne smijemo mu ovo nikad oprostiti i nikad zaboraviti.
  • NerminB
    1k
    Da jedno razjasnimo, luka stojkovic nije klinac. Ne mozes biti klinac sa 22 godine, pogotovo u svijetu fudbala. Lamine Yamal je mladji od njega 4 godine, gaze ga svaku utakmicu pa ne reaguje ko stojkovic. Ne vrijedjam ga, ne trazim da se nabije s noge na nogu i slicno ali da ima problem sa glavom i kontrolisanjem, definitivno.
  • Mali Zeus
    20.3k
    Kakve veze ima jel klinac ili ne. Jebote Suarez je s ne znam koliko godina grizao ekipu itd. Zidane u poznim godinama popizdio i nabio Materazzija glavom.
  • pešća
    1.1k
    Ne znam je li gori Stojković ili ti koji ga braniš. Uspoređuješ neusporediva vremena. Danas se sve na terenu snima i za najmanji eksces ide crveni karton.
  • Mali Zeus
    20.3k
    ↪Mali Zeus Ne znam je li gori Stojković ili ti koji ga braniš. Uspoređuješ neusporediva vremena. Danas se sve na terenu snima i za najmanji eksces ide crveni karton.pešća

Pa kaj sam krivo rekao, treba ga nabiti na kolac!

Mislim koje su to jebene spike da ga netko brani ili ne. Napravio glupost, sam će snositi posljedice, al kaj bi ti da ga se spali na lomači ili kaj pa ga netko eto mora braniti.
  • Crni86
    20.3k
    Covjek kad cita ovdje komentare dobi osjecaj ko da svi zive u svoja 4 zida i da ne znaju niti jednu osobu koja nije sazrila jos sa 22 godine.

Nije opravdanje za jucerasnji postupak, al shvatite vise da neki sazre u glavi prije a neki kasnije, a neki nikada.

ma raskid ugovora na nasu stetu!
  • Mali Zeus
    20.3k
    ↪Mali Zeus ma raskid ugovora na nasu stetu!Crni86

Ma teraj to van odmah, smrad mali.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    ne znaju niti jednu osobu koja nije sazrila jos sa 22 godine.Crni86

Naravno da ih ima, ali takve osobe još studiraju ili rade kod tate i ujaka u firmi, ne upravljaju samostalno timovima i poslovnim procesima. Tako i Stojković mora znat da ne igra u Lučkom ili Trnju pa da ima te kvartovske eskapade nego je jedan od najplacenijih u državi u svojoj profesiji
  • Crni86
    20.3k
    ne upravljaju samostalno timovima i poslovnim procesima.Tvrdica McTvrdi

Pa nitko to sa 22 godine ne radi.

Pravite od njega ko da je kljucni igrac dinama, a na zimu ste ga svi htjeli utopit za 4 miljke. Da li je sad kljucni igrac ili tek onaj koji mora dokazat da ima potencijala za to?
  • Mr Anderson
    18k
    A jebem ti, koliko rasprave oko ove situacije. Dečko je pogriješio, nema nazad. Klub bude odlučio treba li ga kazniti i ako treba kakva će biti kazna. Vi koji mu ne možete oprostiti ispad, odite u nedjelju na utakmicu i fućkajte mu kod svakog dodira s loptom. Ili ak ne idete na stadion, urlajte doma na televizor kad primi loptu.
  • ShanKu
    2k
    Ja u ovom modernom vremenu još uvijek nisam vidio taj šamar :sweat: ima netko kakvu snimku i zakljucimo raspravu oko toga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.