• Mr Anderson
    18k
    Malo ga je pogladio po licu, ovaj se bacio ko da ga je Mirko Filipović pogodio direktom.
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Kako vrijeme prolazi ,tako čovjek i razmišlja bolje kad je glava hladna. I ja sam kao neki ovdje ,jako impulsivan. Pogotovo kad je vruća glava svašta se kaže i napiše. A dobro je hvala bogu što je sve na riječima u ovom slučaju. Bio sam grub i bez dlake na jeziku jer se nikako ne slažem sa Stojketovim potezom. Sve je bilo protiv njega, i tajming a i način pogotovo. Jer da se žrtvovao za momčad pa popušio karton ,bio bi car . Sad hladne glave , pogrešno jeste. Ali dio je onoga što volimo, dio svetinje. Možda je pogrešno poremetnje, ali ko ima djecu skužiti će. I djete rođeno pogreši, ponekad te baš naljuti ,ali voliš ga više od svega ,tvoje je ,pa nastojiš razgovarati ,objasniti ,nači način da iz toga izvuče pouke i ne ponavlja iste greške. Jer tvoje je ,moraš podržati i kad se pogreši. Obitelj. Jebiga tako je i sa malim Stojketom. Što kažu kolege ,naš je ,nećemo se odreći sad jer je to najlakše. @Mr Andersonje rekao ,ima klub ,predsjednik koji će naći neki način kako ga kazniti ,da to ne radi. Jel to po džepu , jel to pedagoška neka mjera , bilo šta. Najgore bi bilo ignorirati i ne napraviti ništa . Zna da je sjebao ,iskreno se nadam. Ako zna ,ispravit će .
    Edit pa sorry na dugom postu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.