• The Undertaker
  4.1k
  Misliš li ti stvarno da Mirko i Vlatka nisu ništa znali?
 • Bosskovitz
  7.6k


  Za Vlatku je nebitno jel znala, bila je tajnica. Mirko je ili znao pa ga je boljela ona stvar, ili nije ni znao. Ne znam kaj je od tog dvoje gore.
 • Maksim Maksimirski
  4.5k
  U državi u kojoj se i pri zapošljavanju čistačice mora pitati Plenkovića za dozvolu misliti da je politici svejedno ko će biti nogometni prvak i da se politika u to ne miješa je pomalo bedasto. I taj Dalić je HDZ-ovac, Kustić je HDZ-ovac, Lukša je HDZ-ovac, svi nogometni suci su HDZ-ovci, svaki zaposlenik saveza je HDZ-ovac, mediji koji se ponašaju kao hajdukova propagandna glasila su pod kontrolom države (HDZ-a).

  Ne skida se time odgovornost sa uprave Dinama ali da se sve upregnulo da Hajduk osvoji prvenstvo - apsolutno jest. Da se događaju potpuno sulude i nelogične stvari - događaju se. Dinamo koji je imao godinu sa najviše prihoda u povijesti kluba: 60 milijuna od transfera i 25 milijuna od LP odjednom nema za kikiriki a Hajduk koji već desetljećima nema kune od Europe i ima mizeran novac od transfera odjednom postaje financijski moćniji. U upravi Dinama sjede vrlo lako moguće ucijenjeni ljudi kojima optužnica visi nad glavom i ništa me ne bi čudilo jer živimo u državi sličnoj vučićevoj Srbiji a Plenković je brat blizanac Vučiću. Nije to samo specifičnost Hrvatske i Srbije, u Grčkoj, Turskoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, BiH, Italiji je vrlo važno za nogometno prvenstvo ko je na vlasti i ne vidim zašto bi RH bila iznimka.
 • Nolifer
  6.7k


  Da, sve je više manje točno što si nabrojao, no isto tako nebi htio da su mi neki koji su tu Zagrebu na vlasti u Dinamu, tu kad jednom uđu, teško će izać. Eto htio bih normalni, zdrav i šampionski Dinamo, bez da se ijedna politika mješa i bez da bude ikakvih osobnih interesa, što političkih i što da si trpaju novac u đep.

  A sad na pivicu pred tekmu, pozz.
 • The Undertaker
  4.1k
  Kad bi trener klinaca htio izgubiti neku utakmicu jer mu se nije dalo više gubiti vrijeme na turniru, nije mogao klincima reći da izgube namjerno već bi napadača stavio u vezu, stopera u napad, lijevo krilo na desnog beka a na gol rezervnog golmana. Neupućeni bi se čudili kakav je ovo nesposobni trener, tko mu je dao diplomu o slično.
  Na to me podsjeća današnja Uprava. Svi se mi čudimo kako možeš biti tako nesposoban ali ti isti su bili na vlasti i u najboljem periodu kluba. Da si najveći magarac, nešto bi i naučio.
  Osim toga, ako je Uprava nesposobna, što je sa IO? Uprava nesposobna, predsjednik nesposoban, IO nesposoban.
  Pa oprostite što mi je malo teško provariti da se toliko nesposobnih slučajno skupilo na jednom mjestu u isto vrijeme.
 • Draž
  1.1k
  Pa oprostite što mi je malo teško provariti da se toliko nesposobnih slučajno skupilo na jednom mjestu u isto vrijemeThe Undertaker
  Mislim da je problem u tome kaj su ostali,a nisu se sad skupili.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.