• Dino
    4k
    Theov tata je igrao u NBA-u, a Vidovićev bio u bojsima (prva slika siva majica).
  • Bosna86
    12.3k
    Vidovićev bio u bojsima (prva slika siva majica).Dino

Nije
  • Dino
    4k

A bio mi je ironičan komentar, ali dobro ajd s obzirom da je na papiru nezgodno prepoznati, to nije Vidovićev tata!
  • plavi72
    1.5k
    Koliko su bila osebujna gostovanja tih '90.-tih...
    U Split je dosta momaka dolazilo iz Dalmacije:Dubrovnik uvijek,Omiš imao 4-5 momka,Kaštela stariju ekipu imala,Imotski,Hvar,Šibenik ne trebam ni spominjati,Split...
    Slika 2. momak iz Valpova došao večer prije i spavao na kolodvoru,a isto to uradio i momak iz Sl.Broda pa kad su se ugledali ispred Poljuda na jugu ...pa što nisu rekao da si boys,on njemu što ti nisi... :lol: spavali jedan od drugog 10 metara,a nisu se znali.
    Kako se upadalo u Split sa svih strana i kad vas vide ne mogu se skupiti nije bilo mobitela.
    Jedne godine dođemo dosta kasno,svi ušli nama ne daju do juga kažu kupite karte na istoku ,ne možeš im obasniti da je to problem,do naših 200m,privest će nas ako preskočimo,već bili privođeni...mi lagano prema istoku 9 nas i pjesma ...o Dinamo mi volimo(stara verzija )...dok su ovi s istoka prepoznali,stotine ih odmah prema nama,a policija hajde ovamo preskači ograde,ništa od kupovine karata :lol:
  • plavi72
    1.5k
    Screenshot-20230220-184857-Facebook.jpg
    Prelijepa ograda !
  • Mali dioničar
    17.8k

I rođendan Građanskog.
  • plavi72
    1.5k

Ništa nije slučajno :heart: !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.