• Zigi
    3.1k
    BBBMANIJACI2-ZVC-SPO-050905.jpg Sarajevo 2005 prijateljska
  • ZGV
    3.5k
    Kakvo gostovanje je to bilo majko mila...
  • znajdatevolimja
    409

Jebo me pas, ali čovjek izgleda identično kao naš novi trener.
  • über alles
    1.9k

Daj napisi nekaj,20 godina je proslo
  • Crle
    1k
    Sve se da sažeti u "puno alkohola". :lol:
  • masacusec
    5.6k
    Nedugo prije te tekme, na prijateljskoj tekmi u Zg, manijaci su doslovno prijateljski dočekani.
    U sarajevu su navodno horde zla počele razbijati naše aute što je izazvalo revolt naših...
    Naši su s manijacima cugali prije te tekme...
    Neka me netko demantira/ispravi
  • Zigi
    3.1k
    Haso bio sa starom ekipom Joint Union - Manijaci, ostali su dobri odnosi, vezano za Horde Zla - realno očekivano
  • ZGV
    3.5k
    Tako nekako je bilo.
    Ali puno alkohola itd, kada je poceo kaos ljudi sa druge strane stadiona nisu znali kaj se događa, pa je pocela tučnjava svih sa svima.
    Kasnije se ispostavilo da su pizdarije započeli HZ gađajući iz vana nasu tribinu kamenjem, navodno su bili i RA sa nji.a...ali to je sve navodno.
    Za vrijeme tog kuršlusa su ekipe Manijaka sa kojima smo prije utakmice ružili izašli van stadiona i stali između nasih autiju koji su bili parkirani oko stadiona da ih ovi ostali sa stadiona ne diraju i ne razbijaju.
  • Zigi
    3.1k
    Hz i RA nisu imali dobar odnos kao danas, tek kad je Vedran ubijen u Sirokom poceli su gradit prijateljski odnos. Tako da mislim da su samo Horde bile te koji napali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.