• Paggini
    99.5k
    Dođite na tribinu, ispunite zapad i postavljajte pitanja, ali se postavljajte radikalno kao i ovdje na forumu, jer lako je srati bez mjere za tipkovnicom — ElDorado

Tribina veceras već u Čitluku!!!!!
  • Ivan0302
    2.2k
    jedva čekam :cool:
  • Zg123
    4.7k
    Rulja na drustvenim mrezama i forumima je stvarno glupa, primitivna i zadrta. Mene bas zanima jel rusite vi svoje sefove tako na poslu kad vam se ne svidi neka njihova odluka a vjerujem da takvih ima mali milion ili obrnuto ako ste sefovi jel vas zaposlenici ruse nakon neke odluke koju donesete a njima se nesvidja? Daj se saberite malo, nazalost ne znam kako smo do toga dosli ali Dinamov navijacki puk je postao u rangu tovara sa histerijom, dramatiziranjem, rusenjem i paljenjem svega sta hoda cim nesto nije po volji i cim naidje neki prvi neuspjeh, ne mogu ni zamisliti sta bi bilo da ne uzmemo titulu u iducih nekoliko godina pa tu bi velika vecina ekipe prestala navijati za klub, strasno
  • don
    22.2k
    zanima jel rusite vi svoje sefove tako na poslu kad vam se ne svidi neka njihova odluka a vjerujem da takvih ima mali milion ili obrnuto ako ste sefovi jel vas zaposlenici ruse nakon neke odluke koju donesete a njima se nesvidja — Zg123

dramatiziranjem — Zg123

odlična usporedba sa stadionom koji će tu bit cili život. :up:
  • GOAT
    9.4k
    Mene bas zanima jel rusite vi svoje sefove tako na poslu kad vam se ne svidi neka njihova odluka — Zg123

Boban nam nije sef - nismo zaposlenici, ne rusimo ga a ova odluka nije samo neka nego je odluka o stadionu koji ce ovdje postojati jos 400 godina jer drugi sigurno neces dobiti.

Obecaju nam zatvoreni stadion sa spojenim tribinama, sky box, urede i 100 razlicitih pizdarija ali najbitnije moderan stadion a onda nam serviraju kutiju sa rupama i tebe cudi zasto se ljudi zale? Necu ni spomenuti njihovo dociranje i mazanje ociju jer ipak svi smo mi glupi i ne vidimo ljepotu tih betonskih nakupina. Kad su vec znali da nam nece dostaviti stadion kakav su obecali onda su se mogli potruditi oko prezentacije i detaljnije objasniti umjesto srati o alianz arenama i palacinkama

Off topic na tvoj upis ali ne znam zasto je popularno uvijek naci 3-4 losa upisa gdje se psuje i poziva na otkaze i onda to razvlacite danima i pokusavate sve nas strpati u isti kos? Ljudi su dobili ban i ne vidim razlog zasto ih ponovno spominjete svakih 30 minuta?
  • Zg123
    4.7k
    nisam se referirao samo na ovaj forum ako nisi primjetio vec i na ostale plus drustvene mreze koje obuhvacaju cijeli Dinamov navijacki puk
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet