• IceMan
    3k
    Iskreno, nakon subote, nemam kaj zamjeriti igračima i ako kojim slučajem sve dobiju do kraja i nebu prvaci. Jebiga…

Al to mislim samo i isključivo ak dobiju sve do kraja.
  • emilperska
    10.2k
    GNK bi trebao premirat igrače Šibenika koji igraju rezultatski nevaznu utakmicu za njih protiv Rijeke i potencijalno protiv jogurta ako ce trebat..
  • Paggini
    47.7k

Nisam protiv ovoga, postoje li pravila koja to zabranjuju?
  • emilperska
    10.2k

U EU je legit. Trebalo bi i ovdje bit. Ne vidim nista nesportski u tome.
  • Paggini
    47.7k

Dapače, neka i tovari i Miško plaćaju Belupo, Loksu i Varazdin
  • Jay
    1.4k
    Ma da, tovari ce ponudit dozivotne zalihe jogurta i japanki, a Misko ce se isprsit pa dati svakome po mlijecnu cokoladu
  • Paggini
    47.7k

Trebali bi izvest jednog Širića pa kao "platit cemo evo sigurno" i onda opet Maleš na sudu...
  • Felip
    479
    GNK bi trebao premirat igrače Šibenikaemilperska

Jel nam ostalo išta s obzirom koliko smo se isprsili za Lucenza?
  • Infinity
    18k
    Nije mi jasno kako je Sibeniku utakmica s Rijekom rezultatski nebitna. Ako Osijek svlada Lokomotivu, ovi ce protiv Rijeke izginuti za tri boda, jer bi ih ti dovelo u situaciju da su dva kola prije kraja na svega dva boda od pozicije koja ih ostavlja u ligi.

Sigurno da bi im pare dobro dosle, pogotovo u situaciji u kakvoj se nalaze, ali ce njima utakmica s Rijekom svakako jako puno znaciti.
  • Izet Hajrović
    4.9k
    misliš 4 boda? Trenutno zaostaju 6 bodova za Loksom. Uzeo im HNS 2 boda.
  • emilperska
    10.2k
    Uzeo im HNS 2 boda.Izet Hajrović

Mislim da si ovo propustio..@Infinity
    A ti oduzeti bodovi su za Goricu iz kola prije zadnjeg, ne fake Varteks od ovog kola. Tako da je to još -2 pa su na -4 jer nisu ni do danas platili Cvitu prevaru. Do Rijeke to ide na -6.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.