• Zoran
    550
    Danas sam gledal Belinha u utakmici 1 hnl juniori. Igrali su u Samoboru koji se bori za opstanak i pobjedili 3:1. Inace danas su im i seniori igrali, ali ocito tamo nije upao u sastav te je morao igrati za juniore. Moj dojam- decko je za pola glave ( mozda i za cijelu glavu) niži od drugog najnizeg igraca na terenu. Takoder je jako mrsav, ima 17 godina, ali je bez misica. Ponasanje na terenu: dobro, makar su ga dosta tukli, a onda znaju igrači bit nervozni, a posebno “zvjezde”. Ne prigovara sucima, niti suigračima, ne krili rukama, uglavnom ponašanje pozitivno. Igra: vrhunski tehnicar, jedan od najboljih, ako ne i najbolji na juniorskoj razini sto sam do sada vidio. Takoder mi se sviđa kada ide lopta u prostor -ne kalkulira već trči za njom a da nije siguran dali ce je uloviti ili ne , sto je veliki plus. Nije sebičan, makar voli probijati. Zakljucak: u seniorskom nogometu trećeg ranga nema što tražiti jer unatoč 17 godina fizički zaostaje barem 2 godine za vrsnjacima. Tehnicki i karakterno ( ipak je on “zvijezda” i mislio sam da ce biti bahat, ali nije bio) top. Uglavnom ako naraste jos koji centimetar i uz rad na snazi nije iskljuceno da ga ponovo vidimo u Dinamu ili negdje na toj razini, ali trenutno nije za 3 ligu, a kamoli za 1 ligu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.