• Zagi
    10.1k
    Nema remonta bez odlaska Petka. full stop.
    Sve se godinama vrti oko njega.

Golman pod presingom prvo gleda gdje je Petko , a bek sam ko duh, šestica isto.
    Stoperi se na centru dodaju do beskonačnosti ili dok se Petko ne spusti , pa daj njemu samo da nije kod mene.
    Krila i bekovi centriraju na drugu stativu jer u petercu nema nikoga, ovaj se igra pivota na šesnaestercu.
    Sve to nekak i prođe dok je koliko-toliko spreman. I kaj se desi prve sezone koju nije? Ista momčad i 17 bodova manje!

Sve to novi trener mora popraviti ali ne može dok je baja tam.
  • Fan
    1.1k
    A trener bi trebal pripremati ekipu kak tocno? Sa Petkovicem ili bez njega? Sad ja tebe ne kuzim?Jurki

Pa bez njega, logično, čekaš potencijalnog kupca.
    Ako ga nema, raskineš na početku sezone i to je to.
    Ne mogu znat da ne bi on na kraju tražio i punu plaću, ali je veća vjerojatnost da bi uvjeti bili isti tako da mi ne bi izgubili ništa, niti pripreme niti pare.
  • Jurki
    17.8k
    Pa bez njega, logično, čekaš potencijalnog kupca.
    Ako ga nema, raskineš na početku sezone i to je to.
    Fan

Da, svi su idioti, koji ne vide da kapetana i najplacenijeg igraca nisi zval na pripreme. Jbg omaklo se treneru.
    Svi su ludi placati odstete za takve igrace.

Ovak su to on i Tarzan lepo odigrali dupli pas.. dobio naknadu za raskid u Dinamu, dobio naknadu za potpis u Turskoj, vecu placu nego u Dinamu i 3 godine garantiran ugovor, a Tarzan naknadu.
    Ne predbacujem time nist Petkovicu, dao nam je puno, ali ne treba od igraca raditi zrtve, a jos ih manje idealizirati.
    Svatko se bori za sebe kaj je legitimno.. a jedino kaj je bitno je istina.
  • Fan
    1.1k
    Svi su ludi placati odstete za takve igrace.Jurki

Kakva odšteta sad? Zašto bi ju netko plaćao?
    Poanta je da bi Petko i Tarzan vidli da neće dobit raskid po njihovoj volji, a ponude neće vječno čekat.
    Promijenili bi ploču za koji dan/tjedan/mjesec kad bi vidli da je jedini način otić sa slobodnim papirima bez da im se raskid isplati polugodišnjom plaćom.
  • Jurki
    17.8k
    čekaš potencijalnog kupcaFan

Kakva odšteta sad?Fan

A kaj kupac radi nego kupuje za odstetu?
    Promijenili bi ploču za koji dan/tjedan/mjesec kad bi vidli da je jedini način otić sa slobodnim papirima bez da im se raskid isplatiFan

Isto ko i prosle godine dok su svaki dan izlazile price da ide, pa nejde, pa ide, pa nejde, pa ima ponude ovih, onih?
    I u konacnici bi dobil isto ko i sad. Kakva je razlika? Osim kaj nebu delal nemir i nered u i oko kluba.
  • mali M
    7.7k
    Vidim ja da tu neki ne razumiju kakav utjecaj i narušavanje svlačionice ti može napraviti jedan takav igrač, koji je legenda kluba a ujedno ga zabole više za išta... Mladi će ti ga gledati sa smiješkom kakav je frajer koji ne trza na trenerova upozorenja i neda da mu nitko naređuje, starijima će ići na živce jer je plaćen kao i oni, a ne dela ništ, trener će ti šiziti jer mu ga uprava neće skinut s vrata... Nije to samo da če on strpljivo sjedit u tišini i trenirat. Takav igrač će ti iz inata ić rušit autoritete i razmrdat svlačionicu..
  • rokikaciga
    2k
    Bruno legenda, odlican post na instagramu. Opet je pokazao da je gospodin. Jos jednom veliko hvala romantiku iz Metkovica :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.