• Keyser Soze
    20.7k
    Može li klub zatražiti još ulaznica?
  • Paggini
    97.7k
    Sumnjam da ima ikakve šanse da rasprodamo svih 2500, a kamoli da tražimo još.
  • jedan u nizu
    19.3k
    Može li klub zatražiti još ulaznica?Keyser Soze

Sumnjam jer bi Sunderland trebao rasprodati svoje ulaznice.
    Ionako redovito rasprodaju svoje domace utakmice u premier ligi, Prosjek prosle godine im je bio 46 489, dok im je sluzbeni kapacitet 49 000.

Dugo nisi igrali europu i mislim da su dosta nabrijani. Nakon par godina u trecem rangu, europu su izborili nakon prve godine u prvom rangu, pa vjerovatno i dalje traje taj entuzijazam.

Uostalom, usudio bih se reci da su jedni od boljih navijaca u engleskoj, bar za danasnje prilike.

Takoder, posto mi imamo poprilicno dobar renome u navijackom svijetu, pa tako i engleskom, ne sumnjam da ce htjeti doci na nasu tekmu.
  • jedan u nizu
    19.3k
    Vjerujem da ce karata biti za clanove.
    Atraktivno je gostovanje za sve koji su iole blizu navijacke scene, dok je manje popularno za instaggram navijace koji bi isli na Emirates u London.

Sunderland je daleko, ali nije takav bauk doci gore. Karte za London su jos uvijek jeftine, a vlakovi voze i od Londona do Sunderlanda, i od Stansteda direkt. Vlaku treba do nekih 4 sata do gore, pa je vjerujem puno izvodljivije od recimo putovanja u Herning ili presjedanja avionom, ili polascima iz Budimpeste za Lille ili slicno.

Ako se ulovi karta u dobro vrijeme, samo put, avion i vlak, povratne karte bi trebalo biti do 200e, pa i nije tako strasno s obzirom gdje se nalazi Sunderland.
  • pjetlić
    482
    Kolko sam gledao, vlak je dost skup, bolje bus za putovanje na sjever engleske
  • über alles
    3.1k
    Bio sam u Sunderland prije 9 godina ,teska rupetina od grada, jedino je dobro kaj je Newcastle blizu.

Neznam dal su se zajebavali ,al pun k ljudi je reklo da imaju most rats per capita u Sunderlandu.
  • javolimtebejako
    6.1k
    teska rupetina od grada, jedino je dobro kaj je Newcastle blizu.über alles

to im treba pjevat kad budemo igrali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.