• Kepec
    9.8k
    Kakvi su specijalci ne bi me čudilo da stave ulaznice za Ganu umjesto za kup pa odradimo neočekivano putovanje na svjetsko.
  • Dinamovapriča
    795
    sektori C1, C2 (gostujući sektori) – 12 €. Cijena ulaznice za Gorica - Dinamo, malo su se opametili.
  • NitkoBitan
    36.3k
    sektori C1, C2 (gostujući sektori) – 12 €. Cijena ulaznice za Gorica - Dinamo, malo su se opametili.Dinamovapriča

I nisu se bas opametili kad je cijena za gostujucu tribinu skuplja od najjeftinije domace. Ne znam jesu stvarno toliko glupi ili namjerno provociraju reakciju.

Najpametnije pricekat jos sa kupnjom.
  • Dinamovapriča
    795
    Napisao sam malo, bolje i tih 12 nego 20. Malo bezobrazno od njih, ali nista se tu nazalost nece promjenit.
  • tom
    292
    to i je najluđe od svega, kao karte su za navijače Dinama a ne prodaju se preko kluba, klub ne moze odrediti nikakve kriterije i kartama mogu pristupiti svi na linku koji će biti objavljen na webu Dinama.

Koja je tocno razlika između ovoga i kupnje karata u slobodnoj prodaji?
  • Madness
    106
    nema je nažalost.
  • criticus
    7.5k
    Koja je tocno razlika između ovoga i kupnje karata u slobodnoj prodaji?tom

Moraš kliknut na jedan link više.
  • Liks90
    4.9k
    Za Goricu dostupno 2001 ulaznica, prodano do sada 54
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.