• fakin
    3.6k
    Inace kad je samo online prodaja redovito kod karatane stoje sibicari i govore ljudima da su rasprodane karte da vide i sami da ne rade blagajne i da mogu od njih kupiti zapad za 30 eur.
    Iznenadio sam se koliko ljudi kupuje karte od njih po visim cijenama od redovne prodaje.
    Vise puta sam to vidio svojim ocima ove sezone
  • Liks90
    4.7k
    ZD4 i ZD10 još ukupno 706 karti stavljeno, ukupno ima preko 1000 karata za zapad dolje još.

Očigledno je da će opet dio zapada biti prazan jer teško da će se to prodati u ovom kratkom periodu…i dalje većini ljudi nije jasno zakaj se pusta u zadnji čas…Al pametni cekaju
  • Liks90
    4.7k
    Sa novim brojkama i sa Armadom prodano je preko 13 500 ulaznica
  • bbb medimurje
    5k
    Ovo s zd4 i zg5 nema apsolutno nikakvog smisla vise
  • Vuki23
    7
    Ne mgou se više ustupiti ulaznice?
  • criticus
    7.3k
    Ovo s zd4 i zg5 nema apsolutno nikakvog smisla visebbb medimurje

Al što je alternativa? da ostanu prazni?

Jer to su vrlo vjerojatno mjesta za sponzore i igrače/prijatelje kluba. Ukoliko ne korigiraju koliko je zapravo ulaznica iskorišteno ti sektori će ostat poluprazni. Ima sam priliku jednom bit na sjeveru gore protiv rijeke prije par godina jer sam jedva stiga na utakmicu pa je samo to ostalo. ZD je bio krcat osim te jedne fine rupe na ZD4.
  • Gemišt86
    336

Bilo je jace od tebe a? :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.