• NitkoBitan
    35.5k
    Upises bilo koji "veci" broj trazenih karata i izbaci ti koliko ih je ostalo.
  • ShanKu
    2k
    Nadam se da napunimo jug u VŽ...
  • Anonimi
    1
    Jesu rasprodane gostujuce za Genk? Taman sam htio uzet i 5 minuta kasnije vise nema raspolozivih ulaznica.
  • Mihael2305
    1.3k
    Bilo kad i bilo gdje! ️✈️

Dinamovim navijačima bilo je dostupno 1150 kupona za mjesta na gostujućoj tribini Cegeka Arene - i svi su rasprodani! Kuponi će se početkom sljedećeg tjedna promijeniti u ulaznice koje će ih vlasnici trebati preuzeti, a Plavi će imati gromoglasnu podršku u uzvratnoj utakmici borbe za osminu finala Europa lige

Prva utakmica protiv Genka igra se već za dva dana na Maksimiru - još danas i sutra ulaznice možete kupiti samo na tickets.gnkdinamo.hr, a od četvrtka i na Ticket pointu!

Vidimo se na Maksimiru!

Ajmoooo :fire:
  • bbb medimurje
    4.9k
    a koliko je bilo ukupno pušteno u prodaju?
    trenutno pise da je ostalo 487
    proslih godina je bilo 1500, makar mi je malo sumnjivo da bi vec 1000 karata otislo
  • NitkoBitan
    35.5k
    Mislim da Genk ima slobodnu prodaju i dosta slobodnih mjesta pored gostujuceg sektora.

Ne znam. Pretpostavljam 1000 online i 500 se prodaje u Varazdinu.
  • Agramer86
    832
    upravo se prijavio na Genkovu stranicu i nemožeš kupit ulaznice ukoliko se nisi prijavio prije 26.01
  • Efes Pilsen
    14.9k
    Zadnji put je bilo dost nasih i po drugim tribinama, ovaj puta to ocito pokusavaju izbjec. :grin:
  • rioda
    13.9k

To je kao ona Svetinina fora za kandidaturu za predsjednika ZNS-a :lol:
  • Mr Blue
    4.5k
    Ispričavam se ako je bilo komunicirano ranije. Postoji li šansa da klub ispregovara još jedan manji sektor za gostujuće u Genku?
  • Papastrumf
    21.8k

Pokusava se. Genk cak nema nista protiv, ali njihova policija za sada ne da.
  • Agramer86
    832
    Jel zna netko možda hoće li se moć kupiti ulaznice u Genku na ticket pointu za domaću tribinu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.