• znajdatevolimja
    2k
    Bili bi facebook komentatorima smrznuti prsti u četvrtak pa ne bi mogli tipkat. Sve veliki Dinamovci, a na tekmu odu kad je taman toplo, ne prevruće, ali opet ne ni sparno. Kad oko stadiona ima parkinga, da ne moraju šetat puno. Naravno, uvjet je i da nema kiše, ali i da je nije bilo prethodnih 7 dana. Ne bi bilo loše ni kad bi ulaz bio besplatan, uz piće dobrodošlice naravno. A i kaj će na sjeveru gore, niš se ne vidi, bolje je na telki, a usporedno se može i tipkat. A i ako Mudražija ne igra, koji će kurac na tekmi. Ma i te jebene sjedalice su neudobne, a zakaj bi stajao cijelu tekmu. Na kraju dana..i te proklete baklje.

Počinjem imat dojam da novi Maksimir ne treba imat kapacitet preko 20 soma. Prosječni Dinamov navijač nađe daleko više izgovora nego razloga za otić na tekmu.

Igramo Europu, potencijalno utakmicu koja odlučuje o tome hoćemo li proći dalje, ali opet neki kurac ne paše - zima je.
  • Liks90
    4k
    Cca 11900 + prodano za Rumunje
  • Keyser Soze
    17.7k
    I je i nije. Stadion je stvarno užasan i nema komfora, mislim da bi s modernim stadionom automatski privukao par tisuća više i ne krivim nikog tko ne želi ići. S druge strane, žalosno je što Dinamo ima 10-13 tisuća ljudi koji će otići na ovakvu utakmicu bez ikakve priče o vremenu ili komforu.
  • lukaoj
    117
    Nisu svi ljudi fanatici, nisu svi ljudi muškarci u najboljoj formi od 30 godina koji idu na tekme. Malo ste dosadni s time da oni koji žele konfort na utakmici nisu pravi navijači. Vidio bih vas sve kako bi ste s malom djecom išli po hladnoći na tekme. Ili sa starijim ljudima od 70 godina. A ima nas puno kaj idemo obiteljski. I sa starijima i sa mlađima. Nitko nije manje navijač jer se ne želi smrzavati na minusu ili kisnuti i riskirati upalu pluća.
  • Crni86
    19.2k
    Kako ste vise dosadni sa jebenim podjelama…. Mamicevci, bobanasi, facebookvci, instagramovci, pravi i ne pravi navijaci…. Sve veci katolici od pape po pitanju dinama. Pustite druge da vole i rade na svoj nacin, vi volite i radite na svoj nacin.

Koje komplekse imate da vas konstantno diraju drugi.
  • znajdatevolimja
    2k

Diraju me drugi koji na najdegutantniji način mjesecima truju javni prostor lažima i uvredama na račun kluba za koji navijam. Na njih mislim kada kažem facebook komentatori.
  • Crni86
    19.2k
    napisi im onda to tamo na fejs.

Taj isti klub je njihov koliko i tvoj. Za to je ova borba i bila. Il im zelis porucit kao rozic nama da si osnuju svoj dinamo?

Ostavite druge vise na miru.
  • znajdatevolimja
    2k

Nije uopće stvar želi li netko ili ne komfor na utakmici. Pa nismo mazohisti, svi jedva čekamo stadion s krovom, grijanjem, modernim popratnim sadržajem, itd.

I naravno da nisi manji navijač ako ne želiš dijete ili stariju osobu voditi na utakmicu po ovakvim vremenskim uvjetima.

ALI, isto tako mi je nezamislivo da Dinamo nema dovoljno navijača koje ne zanimaju vremenski uvjeti na utakmici od ovakve važnosti, a nemaju djecu ili starije zbog kojih nisu u mogućnosti doći.
  • znajdatevolimja
    2k

Pola ih je zrelo za privatne tužbe od strane ljudi o kojima pišu, a pola za psihijatriju.

Pišeš o njima kao da jadni samo argumentirano ostavljaju komentare u kojima žele izraziti nezadovoljstvo trenutnim stanjem u klubu.

Ljudi pišu takve laži i gadosti da bi svakom normalnom to trebalo biti degutantno za čitati.
  • Keyser Soze
    17.7k
    Dinamo je klub svojih članova, a rekao bih da je dotičnima iz FB komentara teško dati 20 eura za članstvo i da dobar dio njih ni nisu članovi jer kaj će im članstvo kad je to "samo tovarima bitno". Pa ljudi za koje znam da najviše seru i blate nisu članovi i odu na 1 utakmicu godišnje ak im se svi uvjeti poklope.
  • Crni86
    19.2k
    ne znam zasto to citas onda i pises o tome ovdje? Sta da malo i mi cujemo te degutantne gluposti ili kaj? Kako to pridonosi forumu evo?

Da skupis koji lajk jer si kao veliki dinamovac se istreso po facebook navijacima? To je vec 453. post o facebook navijacima. Svaku petu tekmu ista stvar se pise.

nemam pojma jesu clanovi ili nisu. Nisam radio istrazivanje. Ukoliko ce dinamov puk bit nezadovoljan to ce imat priliku iskazat za par godina opet na izborima. Na kraju krajeva ova vrhuska kluba ima apsolutni legitimitet preka izborima od prije par mjeseci. I ne znam kaj se vise mucite.

A do tad mi je vise dosta jebenih podjela, etiketiranja i svasta nesto medui dinamovim navijacima. Ima valjda 10 ljudi u cijelom svijetu koji o tom mogu jedini filozofirat drugima pa to ne rade. Al zato na zoni ima drzanja propovijedi i pametovanja - stadion je takav kakav je i ja mogu shvatit apsolutno ako netko nece dat 15-20 eura da se smrzava i nemam namjeru im se rugat, prozivat ih i etiketirat. To je njihova stvar, ja znam di cu bit taj cetvrtak. Odite po kvartu, zovite ljude na utakmice, nagovorite strica, strinu, frenda, bratica, frendove.

Ajmo bit proaktivni onda i tu energiju od kenjanja potrosit na pozive. Umjesto komentara od 30 redova kak facebook navijaci se ne zele smrznut, posalji rade 30 poruka oce ko na tekmu.

Zasto konstantno na negativu idemo negativom? Zasto pobogu nejdemo pozitivom?

Citate fejsbuk komentare i gade vam se? Pa onda napisi pozitivan komentar, nek se vidi da ima pozitive, pa nek se vidi i da ima vise pozitive nego negative. A ne kukat, prozivat i sl.

Tuzno je vise citat o podjelama u dinamovom puku. I time se nista ne postize osim jos veceg jaza….
  • znajdatevolimja
    2k

Ovo što sam napisao o dolasku na utakmice se nije odnosilo samo na njih, na kraju mog posta možeš pročitati "Prosječni Dinamov navijač".

Za lajkove me boli kita, ali očito se 10-ak ljudi slaže s tim što sam napisao.
  • Crni86
    19.2k
    pricas ispricanu pricu vec svaku 5 utakmicu. Nije uopce problem da li se ljudi slagali s tobom ili ne.

Svaku jacu tekmu ista rasprava i uvijek se nade neki lajbek s istim postom. Dinamov prosjecni navijac je takav i treba radit na njima da, klub jako dugi niz godina nije bio povezaj sa svojim navijacima do prije nekoliko godina ove brojke na hnlu su bile apsolutno nezamislive i ako zelimo rast upravo ti prosjecni navijaci su nam potencijal rasta da postanu hc zagrizenici kao sto je vecina na zoni i ne treba ih zato napadt.. Kad dode novi stadion bit ce druga prica i to je vec 156. puta ispricana prica.

Prvi put smo shvatili kakav je dinamov prosjecni navijac. Nije proslo 50 godina pa da trebano opet to ponovit. Iduci put posalji 30 poziva na tekmu frendovima i obitelji pa ces napravit korisniju stvar za svoj klub nego s ovim.
  • Bosskovitz
    20k
    Umjesto komentara od 30 redova kak facebook navijaci se ne zele smrznut, posalji rade 30 poruka oce ko na tekmu. Odite po kvartu, zovite ljude na utakmice, nagovorite strica, strinu, frenda, bratica, frendove. Citate fejsbuk komentare i gade vam se? Pa onda napisi pozitivan komentar, nek se vidi da ima pozitive, pa nek se vidi i da ima vise pozitive nego negative.Crni86

Ovo je stav kakav nam treba i način razmišljanja kojim ćemo s vremenom postati klub kakav želimo biti; ovo bi trebalo isprintati i zalijepiti. Svaka čast!
  • znajdatevolimja
    2k

Ali kako znaš da barem neke od tih stvari ne radim unatoč tome što sam ovdje napisao post?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.