• pjetlić
    208
    Ja se sad cuo s Ryanom, kazu da za sad idu po planu, al da se to moze okrenut jos.
    Ako nije dosao mail, kazu da lete.
  • din
    1.1k
    nadajte se, ali vam govorimo da se pripremite na druge opcije.
  • mensi
    40
    Također sam se čuo sa Ryanairom i nisu mi baš ulijevali nadu...
    Prepiska ispod:

bgsd0J28
  • mensi
    40
    Pada mi na pamet jedino kad bi ih kolektivno tražili da let presele iz Charleroi direkt u Lille... jer realno od 180 ljudi u avionu nas 175 idemo zapravo u Lille a ne u Charleroi. Pitanje je samo kako to izvest u 2 dana da skupimo što više ljudi koji će tražit tako nešto...
    I da li je tako nešto uopće izvedivo.
  • fakin
    2.1k
    Nije izvedivo. Postoje slotovi i razne birokratske procedure. Ryanair uopce nema Lille u svom poslovanju
  • mensi
    40
    Ali ima recimo Beauvais...

Mislim jasno mi je da tu nemamo skoro pa nikakve šanse i da će jedina opcija bit sjest u auto i gas
  • blackbully
    4.6k
    Ryanair uopce nema Lille u svom poslovanjufakin

Nema, jel?

Screenshot-20251123-125816-com-android-chrome-Chrome-Tabbed-Activity-edit-160671235632456.jpg
  • fakin
    2.1k
    Ok, promaklo mi je to. Ispricavam se
  • Miro93
    2.8k
    Mi smo imali Zg - Bruxelles sa Croatia Airlines u srijedu navečer i onda su nam otkazali, ali smo se odmah čuli sa njima i vrlo brzo dobili novi let isti dan, ali ranije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.