• Hnlovac
    3.6k
    Ma sad će 3000 Kohortasa popraviti brojke ne brinite
  • lukaoj
    9
    A kaj je s tim jugom? Nigdje klub nije nikakvu obavijest dao. Kohorta otkazala ili kaj? Mislim samo 15 karata prodano je malo...
  • Liks90
    3.7k
    naravno da su objavili, objavio je Osijek da se kupuju karte prek Dinama, jug je za kohortu…nikakvih otkazivanja nema :rofl:
  • lukaoj
    9
    ti meni hoces reci da gostujuci navijaci kupuju karte preko nase stranice? Mislim pa bilo tko od nas moze kupit kartu za jug. Nema mi to bas smisla. Inace prodaja za goste uvijek ide preko njihovog kluba
  • Liks90
    3.7k
    Pao ZD3…
  • Liks90
    3.7k
    eto, ovaj put za navijače Osijeka je isključivo preko naše stranice…i na blagajnama kod juga, a i zašto bi itko od nas kupovao karte za jug Haha, ni to nema smisla.
  • criticus
    5.1k
    Nema mi to bas smisla. Inace prodaja za goste uvijek ide preko njihovog klubalukaoj

Nije uvijek. Samo za klubove koje smatramo rivalima. Klub ga je nehotice spustio navijačima kluba koji na silu pokušavaju zamrziti naš klub i samoprozvat se nekakvim rivalima.
  • deda
    41.9k
    Zadnjih par tekmi uvijek je prodaja juga otvorena za manje klubove.
  • criticus
    5.1k
    Zadnjih par tekmi uvijek je prodaja juga otvorena za manje klubove.deda

Meni se piše asistencija.
  • deda
    41.9k
    Može :cool:
  • Liks90
    3.7k
    4302 brojimo
  • Liks90
    3.7k
    Pao ZG3, te brojimo 4350
  • Vuki23
    7
    Kako na talkdinamo na ig pise da je preko 10k, a na zonikarata 8k
  • deda
    41.9k
    Jer je Zona karata aplikacija koja broji samo sektore u ponudi. Fali cca 2.000 godišnjih na zapadu.
  • dinamo u srcu
    2.4k
    Ajmo dižite se Dinamovci imamo svoj Dinamo nakon svih godina i borbi, ide nam uskoro novi Maksimir, koji čekamo desetljećima. Prvi smo na tablici, idemo dobit Osijek, stavit pritisak na Hajduk i idemo gurat što dalje u Europi.
    Ova sezona je bolja rezultatski nego prošla,
    Nemojmo mi zakazat sa brojkom na stadionu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.