• Zoran
    315
    Pokraj mene na sjeveru do zapada bio lik cca 50 godina. Ima godisnju, za sjever jer mu je zapad vjerojatno preskup. Sam je bio i cijelu utakmicu komentira ( sam sa sobom) u nekoliko navrata obraca se i meni ocekujuci moje misljenje vezano za igru- ja lagani ignore. Na poluvremenu smo razmjenili koju rijec, ali nemoj me gnjaviti svojim komentarima dok bi trebao navijati. Imao je majcu od Badelj-a pa ako netko zna “Badelja sa sjevera”nek mu kaze da slobodno i malo navija na navijackoj tribini.
  • NitkoBitan
    30.1k
    Zapad dolje i gore su bili puni, realno 95%+ ispunjeni. Sjever dolje mininalno 4200/4300 ljudi i to dolazimo do brojke od minimalno 14 i pol tisuca ljudi ne ukljucujuci loze.

Stvarno steta da se objavom brojki stvara krivi dojam i ja sam za to da su ubuduce objavljuju i brojke izdanih i brojke skeniranih ulaznica jer je istina negdje u sredini, iako treba bit realan i rec da je istina ipak dosta blize brojci izdanih, pogotovo po lijepom vremenu.

Nadam se pobjedi nad Rijekom i vjerujem da na Istri lagano prebacujemo Vukovar (bit ce potreba za otvaranjem SG). Ipak ce se dosta ljudi vratit sa godisnjih u Zagreb i tekma je u subotu.
  • NitkoBitan
    30.1k
    Uz pretpostavku da ce interes za Istru (iz objektivnih razloga) nadmasit interes za Vukovar razmislio bih o otvaranju juga umjesto sjevera gore, jasno nakon trenutka kad postane jasno da ce bit rasprodan cijeli zapad.

Onih cca 2000 mjesta za domace navijace na jugu vise odgovara realnim potrebama od 4500 mjesta na sjeveru gore. Pogled na sjever i BBB, manje penjanja da se ude na tribinu, manji pritisak na maksimirsku...

Sto se tice sigurnosnog aspekta sumnjam da je neki problem 50tak Demona u kutu tribine. I na Pampasu ih ih dijeli ogradica i 10tak metara od domacih navijaca pa nije bilo problema. Tekma nije visokorizicna.
  • Hnlovac
    2.9k
    Ali opet si 55 metara od terena na niskoj tribini, dakle koma preglednost

Budimo realni, pogled na igru sa sjevera pa i gore je ok. Minus je kai ne vidiš i ne čuješ Boyse jedino
  • NitkoBitan
    30.1k
    Mislim da je cinjenicno stanje da prodaja za jug ide brzim tempom od prodaje za SG i to je dovoljan razlog da jug ide u prodaju prije SG.

Budem pokrenuo anketu da vidim sto ljudi misle o tome.
  • Derby
    461
    Pokraj mene na sjeveru do zapada bio lik cca 50 godina. Ima godisnju, za sjever jer mu je zapad vjerojatno preskup. Sam je bio i cijelu utakmicu komentira ( sam sa sobom) u nekoliko navrata obraca se i meni ocekujuci moje misljenje vezano za igru- ja lagani ignore. Na poluvremenu smo razmjenili koju rijec, ali nemoj me gnjaviti svojim komentarima dok bi trebao navijati. Imao je majcu od Badelj-a pa ako netko zna “Badelja sa sjevera”nek mu kaze da slobodno i malo navija na navijackoj tribini.Zoran

A sefe sto mu ti nisi rekao?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.