• jedan u nizu
    14.6k
    Jel se moẓ̌e umjesto ovih 11 100 mjesta za Kranjču povećat na 15 000 ili je to već ugovorom između tvrtki dogovoreno i nema promjena.dinamo u srcu

Ev sad cu cimnut voditlja gradilsta, koji mi je inace sogor. Budem mu rekao da nadostuka koji red tribina pa smo mirni.
    Ne znamo koliko ce nam to donijeti ukupno, kad se postave stolice, saznat cemo!
    Ne brinite brigu!
  • badjibadara
    6.8k
    Eventualno se tribine iza golova mogu pretvoriti u stajanja na HNL tekmama u svrhu povecanja kapaciteta
  • deda
    39.6k
    Koje mi careve tu na Zoni imamo. Svaka čast crophantom. :clap:
  • criticus
    4.5k
    pa sam na brzinu sastavio neki scraper u pythonucrophantom

:strong:

Da, ja sam napravio nešto slično al ga lokalno pokrećem. Nije mi to usko područje, ali sam razmišlja može li se takvo nešto ugraditi kao extension na zoni. Tipa kad se puste karte u prodaju da se taj extension vidi i osvježava stanje svakih 5-10 min? Budući da to nisam zna onda samo lokalno koristim skriptu.

Edit: ili jednostavno otvoriti temu u kojoj bi se vrtila ta skripta... mislim to nam nudi mogućnost vađenja raznih grafika vezano za tempo prodaje, cijenu ulaznica, jačinu protivnika (elo?), i uvijek popularnu vremensku prognozu. Kažem nisam tu ekspert al mi izgleda kao nešto što se da napraviti.
  • deda
    39.6k
    Samo vi nama dajte izvještaje, pogotovo danas.
  • JMastermind
    915
    ti nakucaj, ja ću hostat. Ili pošalji pa budem vidio kako ga složit da bude prezentabilno.
  • Borovljanin
    260

Kranjča će svaku tekmu biti rasprodana. Osim što se diže posjećenost na tekmama, bit će hajp oko novog stadiona pa će svatko htjeti doći, makar igrali s Goricom u srijedu.

Bit ćemo kao engleski ili njemački klubovi s 99,2 posto popunjenosti na svakoj tekmi.
  • crophantom
    1.4k
    hostao sam na Streamlitu pa vas moze par testirati.
  • crophantom
    1.4k
    mozemo svašta ak Admini budu dali :D pošaljem ti na PP pa testiraj, upišeš od ticketinga email i pass, čekaš da se izvrti, zapise ti u CSv pa možeš downloadati. Izgleda da dela, testirajte, ak nekaj ne valja poslje sredim
  • JMastermind
    915
    pošalji link šalji šalji link
  • cron1ck
    2k
    pošalji link šalji šalji linkJMastermind

mislim da kolega @Paggini odma trza na ovakve postove
  • crophantom
    1.4k
    haha :D pošaljem ti u Inbox pa si možeš pogledati. Samo nemojte to negdje objavljivati da me neko iz kluba ne optuzi da im ometam prodaju sa silnim prometom :D
    Evo dok mi tu drkamo po kompjuterima prodale se 152 karte u sat vremena.
  • Crni86
    13.8k
    Kaj ti je dinamova zajednica.

Bravo decki!
  • Davieboy86
    835
    Ustipnite me da se probudim!
  • Liks90
    3.4k
    ZD1 103
    ZD8 11
    ZG1 26
    ZG6 96
    SD 472
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.