• Salva
    2.8k
    Moglo bi ovo biti najmasovnije gostovanje na Opusu. :cool:

Kako stoje sektori do kaveza?
  • FrodoJePurger
    424
    tocno to... nema limita par likova je uzelo po 20+ karata neki i 50+ to je užasno i bahato. Ljudi čekaju u redu za svoje karte i na kraju ih ne dobe, a oni koji sjede doma i drkaju k**** ih na kraju dobe
  • deda
    39.1k
    Kupovat ćemo od četvrtka što stignemo. Prvo sjever blok 3, pa 2, pa 1. Pa ako bude trebalo prema zapadu.
  • FrodoJePurger
    424
    Napisati ću onda bez prostota pošto mi je uklonjen komentar.

Ljudi čekaju u redu od pol 8 da dođu kupiti 2-3 karte samo da ih na kraju ne dobe jer neki uzimaju uzimaju od 20-50 karata, za ekipu kojoj se ne da stajati u redu. Nema limita, to je izmišljotina, ali ga se treba nekako uvest i kontrolirati.
  • deda
    39.1k
    Nije ti uklonjen ne boj se. To je onaj naš slavni bug na stranici pa se nekad ne vidi zadnji komentar.
  • Tom Hanks
    3.9k
    A ti misliš da 600 ljudi može doći na ticket point ujutro?
  • Mihael2305
    214
    Na kraju je najbolja opcija bila da se da sve boysima i točka a ne da se jebemo s tim što par osoba uzme po 50 komada minimalno
  • FrodoJePurger
    424
    ne, ali ne radi samo ujutro ticket point... isto tako ne kažem da svako kupi za sebe kartu nego da stave taj famozni limit na 5-10 karata, ali brate ne 50
  • NitkoBitan
    29.7k
    Pa ima online slobodna prodaja za Osijek. Tko hoce ic i stat do kopa taj ce to napravit.
  • FrodoJePurger
    424
    a oprosti moja pogrška
  • Neron53
    1.9k
    Ne pisite gluposti !
    Oni koji su dosli na vrijeme ti su uzeli ulaznice.
    Nekoliko puta godisnje je frka zbog malog broja ulaznica a velike potraznje i zna se da se mora doci sto ranije u red.
    Ako se iz neke ekipe bas nitko ne moze/ne zeli potruditi tih par puta godisnje doci u 6, 5, 4 , 3... sata...onda jebiga, kukajte svaki put i cudite se i dalje kao pura dreku zbog urota protiv vas.
    To garantiram oni koji dodju u ponoc imaju cajta do 9 smisljati kako da zajebu ove koji kasne.
  • dzg717
    1.2k
    Do juga cemo sve kupit!
  • FrodoJePurger
    424
    a oni kaj nisu došli na vrijeme i preguravaju se do svojih? Barem ih je 20-30 takvih bilo...

Slažem se s tobom treba doći na vrijeme, ali i dalje stoji uzeti 50 karata po meni nije u redu, pogotovo zbog tih kaj "dođu na vrijeme".
  • Neron53
    1.9k

Ma kakvih 50 karata. Ljudi su uzimali po 10.
    Svi koji su dosli na vrijeme su uzeli a svi koji nisu uzeli ocigledno nisu dosli na vrijeme.
    Jebiga ekipa, komocija ima svoju cijenu.
    Dodjite u ponoc drugi put i zajebite ove koji dolaze u 9 s dugackim popisima. Al da, bio je minus 10 sinoc pa se tesko bilo ustati iz toplih kreveta.
  • darkcro
    100
    zabrijao si, sve ok, idemo na sjever blok 3,2,1...sljedeci put dolazimo u ponoc po tvojoj preporuci...daj me nemoj

Edit, i samo da ti objasnim komociju, dosao sam iz Istre samo po karte na karatanu i ispušio...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.