• Papastrumf
    20.3k
    I mi i oni imamo nesto veci kavez od propisanih 5%. I mi i oni dajemo cijeli kapacitet kaveza na raspolaganje gostima.
  • Liks90
    3.9k
    njihov novi kapacitet kaveza je ravno 5%, onaj prije je bio još manji…
  • Papastrumf
    20.3k

Nije istina.
    5% im je 1.699, a kapacitet je 1.794.
  • Liks90
    3.9k
    istina da…zbaci 95 karata dobivamo vise, a oni 250 :rofl: Al dobro kaj je tu je, uvijek su dobivali cijeli jug, a mi 1463 il kolko već…nebitno zapravo
  • Mihael2305
    879
    jednostavna matematika... :lol:
  • Dinamosaurus
    90
    Problem učlanit se i dat 15 eura za kartu, marš u pm. Najlakše komentirat i pljuvat po društvenim mrežama.pešća

Ja sam uvjeren da će krenut prodaja odlično ako dobimo Goricu u ponedjeljak
  • lukaoj
    58
    pa mislim nije tu problem samo Hajduk, bilo koja jaca europska ekipa da je dolazila, dobivali bi cijeli jug. Sjecam se kad je Atalanta dosla sa 4k gostujucih navijaca. Ja sam oduvijek bio za da se taj jug podjeli na domaci i gostujuci sektor kao sto se znalo radit recimo sad protiv CG. Apsurdno mi je glupo kao recimo sad protiv Celte da dodje njihovih 600 navijaca, a ostatak juga bude prazan a vjerujem da bi se rasprodao da je pusten za nase ljude u prodaju. Tako bu isto bilo protiv Betisa.
  • Bosna86
    12.5k
    Netko tko ima BBB u nadimku ne bi trebao pisati ovakve gluposti… Postoji nešto sto se zove navijačka svijest i ta svijest je ista i ponedjeljkom i subotom i ne mijenja se u zavisnosti dolazili nam Dortmund ili Hajduk… Od odlaska Mamica, imali smo par gostovanja u Europi gdje se tražila karta vise zbog smanjenog kapaciteta pa su isti oni koji bi tovarima smanjivali karte dizali kuku i motiku kako eto nije fair sto nam ovi ne daju dodatne karte… Ja mogu razumiti ljude sa zapada i te neke simpatizere, ali ljude koji idu na sjever i pišu ovakve gluposti ne mogu

Ako će oni unijeti i zapaliti 200 baklji, naša tribina treba zapaliti 500… oni su nama unijeli koreografiju na jug, pa ih se popisalo u petom mjesecu na isti način… Klub, policija nek rade to sto rade ali momku koji ide na sjever mora biti u glavi da je jedini način da ih ponižavamo je da mi budemo brzi, bolji i jači, a ne navijati da ih ovi nešto ograničavaju
  • Liks90
    3.9k
    Gorica na 794
  • Dubbbrava
    1.3k

Slažem se sa svime napisanim ali daj me točno podsjeti koju sam ja to točno glupost napisao?

Ako se trubilo ovdje o 1254 a ja čujem da su dobili 1500+ u čemu je problem da sam htio čut potvrdu da je kavez nešto veći od tog broja jer se do danas to pitanje nije potegnulo.

Sad se sve zna i ajmo dalje
  • Svakiclanjebitan
    46
    Navijačima se daje tribina, kolika je i kako je ograđena to je na organizatoru...bila 5 ili 6 %... važno je da ne bude manja od 5 %. Sve ostalo su bzvz priče i ne navijačke... mi smo navijački klub i kome drago kome krivo.
  • Liks90
    3.9k
    Gorica na 833

Derbi:

ZD 995
    ZG 2078
  • M77
    479
    Pozdrav, do kada su u prodaji ulaznice za Goricu?
  • NitkoBitan
    33.3k
    Do 2 sata prije utakmice.
  • Liks90
    3.9k
    866 Gorica

Za hajduk ostalo 3051, pao ZG3
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.