• Paggini
    96.9k
    Pobogu, pa nama su Thun, Žalgiris i Viking u 6 utakmica strpali 9 golova, a u EL ćemo u trećem potu imati Crystal Palace, Bournemouth, Sunderland, Celtu Vigo i Hoffenheim a u četvrtom potu Bešiktaš. Što možemo očekivati onda?Mathiasovi Chageri

yvlBF1U.jpeg
  • Kujtim Shalla
    11.4k
    Pobjedila nas je momčad koja je bolje pripremljena od nas ,i mentalno i taktički i fizički. Uspjeli su se vratiti iz zaostatka ne jednom nego dva puta . Mi smo se poljubili i prvu a i večeras pogotovo. Raspali smo se jednostavno. Reakcije sa klupe nije bilo. Tu Boban nema veze ,to je trener i stručni stožer.
  • The Undertaker
    10.1k
    Za ovakvu predstavu najvise krivim igrace, da su imali vise voljnog momenta ili stabilnosti u glavi, pojeli bi ih u dvomecu.jedan u nizu

Po meni, svi igrači su dali sve od sebe. To što ne znaju, nisu u formi, ne mogu izdržati pritisak itd...je više na treneru koji ih je stavio da igraju i upravi koja ih je selektirala nego na njima. Igraču koji da sve od sebe ne možeš puno zamjeriti.
    Da se razumijemo, lani je odrađen prilično dobar posao i sad kad smo ga trebali nadograditi vratili smo se korak nazad.
  • Thor
    3.8k
    prodali smo jer smo morali utrzit lovu a neki su i htjeli otici. Nemres to sprijecit...a i ovi koji kupuju zele svoje igrace odmah kad ih kupe.
    Dofurali smo kaj smo mogli financijski a da zadrzimo esenciju glavnih igraca i nadostukamo gubitak. Jbg imamo kratak poplon pa smo se malo morali sfrkat pod njega da stanemo.
  • Mathiasovi Chageri
    9.1k
    boli tebe briga, ti si prošle godine proslavio u Istanbulu, ostavi nama nešto ove sezone
  • Ivanmtk
    1.9k
    Vau. To bi zvučalo super da upravo nisi ispao iz kvalifikacija di si bio ekipa sa najvećim koeficijentom i favorit u svakom dvomeču, a nama se preko plaćenih članaka od početka ljeta stvarao narativ da je EL sveti gral i sveti cilj. Eto super sad smo tamo. Sabah i Viking sa tri puta manjim budžetom nam zavide. Vjerojatno su i oni htjeli EL.
  • jedan u nizu
    19.1k
    svjesna kocka je bila zajebavanje s golmanom, prodaja Bakrara i VidovićaPaggini

1. Golman

Od pocetka imas nacelni dogovor ssa Livakovicem koji zeli ostati.
    Zasto ici po drugog golmana ako sve upucuje na to da ce ostati? Fener odugovlaci i sve to traje, ali zasto dogovoarati drugog golmana ako mislis da ce ostati.
    Lik na kraju sjebe (jebi se Livi) i sta bi trebali imati vec dogovor sa drugim golmanom? Kakav bi mi to klub bili da imas golmana 90% a dogovoaras drugog? Ili ces sjebati tu primarnu metu, ili ces ispasti teska pizda prema drugoj opciji.

2. Bakrar i Vidovic

Zasto drzati igrace koji ne zele biti tu?
    Nije da su stavljeni na transfer listu ili nesto. Sami su htjeli otici jer nisu htjeli biti druge opcije. Sasvim legit. Zasto ih se nije iskoristilo do kraja, to je pitanje treneru.
    Ne prodati igraca protiv njegove volje i dobijes otrov u svlacionici, dobijes jednog RPGa koji ocigledno moze, ali nece.
    Isto bi bilo sa Bakrarom. a i Vidovicem vjerujem

Mogu im zamjeriti, a i zamjeram, zasto nisu doveli neko bolje pojacanje na krilu ili konkretnog veznjaka.
    Za golmana i prodaju Bakrara i Vidovica im ne zamjeram uopce.
  • FrodoJePurger
    763
    ZonaDinamo se pretvorila u nakupinu idiota koji seru po svemu i svačemu svaki puta kada bude loš rezultat.

Da barem argumentirate kako spada svoje stavove, sa validnim argumentim.

Najviše me živicra činjenica kaj ljudi seru po Bobanu i Dabcu zato kaj su prodali Bakrara. Ljudi moji, daj malo razmislite zašto je tako naglo otišao iz kluba, on nije htio biti tu i koji kurac bi Boban i Dabac trebali, zavezati ga za stadion?

Livaković je tražio nemogući ugovor za standarde Dinama, kako bi on imao plaću od 1.5 mil godišnje a Beljo ima 800k?

Ova utakmica je stvar Kovačevića i samo njega, ne radi zamjene kada treba i ne radi zamjene koje treba, istu stvar je napravio na Maksimiru.

Općenito je stav igrača loš i to je do psihe istih, sramota je kaj tako ulazimo u utakmicu, ali nije sramota izgubiti od prvaka Norveške, čija liga je iznad nas, a B/G je prošao ligašku fazu LP.

Europska Liga nije sramota dapače, trebamo se dokazati u njoj i možda s njom sljedeće godine budemo uspješniji u LP.

STOJIM UZ TEBE I KADA TI NEJDE I KADA JE TEŠKO S TOBOM SAM JA :heart:
  • Olmic
    5.9k
    Livaković je tražio nemogući ugovor za standarde Dinama, kako bi on imao plaću od 1.5 mil godišnje a Beljo ima 800k?FrodoJePurger

Tko ovo tvrdi?
  • Ljubo
    1.7k
    Sabah i Viking sa tri puta manjim budžetom nam zavide. Vjerojatno su i oni htjeli EL.Ivanmtk

Ne igra lova, onda ne može zabiti ili primiti gol. Igraju igrači. Lyon, Olimpyacos i Celtic isto nisu ušli u Ligu prvaka a imaju puno više love od nas. Činjenica je da Viking trenutno ima uigraju ekipu i to je presudilo. Stvarno igraju ko momčad i manjak kvalitete kompenziraju trkom. Koliko smo mi puta pobjeđivali puno bolje i bogatije klubove od nas. Nogomet nije samo veličina džepa i količina novaca koja se uloži. Uostalom ispali smo od prvaka Norveške, lige koja je za nas sc-fi.
  • Vratite nam Istok
    664
    Kakav bi mi to klub bili da imas golmana 90% a dogovoaras drugog? Ili ces sjebati tu primarnu metu, ili ces ispasti teska pizda prema drugoj opciji.jedan u nizu

Kaj kakav? Ozbiljan, koji gleda sebe, svoj interes i interes svojih navijaca, a ne osjecaje nekog lika profesionalca kojem ces platit da igra za tebe.
  • Str1nger Bell
    3.8k
    2. Bakrar i Vidovic

Zasto drzati igrace koji ne zele biti tu?
    jedan u nizu

Pa nije Bakrar bio tu 10 godina, donio 16 trofeja i ne znam kaj.

Frende imaš ugovor, nama su kvalifikacije sve, kad završe kvale za europu sjest cemo i dogovorit se.
    Nije da ga je zvao Real pa nije mogao odoliti.
  • crophantom
    7k
    Da se razumijemo, lani je odrađen prilično dobar posao i sad kad smo ga trebali nadograditi vratili smo se korak nazad.The Undertaker

Ovo je poanta... često se ne slažem s kolegom, ovo ovo je pogođeno 100%.
    Bilo je vrijeme za nadogradnju, za iskorak, a minimum minimuma je bio održavanje razine.
    Mi smo se vratili korak ili 2 unazad.

Obožavam Zvonimira Bobana, slupao sam se skoro na autoputu kad sam u vožnji pročitao da dolazi u klub, ali ovaj rok je odraden jako jako loše i kod mene nema prolaznu ocjenu. A i da ima tu prolaznu dvojku, boli 5 puta više jer si na Zvonu gledao kao na odlikaša. To je isto mozda moj problem i kaj od njega ocekujem, al tak je kak je
  • Paggini
    96.9k
    Lik na kraju sjebe (jebi se Livi)jedan u nizu

Mi smo se sjebali jer smo vjerovali i Liviju i Bari. Na kraju dana, kada oženiš kurvu (Baru u ovoj analogiji) i ona te prevari, čija je krivica? Njena jer je kurva ili tvoja jer si znao koga ženiš?

Mi smo osam, OSAM mjeseci proveli u uvjerenju da je to to, nema tu šta, to je tako, ali opa - nije tako i mi smo ostali s Nevistićem na golu u PO LP. Ljutim se ja na Livija, pizdunski je to napravio, ali ko njega jebe, ali ljut sam na Bobana što je dopustio da se njega, pa i klub na kraju dana tako izigra.

Zasto drzati igrace koji ne zele biti tu?jedan u nizu

Jasno je ovo, Bakrara čak i mogu odobriti, to je ok, ali u situaciji kad NEMAMO zamjene u veznom redu osim Mudražije, Vidović se ne prodaje. Pa čak i ovi mongoloidi dolje su dogovorili Pukstasa, pa lik igra sutra, zašto mi jednako nismo mogli za Vidovića dogovoriti?
  • jedan u nizu
    19.1k
    Na pola prosle sezone smo citali ISTE, IDENTICNE stvari.
    Pljuvanje po Bobanu i upravi sto su zadrzali Kovacevica i zasto su dovedeni Ljubicic, Villar i slicno.

Nakon par mjeseci se hvalilo Bobana jer je imao povjerenja u trenera, i zona mu je kolektivno htjela popusiti kurac.

I sad opet ista prica.
    Pa zar vas nije sram sve?

Gori smo od jebenih tovara, jedan poraz i odmah se zazivaju drakonske promjene u klubu, a prosle godine smo svrsavali jer se nije naglilo kako je htjelo 99% zone.

A sad bi opet naglili.

Drkamo na to kako klub ide u dobrom smjeru, kako cvjeta cvijece i kako je sve divno i krasno, kako je klub stabilan i zdrav i kako imamo milion clanova, i kako se gradi stadion, i kako smo financijski poslozeni, i kako se siri dinamovstina i kako klinci nose dresove i majice, i kako svuda imamo place noci i sve.

I onda jedan poraz i sve bi stjerali u kurac i kako vodstvo kluba ne valja.

Ovo je sport. Bit ce i pobjeda i poraza.
    Ako se ne znamo ponasati kada izgubimo, postajemo oni kojima se najvise rugamo - tovari.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.