• FrodoJePurger
    763
    dugogodisnji koeficijent nema nikakve veze sa trenutacnom slikom.

Ne znam kaj je tesko razumijeti, bolja momčad je pobjedila, prvak norveske je pobjedio, a bodo glimt je bio drugi koji je isto usao u LP

I ne, mislim da cemo ove godine biti bolji u europa ligi i da bi pobijedili ekipe protiv kojih smo izgubili prošle godine.
  • Paggini
    96.9k
    Ovo je sport. Bit ce i pobjeda i poraza.
    Ako se ne znamo ponasati kada izgubimo, postajemo oni kojima se najvise rugamo - tovari.
    jedan u nizu

Gle, bar me znaš forumski dovoljno da znaš kako dišem, ne šizofreniram po temama jer sam uglavnom na tekmama, ne mičem trenere, igrače, upravu, portire, tete u trgovinama, ali ovo nije jedna utakmica - ovo je bio ovogodišnji plan ulaska u Ligu prvaka.

Po tome se slagao roster, to je bila ambicija, po tome se slagao i prošlogodišnji plan, zato se tražilo trenera koji igra takav nogomet, zato su se pikirali takvi igrači, zato ovo, zato ono.

I da, proživjeli smo amigo i gorih sramota i bolnijih poraza od ovog, mene ovo čak ni toliko ne boli kako su neki znali boliti, ali isto tako treba reći kritiku upravi i Bobanu jer prvih 11 i klupa koja je danas izašla je slabija od ekipe prije dva mjeseca.

Opet kažem, da, dogodilo se milijun baksuzluka, pizdarija, ovog onog, ali napadati LP sa slabijim rosterom nego na završetku sezone je pogreška uprave.

Ne bih ja nikoga micao, ne treba meni nitko dolaziti pred kamere i objašnjavati mi stvari, ne treba meni ni urbi et orbi ovih, onih, ne treba mi nitko za ovo odgovarati, ali je greška napravljena i na to treba ukazati iz čistog razloga da, iako je moj post nebitan na kraju dana, ali iz razloga da se ne ponovi.

Za DP i Bobana sam glasao, glasat cu i opet ako ovako nastave voditi klub jer holistički gledano je klub u jako malo vremena napravio kvantne skokove, ali ovo danas je neuspjeh, jebiga. Ne mislim da je S R A M O T A, ne mislim da je tragedija, ne mislim da je kraj svijeta, ali je Bobanov neuspjeh - to da.
  • NitkoBitan
    38.5k
    Frende, ti ne tražiš podršku, ti tražiš fanatizamcrophantom

Fanatizam je doci ispred stadiona ususret kljucnoj Skupstini kluba koja je odredila smjer buducnosti? Ok.
  • Thor
    3.8k
    ne opravdava se gubitak. To kaj velis oko koeficijenata i ostalo si u pravu.
    Konstatiraju se cinjenice. Nismo bili na razini za proc.
    Pa sad imamo kaj imamo. Da smo prosli,super,ali jbg.
    Realno ne znam koji zupcanik nedostaje da bi se ubacilo u brzinu vise i otislo dalje ali taj Neki nedostaje.
    Meni se cini da je najslabija karika trener. No da li trener ima s kime igrati i na kojim pozicijama?
    Ne znam. No ipak mi se cini da bi bolji trener i od blata mogao napravit pitu. Ne znam.
  • IstokKa96
    953
    Ispali smo dudeki na svim razinama, a klupski 'odvjetnicki uredi' raditi ce prekovremene kako bi pokusali opravdati ovaj (ne)uspjeh.
    Boban, Kovacevic, igraci...redoslijed odgovornosti
  • Fan
    2.6k
    1. Golman

Od pocetka imas nacelni dogovor ssa Livakovicem koji zeli ostati.
    Zasto ici po drugog golmana ako sve upucuje na to da ce ostati? Fener odugovlaci i sve to traje, ali zasto dogovoarati drugog golmana ako mislis da ce ostati.
    Lik na kraju sjebe (jebi se Livi) i sta bi trebali imati vec dogovor sa drugim golmanom? Kakav bi mi to klub bili da imas golmana 90% a dogovoaras drugog? Ili ces sjebati tu primarnu metu, ili ces ispasti teska pizda prema drugoj opciji
    jedan u nizu

Uprava je kriva jer se ne čeka do pred kraj roka da se stvar riješi. Postavi se rok u kojem igrač mora bit transferiran, inače idemo dalje. Taj rok je trebao biti postavljen. Nije bio.

2. Bakrar i Vidovic

Zasto drzati igrace koji ne zele biti tu?
    Nije da su stavljeni na transfer listu ili nesto. Sami su htjeli otici jer nisu htjeli biti druge opcije. Sasvim legit. Zasto ih se nije iskoristilo do kraja, to je pitanje treneru.
    Ne prodati igraca protiv njegove volje i dobijes otrov u svlacionici, dobijes jednog RPGa koji ocigledno moze, ali nece.
    Isto bi bilo sa Bakrarom. a i Vidovicem vjerujem
    jedan u nizu

Objasnio sam na drugoj temi zašto je uprava i ovdje kriva. Igrač ne zeli bit tu? Šteta za njega, imaš da odigraš još dvije tekme i onda možemo razgovarati jer si pod našim ugovorom, nismo Caritas da ispunjavamo želje. Ako ima problema s tim, ide na tribinu, kao primjer drugima. Također vjerujem da transfer ne bi propao za 2 tjedna razlike, ni za jednog ni za drugog.

Nakon par mjeseci se hvalilo Bobana jer je imao povjerenja u trenera, i zona mu je kolektivno htjela popusiti kurac.jedan u nizu

Sorry, ali nakon prošle sezone su ljudi bili i dalje pola-pola, jedni tako kako ti kažeš, drugi da mu se treba zahvalit i ić po drugo rješenje jer nije trener kalibra Dinama.
    Kaj se članova i dinamovštine tiče, to je super, tu se vidi ogroman napredak i sve ovo vrijedi samo zbog toga, ali da smo stabilni i financijski posloženi, to se nikako ne mogu složiti jer nam je budžet takav da ne znamo što će biti sutra.
  • crophantom
    7k
    o cem ti pričaš? Ja Pričamo o ovoj godini Gospodnjoj 2026., o prijelaznom roku koji je za svakog objektivnog promatrača podložan kritici, a ti nazivas ljude idiotima,mjeris neciju podrsku, a sad vadis i di si bio 91e argumente?

Aj mani me se s tim pizdarijama, svatko od nas ima svoju priču, nečija je pocela još za juge, moja tamo negdje 2005., nečija kasnije, ali nemoj se spuštati na tu razinu i glumatati neki vrag.

A ponoviti ću ti, ak ideš sa stavom da se neki debili usudi kritizirati/propitkivati promašio si poantu foruma kao koncepta, da nejdem sad šire.
  • Thor
    3.8k
    Objasnio sam na drugoj temi zašto je uprava i ovdje kriva. Igrač ne zeli bit tu? Šteta za njega, imaš da odigraš još dvije tekme i onda možemo razgovarati jer si pod našim ugovorom, nismo Caritas da ispunjavamo želje. Ako ima problema s tim, ide na tribinu, kao primjer drugima. Također vjerujem da transfer ne bi propao za 2 tjedna razlike, ni za jednog ni za drugog.
    @Fan
    To ne funkcionira bas tak
  • austrijanac
    13.3k
    Danas veliki minus upravu i Kovi, ali nema smisla vruce glave srat.
    Sutra mozda detaljnije…
  • NitkoBitan
    38.5k
    Objasni onda fanatizam koji si spomenuo. Fanatici smo mi koji idemo na vecinu utakmica i koji smo podrska klubu? Ako je to fanatizam jao si ga nama. Ja sam mislio da je to definicija normalnog navijaca.
  • flajšmašina
    508

Ovo. Sve skupa oko transfera je djelovalo kao da nam Liga Prvaka nije cilj nego bonus.

A svi smo ljuti i razocarani sto nismo isli u LP. Dakle, ili je klub promasio ambiciju ili je fulao u realiaciji iste. Na kraju, svejedno, ovo je neuspjeh za veliku vecinu clanova Dinama.
  • Zvone92
    139

Stvarno misliš da imamo šanse protiv Lillea, Celte Vigo, Betisa i ekipa ranga istih?

Po cemu su te ekipe sada slabije, odnosno po čemu smo mi bolji nego tada?
  • Fan
    2.6k
    itekako funkcionira jer smo i mi imali milijun primjera da su igrači sačekali ključne utakmice prije transfera (evo ti hint, Livi, Ivanušec, Šutalo).
    A da ne pričam kako npr Atletico riskira stotine milijuna jer se eto, Alvarez naljutio, ali je svejedno jebeno igrao prije 4 dana.
  • vlatkomarkovic
    3.9k
    Prosjecan navijac je frustriran debil, laku noc. Oni koji dolaze na stadion i koji su stvarna podrska su nazalost manjina.

1000 nas se skupilo kad je bila kljucna Skupstina za demokratizaciju kluba i rjesavanje olosa alo, 1000!
    NitkoBitan

Lijepa demokratizacija, jako lijepa…. Bio jedan čovjek, nije imao bas 1000 ljudi, imao je malo manje, ali sličan princip pa je onda on preuzeo vlast skupa s tim svojjma… ako želiš demokratizaciju, nauci što je demokracija…. Ispada da se niste borili za ovo nego za neku svoju ideju…

Svatko voli dobiti izbore i uzeti vlast i kupiti lovorike za lijepe stvari, ali dio posla je trpiti i kritike….
  • Thor
    3.8k
    ne kuzis. I pisao sam o tome nisu slabiji ili mi jaci nego njih imamo i s njima se borimo a treba se i za njih poslozit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.