• Thor
    3.8k
    a kaj...pobjedili su bolji. Da smo bili na razini mi bi. Ovak kara. Ali nije da cemo i EL igrat sa teletabisima,sto bi realno mi mogli biti da smo usli u LP.
    Pretpostavka da bi tek onda morali kupit jos nekaj skuplje da se ne osramotimo a to je onda i dodatna investicija.
    Najbolje bi bilo da smo uzeli 40 milja i igrali EL al jbg ne ide tak. S kim bi realno igrali LP ak s tim igracima nemremo proc Viking?
    Pitanje je da li s njima mozemo proc Milan ili Juventus ali tu smo potpali pa sad sta imamo imamo i s tim se borimo. Nismo bili za vise.
  • NitkoBitan
    38.5k
    ali ovaj rok je odraden jako jako loše i kod mene nema prolaznu ocjenucrophantom

Koje je tvoje relevantno iskustvo u nogometu da dajes ocjene strucnim ljudima?

Fakat ljudi svasta zabriju preko tipkovnice pa i ocjenjuju jednog Zvonimira Bobana :rofl:
  • Chempers
    1.4k

Pa svaki igrač kojeg nismo doveli a kao htjeli smo je zlocesti stricek koji je imao nerealna potraživanja. To si bar trebao skuzit čitajući forum.
  • rioda
    18.1k
    ZonaDinamo se pretvorila u nakupinu idiota koji seru po svemu i svačemu svaki puta kada bude loš rezultatFrodoJePurger

Napišeš ovo i 10 redova niže popljuješ trenera i igrače :lol:
  • Zvone92
    139

Svaka čast ako si ti zadovoljan time sto te je izbacio klub sa 7.15 koeficijentom, a ti imas 35.50 eu koef.

Nadovezao bih se samo za validan argument, smatraš li ti da ćemo protiv klubova ranga Celte Vigo, Betisa i Lilla zavrsiti jednako kao prosle sezone ili bolje?? Evo mislim da je validan argument da u ovih 6 utakmica je vidljivo da nema napretka u europskim natjecanjima, da ce europska sezona biti jednaka kao i prosle godine, porcije od jacih, sa slabijima ce biti bod ili 3.

I slazem se, Europska liga nije sramota, veci je problem to sto nismo napredovali u tom pogledu igre u europi
  • crophantom
    7k
    a koji kurac onda pišemo onda po ovom forumu? Ili je relevantno samo kad pohvalimo...
    Aj nemoj me molim te, pišemo tu normalnim tonom bez vrijeđanja, ak je na neku kritiku odgovor koji ste vi kurac da ocjenjujete Zvonu Bobana, e jbg, onda smo opasno blizu sektaštvu
  • Ivanmtk
    1.9k
    Fakat ljudi svasta zabriju preko tipkovnice pa i ocjenjuju jednog Zvonimira BobanaNitkoBitan

Po čemu je to Boban izuzet kritika i ocjena od strane navijača?
  • FrodoJePurger
    763
    netko od “pouzdanijih” je napisao na nekom portalu prije tjedan, dva i sada to nemrem naći.

Da su Bara i Livi promjenili uvjete i postali su nemogući za Dinamo
  • Ivanmtk
    1.9k
    Naravno. Nije u lovi nego u uigranosti i širini koju mi nemamo nakon godinu dana istog rostera i istog trenera. Čitavu godinu se boriš da osvojiš naslov i da kreneš u kvalifikacije za LP i onda ih dočekaš totalno nespremno. U tome je suština. I onda, jer se nisi u stanju pojačati, slušamo narative kako je EL super
  • FrodoJePurger
    763
    popljujem trenera sa razlogom jer unatoč dobrim rezultatima zadnjih skoro godinu dana (bez gubitka) očito nema muda mjenjati u europi jer ne vjeruje zamjenama

A ekipa koja je igrala danas je nakon penala toliko pala da je bilo negledljivo, bezidejno i bez imalo energije.
  • NitkoBitan
    38.5k
    Po čemu je to Boban izuzet kritika i ocjena od strane navijača?Ivanmtk

Prosjecan navijac je frustriran debil, laku noc. Oni koji dolaze na stadion i koji su stvarna podrska su nazalost manjina.

1000 nas se skupilo kad je bila kljucna Skupstina za demokratizaciju kluba i rjesavanje olosa alo, 1000!
  • Thor
    3.8k
    Prestanimo onanirat sa Livakovicem. Frajer je otiso u Barcelonu i tocka. Dinamo nije imao te novce i tocka. Gotova prica.
    Imamo golmana koji je realno ok branio.
    Nema bezgresnog igraca i golmana,ima ih samo skupljih! I tocka.
  • Pacho
    20.2k
    S tim "Nema veze, dobro je i X" se vrlo lako mozes uvesti u spiralu koja te vodi prema dolje.

Nema veze sto smo smo kao nositelj ispali i ostali bez para/koefa koji LP donosi.

Nema veze ako nas izbace u 1/16 finala EL.

Zapravo, nema veze ni ako ispadnemo u skupini EL.

Svaki taj "nema veze" vodi prema manjem budzetu, prodaji nositelja, nizem koeficijentu pa cemo za par sezona biti u situaciji da u playoffu LP naletimo na daleko bogatije klubove od nas. Onda ce biti "pa ne mozemo mi protiv takvih klubova", a danas se opravdava nase ispadanje protiv Vikinga.

I naravno da ne treba smijeniti upravu niti trebamo kolektivno skociti sa zapada gore na parking kao Japanci na Okinawi, ali opravdavanje neuspjeha ne vodi ka dobrom.
  • Markelo
    3.8k
    Ajmo se prestat pretvarat i reći kako stvari stoje. Popularni Livi je došao jer je trebao minute prije Sp-a. Kad je to ispunio, odradio dobro svjetsko e onda je Dinamo već polako ispadao iz priče. Hump and dump klasični.
  • crophantom
    7k
    super, imam godisnju i godisnje propustim par utakmica, ali sam debil i nisam stvarna podrška.
    Frende, ti ne tražiš podršku, ti tražiš fanatizam, da ne upotrijebim grublju riječ sad vruće glave.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.