• vjeko1701
    21.6k
    Pristupate ovomu PR-ski, da li je nešto u javnosti odjeknulo negativno ili nije, da li je imidž kluba narušen ili nije itd..
    Okrenimo se sebi, pustimo "javnost" na miru, ionako zanimanje javnosti traje milisekundu.
    Pitanje je da li je ovakva politika zatvorenosti dobra za klub ili nije. Ja mislim da nije.
    The Undertaker

Pokušavam sagledati situaciju izvana kako bi dao neku procjenu koristi i štete proizašle iz ove odluke.

Gledajući članski dan i skupštinu, dojma sam da bi sve bilo učinkovitije da je članski dan bio nakon skupštine i zadnjeg kola jesenske polusezone (uz dodatni članski dan po završetku sezone).

Tako pred sam kraj imaš internu skupštinu sa osnovnim informacijama o njoj javno puštenim preko klupskih kanala dan kasnije.

U tjednu nakon zadnje utakmice članski dan u kojem mogu sudjelovati članovi koji imaju najvišu želju biti involvirani u rad uprave koju su izabrali i velika press konferencija za novinare namjenjena široj javnosti u kojoj sudjeluje predsjednik, trener i kapetan.

Dan kasnije snimke skupštine i članskog dana preko prikladne metode dostupne samo članovima te snimke press konferencije na javne platforme poput youtubea.

Tako nešto ne bi mogao nazvati nikakvom politikom zatvorenosti i mislim da bi velika većina bila zadovoljna time.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.