Crni86
Fatos Beqiraj
marcio amoroso
Mene recimo zanima koliki je ove godine budžet za plaće igrača. Zanima me koliko je povećanje broja zaposlenih i u kojim sektorima. Zanima me i odnos troškova nogometnog i nenogometnog pogona. Zanima me odgovor kako imamo 70 mil. eur troškova a ne krade se. Zanima me profitabilnost ugostiteljskog i komercijalnog dijela kluba. Zanima me koliko smo i kome platitli naknada za posredovanje. Zanima me koliko smo uzeli kredita i kolika je trenutna zaduženost odnosno obveze prema dobavljačima. Zanima me plan prihoda u 2026. i iz kojih izvora. Zanima me kako će istovremeno pojačati ekipu i prodati igrača za 27? milijuna.
Ne zanima me nečije mišljene već točni podaci i objašnjenja. Onda možemo komentirati a ne nagađati. — The Undertaker
Thor
Mali dioničar
Veli netko,za Mamica su skupstine bile javne pe eto vam transparentnosti...upravo na temelju toga sto se inzistiralo na transparentnosti financija i poslovanja i djelovanja DTSM je dosao do toga da su se utvrdile nepravilnosti,prijavile i ostalo je uz pritisak i odluku politike da to rijesi... povijest.
Trazili smo stalno,dajte nam statut,zasto ga skrivate,dajte nam ove dokumente, ovo ono,hocemo demokraciju,hocemo socios dinamo... jedan clan jedan glas...pravo clanova, mi cemo drugacije...
I sad kaj...dosli smo do toga. I odjednom skupstina bila nejavna za clanove (50 ljudi se zatvorilo u sobu plavog salona i donosili odluke koje nitko ne zna) da se ne objavljuju odluke, dnevi red, javno ne objavljuju dokumenti, akti? Ne pustaju novinari. — Thor
Thor
The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.