• Thor
    1.4k
    https://www.vecernji.hr/sport/boban-ekskluzivno-za-vl-o-sudbini-trenera-i-odnosima-u-svlacionici-jedno-bi-narusilo-hijerarhiju-1906763

Ovdje je Predsjednik malo bolje objasnio neke stvari a i novinarska pitanja su valjda bila konkretnija.
    Iako sam od starta bio nezadovoljan trenerom,pa onda malo zadovoljan,pa opet nezadovoljan...nadam se da cu sada, a i svi drugi opet biti malo zadovoljni...nadam se duze vrijeme. Ne znam gdje je problem ali je ocito na svim razinama unutar svlacionice u odnosima. Treba taj nemir u stali se smiriti, a trener ocito mora brzo uspostaviti red igre.
    U svakom slucaju nisam za smjenu radi neke alibi smjene. A ako dodje do toga ipak u polusezoni ocekujem da ce do tada biti pripremljeno neko najbolje ime koje si mi mozemo priustiti.
    Ajmo se sabrat i nastaviti dalje najbolje kaj mozemo s ovim kaj imamo jer druge i drugih nema.
    :victory:
  • PivaizPlavogkornera
    1
    Pozdrav, gospodo. Evo prijedloga pitanja na koje bi volio čuti odgovor na članskom danu. Ja naime nisam član jer ne želim biti povezan s neuspješnim ljudima.

1. S obzirom da DP već drugi put u godinu i pol dana prodaje maglu s predizbornim programom pod egidom "rezultatske izvrsnosti", hoćete li u slučaju ponovnog gubitka naslova svi kolektivno odstupiti i više se ne kandidirati na izborima?
    2. Koliko je novaca potrošeno na bonuse za potpis ugovora slobodnih igrača ovo ljeto te na raskide ugovora? Lažete i manipulirate sa 17.5 milijuna.
    3. Na temelju čega ste smatrali Vidovića budućim lijevim krilom? S obzirom na njegove prezentacije na toj poziciji i pozicija lijevog smetala mu je premija.
    4. Zašto je za poziciju lijevog beka plaćen lijevi wing-back? Jeste li pratili Dinamo zadnjih godina i muke po Bočkaju?
    5. Kada ćete otkriti istinu o RPG? Djeluje u videima koje sam objavljuje poprilično zdravo i spremnije od 90% Dinamovog današnjeg kadra.
    6. Ako ste već otpisali RPGa, zašto je prodan Špikić koji se pokazao vrhunskim desnim bekom na pripremama? Uz to je i daleko kvalitetnije krilo od boškarina koji sad pokriva tu poziciju.
    7. Zašto nije dovedena adekvatna šestica na vrijeme koja bi bila dugoročno rješenje za poziciju? Ako ja kao laik vidim nužnost te pozicije, sramota je da nogometni djelatnici to ne vide već u zadnji tren na silu dovode Bennacera.
    8. Zašto je Dinamo odustao od dobitne kombinacije s desetkom u formaciji? Najveći uspjesi kluba su zabilježeni s Olmom, Majerom, Ivanušecom i Baturinom na toj poziciji.
    9. Koje su reference jednog od sadašnjih project managera u klubu za tu poziciju? Potjerana je gospođa predsjednica uprave s najboljim rezultatima u povijesti, a onda se (s)podobne zapošljava na ozbiljne pozicije jer su bili dio liste na izborima s jednim kandidatom.
    10. Što se planira napraviti po pitanju sigurnosti na sjevernoj tribini zbog konstantnog unošenja pirotehnike radi kojih klub plaća kazne nakon svake utakmice?
    11. Razmišlja li se o promjeni uvjeta za kandidaturu za predsjednika po uzoru na Real Madrid u kojem kandidat mora položiti određeni postotak budgeta? Izbjegli bismo na taj način da mlatimudani poput Zečine i Zlonimira Čobana postanu predsjednici kluba i troše 70 milijuna svake godine bez ikakve odgovornosti.
    12. Predsjedniče, je li Vas ražalostila objava Thea Hernandeza koji jednom rječju nije spomenuo Zvonimira Bobana kao zaslužnog za rezultate Milana početkom '20ih već se samo zahvalio Paolu Maldiniju? Je li moguće da se Vas kao tehničkog direktora u Milanu nije pitalo za ništa kao što vi Šilju Kovačevića ne pitate za ništa već mu samo izdiktirate prvih 11, formaciju, izmjene, izvođače prekida i taktiku.
    13. Finalno pitanje za predsjednika, uzimate li redovito litij za svoj BP?

f04d3e45-310f-4864-9b0d-2ce5df01155c.jpg

P.S.

Pozdrav arhivardžiji Vjeki i tovljeniku poznatom kao Toot s ChatGPT tekstovima. Arhivardžija Vam tvrdi da love sve duple profile, a ja sam tu na forumu već neko vrijeme. Arhivar je sposoban i učinkovit ko UDBA kasnih 80ih.

ba01fa71-c784-4388-91d3-59f6033cd9f1.jpg

Nadam se da će arhivardžija napustiti Dinamo kad vidi ovu sliku kao što je i forum kad su neki korisnici stavili dotičnog političara na profilnu sliku.

giphy.gif
  • PetkoDaniOršaGol
    1k
    buraz, pod hitno promjena terapije. Bogu fala na tipki delete koju će moderatori uskoro iskoristiti.
  • Dinamosaur
    2.8k
    Razmišlja li se o promjeni uvjeta za kandidaturu za predsjednika po uzoru na Real Madrid u kojem kandidat mora položiti određeni postotak budgeta? Izbjegli bismo na taj način da mlatimudani poput Zečine i Zlonimira Čobana postanu predsjednici kluba i troše 70 milijuna svake godine bez ikakve odgovornosti.PivaizPlavogkornera

Ide povrat? Kaj te muči. Kad sve vratiš, imamo za 50g održavanja stadiona :lol:
  • ShanKu
    1.9k
    Od svega, ja ću komentirat pitanje broj 10: ne seri !
  • znajdatevolimja
    1.7k

Kakav si ti poremećeni bolesni bolesnik
  • Dinamosaur
    2.8k
    Od svega, ja ću komentirat pitanje broj 10: ne seriShanKu

Vidiš da baca nebuloze, kaj je samo 10. upitno????
    Procitaj svih 13 zapovjedi :rofl:
  • Rakovica1986
    1.1k
    Iako sam nakon ove Istre od nemoći želio smjenu trenera kao i većina ovdje i kao što većina i dalje želi, jako sam sretan što se takve odluke ne donose na temelju pritiska javnosti i navijača već postoji jasno odgovorna osoba, izabrana od svih nas da vodi sportsku politiku kluba.

Slagali se ili ne slagali, tribina i podrška, pa gdje nas dovede.
  • Pacho
    10.4k
    Koliko daleko očekujete da ćete doći u EL-u?

⁠Osobno od Europe nisam očekivao puno, već je i nada u prolaz velika stvar. Sada već vjerujemo da bismo i mogli.

Zasto je "nada u prolaz" u Europa Ligi odjednom velika stvar kada smo vec nekoliko puta prosli dalje u starom formatu i bili jako blizu prolaska dalje u novom formatu Lige Prvaka?
  • don
    16.8k
    jer si izmjenio cilu svlačionicu uključujući i tete čistačice.
  • Crle
    1.3k
    Hahahaha isfrustriran je. Čak se je potrudio staviti i slike da dobije na dramatici. :grin:

Otpremnine se lagano tope a nije lako cuclati negdje drugdje kao što se je moglo u dinamu. Inače, veliki i uspješni poslovni magovi.
  • Pacho
    10.4k

Ako je to stvarno toliki hendikep (ja mislim da nije), onda mozda nije trebalo ici u tako agresivno ciscenje?

Nije ovo liga petice sa 3-4 kandidata za naslov gdje ides u neki rebuilding da bi za 2-3 sezone uzeo naslov, a u meduvremenu ulazis u Ligu Prvaka pa ti je financijski skoro pa isto bio prvak ili ne. Imas znatno jace financije od ostatka lige skupa, a neosvajanjem titule potencijalno gubis desetke milijuna eura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.