• NerminB
    204
    Nije zvone budala, veoma dobro vidi kako stvari stoje.

Zaokret mora bit brz i konkretan, ko je nezadovoljan - cesta.

Dovoljno vremena (stanka) da se i mario i pojedini igraci dozovu i uhvate zadnji voz koji vodi prema bodovima i dobroj igri, a ne ovom hororu kojeg gledamo u zadnje vrijeme.

Podrska nasem Klubu!
  • ivanlivno
    188

Ali on smatra da je djelovanje trenera ispod razine Dinama i da se može poboljšat, ja smatram da to nije do njegovog djelovanja, nego da je to posljedica onoga što Kova je, trener za male klubove, i da nema tu nekog napretka. Daj Bože da sam u krivu, al nagovjestio je prakticki Boban otkaz ako nebu napretka.
  • mlinchica
    4.2k
    pa valjda ekipa igra u sustavu koji odgovara igračima u toj ekipi,tp1997

Ne znam jel idiotizam i glupost, prenijela sam odgovor iz intervjua, no ovako laički, ovo kaj si napisao stoji ako dođeš na već gotovu, složenu ekipu.
    U našem slučaju, doveli smo 18 novih igrača pa samim time se može donijeti odluka o promjeni ili primjeni novog sustava prije dovođenja igrača, pa si onda dovedeš igrače koji pašu tom sustavu.
    Sad, jesmo li uspjeli pogoditi sa svim igračima koji će se uklopiti u taj sustav, o tom se da raspravljati ali nisam toliko hrabra ulaziti u te procjene. :smile:
  • Noel
    17.1k

Sigurno Boban neće doć pred kamere državne televizije i reć da Kovačević ostaje trener ali da misli da je on trener za manje klubove, da se pogubio i da mu aktivno traži nasljednika..
  • tp1997
    2.2k
    U našem slučaju, doveli smo 18 novih igrača pa samim time se može donijeti odluka o promjeni ili primjeni novog sustava prije dovođenja igrača, pa si onda dovedeš igrače koji pašu tom sustavumlinchica

Stoji, ali mi smo na krila doveli Vidovića koji nije krilo, i Lisicu koji je blago natprosječni HNL igrač. Na ključnim pozicijama za 4-3-3 praktički nismo napravili ništa, a milijune potrošili na pretrpavanje sredine.

Ovom rosteru koji sada imamo bi značajno bolje odgovaralo 3-5-2/3-4-1-2.
  • Efes Pilsen
    13.5k
    Ne znam zasto mora bit jedan sustav i zasto to mora odredit omladinsku skolu. Meni vise smisla ima stil igre, a selekcija u omladinskoj je uvijek isla prema tehnicki superiorinim igracima. Proizveli smo toliko igraca da ono.. Ne steka uvodenje mladih igraca zbog taktike nego zbog pritiska rezultata, muda trenera i gomilanja kadra..
  • fakin
    2k
    Kao taktika je bitna da bi razvili mlade igrace i dovede trenera glavne momcadi koji uopce nasim mladim igracima ne zeli ni minute davati cak i kad nema nikog na toj poziciji osim naseg mladog igraca
  • Praskaton
    4.6k
    Dovoljno vremena (stanka) da se i mario i pojedini igraci dozovu i uhvate zadnji voz koji vodi prema bodovima i dobroj igri, a ne ovom hororu kojeg gledamo u zadnje vrijeme.NerminB

Ovaj narativ se non stop provlači,kao da će si sad opalit par šamara i odlucit da Neva ne primi prvi udarac,Beljo ne fali zicera sa dva metra,Miško ne zapuca svaku na tribine a Kova se sjeti da bi bilo ok probat neku drugu postavu,taktiku,igrače...

Onako kako se radi i ponaša prema radu tako ti se vraća na terenu.Na duge staze.Uvijek može bit iznimki al u pravilu je tako.
  • jakov1
    1.2k
    sam sebe pobijaš, ako svaka šuša može osvojiti HNLtp1997

S trulim ekipama kakve mi imamo par sezona ni Guardiola ne moze osvojiti HNL. Kakvi su to igraci koji grizu samo u Europi i u zadnjih 15 minuta dok gube?
  • tp1997
    2.2k
    Kakvi su to igraci koji grizu samo u Europi i u zadnjih 15 minuta dok gube?jakov1

Došli u Dinamo i odjednom su za kurac, ne grizu i nije im stalo. A redom internacionalci s ozbiljnim iskustvom. Mora da je slučajnost, ne može do trenera biti...

Promijenili smo kompletan roster. Je li moguće da dvije skoro potpuno različite skupine od 25-26 igrača čudesno izgube nogometno znanje i volju za igrom čim slete u Zagreb? Ili možda ima nešto u tome tko ih vodi?
  • jakov1
    1.2k

Al znaci prihvacas da je energija i voljni moment ekipe u banani? Bome bi bila ogromna slucajnost da vec 4 trenera imaju isti problem, i to s razlicitim igracima, sta ne?
  • tp1997
    2.2k
    Bome bi bila ogromna slucajnost da vec 4 trenera imaju isti problem, i to s razlicitim igracima, sta ne?jakov1

S obzirom da od zadnja 4 trenera samo jedan nije bio poluproizvod, a taj je imao pola kadra ozlijeđeno uz ritam HNL-LP (i pritom uzeo 8 bodova u LP), da, nije slučajnost.
  • Dinamosaur
    2.8k
    Zaokret mora biti brz i mora biti konkretanmlinchica

Za pocetak Neva na odmor, u vezi barem 1 napadacki nastrojen a u HNL i dva.

..Vidim samo Kovu ščućurenog u čošku bez ideje..
  • jakov1
    1.2k
    A nista, onda se nadajmo da ce Zvone naci novog Arriga Sacchija jer ocito bez takvog kalibra HNL osvojit ne mozemo.

Ili nek zove redom Krznara, Cvitanovica i slicne jer eto, oni su bili dovoljno dobri za taj zadatak.
  • PetkoDaniOršaGol
    1k
    Pogledao sam u miru intervju. Što je, tu je. U krizi smo, točnije u govnima. Imamo vođu kojeg smo izabrali i dali povjerenje. On je odlučio da Kova ostaje i vjeruje da je ovo prolazna kriza, patnja poslije koje slijedi katarza. Nema nam druge nego ih podržati obojicu i raditi zajedno da izvadimo klub iz govana. Oni u Upravi i na terenu, mi na tribinama. Dinamo!!!! (Bog nam pomogao svima).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.